H&M HOME WISHLIST

Regelmatig struin ik leuke winkeltjes, de Kringloop én het internet af op zoek naar de mooiste interieur-accessoires. Vooral V&D, Dille&Kamille, Zara en H&M home zijn favoriet! Ik vind het leuk om af en toe iets nieuws toe te voegen aan mijn interieur, al wordt het steeds lastiger om alles ergens te bewaren… Daarom mag ik van mezelf alleen nog maar dingen kopen die ik nu echt goed kan gebruiken en die passen binnen mijn huidige inrichting. Ik verzamelde mijn favoriete items van H&M Home in deze wishlist! Kijk je mee?

Houten snijplank – €9,99 / Waszak – €14,99 / Kaars in ananasvormige houder – €5,99 / Grijze plaid – €39,99 / Keramieken potje met deksel – €9,99 / Papieren opbergmandje – €4,99
Houten snijplank
Niet dat ik nou zo’n chef-kok ben en dat we niet al genoeg snijplanken in huis hebben, maar een houten snijplank is ook gewoon leuk als accessoire! Je zou er iets creatiefs mee kunnen doen, zoals er een mooie quote opschrijven en de plank aan de wand hangen of ergens neerzetten. Ik krijg er meteen zin in haha, jullie ook? Ik voel een DIY opkomen… Bovendien wil ik ook graag een houten plank om te gebruiken als achtergrond bij (product)fotografie. Dat vind er zo leuk, gezellig en sfeervol uitzien! 
Waszak 
Oké, first of all: 15 euro voor een waszak?! Dat vind ik toch wel een beetje overdreven, haha. Maar het is wel een leuk idee om een nieuwe, mooie waszak te kopen, aangezien hij aan de binnenkant van mijn deur hangt en dus ook onderdeel is van het interieur. Bovendien vind ik de boodschap van deze waszak wel erg grappig, dat is zeker een puntje om aan te werken, want ik heb een hekel aan wassen! Misschien kan een leuke en vrolijke waszak daar verandering in brengen… Ik ga gauw op zoek naar wat goedkopere alternatieven.

Kaars in ananasvormige houder 
Ik heb echt meer dan genoeg kaarsen, jullie ook? Ze staan er voornamelijk voor de sier, ik doe er niet zoveel mee. Maar met deze ananasvormige kaars kun je me wél blij maken. I love pineapples. Haha, wat is ‘ie leuk! Zoals je kunt zien in de webshop zit de kaars vast in de pot, je kunt er dus niet iets anders in doen, tenzij die helemaal is opgebrand natuurlijk. (Er zijn in de webshop wel ananasvormige potjes te koop, maar geloof ik niet in wit). Een pluspunt is dat de kaars geen geur heeft, want daar houd ik absoluut niet van!

Grijs plaid 
Op mijn kamer in Utrecht heb ik een leuk, zacht ‘zeehonden’-dekentje, waar ik heel blij mee ben. Op mijn slaapkamer bij mijn ouders, waar ik ook vaak te vinden ben, ontbreekt het helaas nog aan een fijn en mooi dekentje. Dit grijze plaid past denk ik niet zo goed in mijn kamer, maar ik vind het patroon en het materiaal wel erg mooi! Misschien ga ik toch maar voor de koraalkleurige versie… Wat me trouwens opviel is dat de plaids ontzettend slecht zijn gephotoshopt in de webshop, moet je die randen zien, haha!

Keramieken potje
Ik ben verkocht. Dit schattige, kleine, keramieken potje met zijn mooie patroon zou zó leuk staan in mijn kamer! Ideaal om bijvoorbeeld sieraden in op te bergen, want het potje heeft echt een klein formaat. Hij zou perfect passen op mijn ladekast. Dit soort potjes zijn altijd handig, ze zien er niet alleen leuk uit, maar je kunt er ook allerlei rondzwervende dingen in opbergen, haha :-). Onmisbaar voor deze rommelkont!

Papieren opbergmandje 
Ik ben dol op basic, hoewel je dat misschien niet zou zeggen als je mijn interieur zou zien, haha. Deze papieren opbergmand vind ik zo leuk, je kunt er ook zoveel creatieve dingen mee doen. Je zou er bijvoorbeeld een mooi plantje (in pot) in kunnen zetten of gewoon niks, haha! Het is ook erg leuk om ‘m een kleurtje te geven, hoewel ik die ‘papier-stijl’ juist wel tof vind. Toevallig zag ik op de blog van Frauke en Arne ook een erg leuke variant van de ‘paper bag.’ Bovendien zijn er talloze manieren om zelf iets soortgelijks in elkaar te knutselen! Lekker low-budget dus, want zo’n papieren zak is nog best prijzig, vind ik.

Ik kan niet wachten om een paar van deze leuke items aan mijn interieur toe te voegen! Zoals ik al zei wordt het helaas al gauw te vol, hopelijk heb ik na mijn studie mijn echte, eigen plekje waar ik lekker los kan gaan met allemaal leuke spulletjes :-). Voor nu moet ik me nog een beetje inhouden, anders heb ik straks heel veel verschillende items die waarschijnlijk niet echt bij elkaar passen… Chaos! Ik heb trouwens enorme zin gekregen om weer eens aan de slag te gaan met een leuke DIY, even over brainstormen dus.

H&M Home is te koop bij filialen met een ‘Home’-afdeling en online


Dit vind je misschien ook leuk:
H&M Autumn wishlist
Birthday wishlist
On my wishlist #2: Hats

Wat staat er nog op jouw interieur-wishlist? Hou jij ook van DIY’s en creatief bezig zijn?

18 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 08:22

  Ik heb ook een flinke lijst met spulletjes van H&M home die ik wil hebben! Ik vind dat het alleen maar leuker en leuke wordt 🙂

 2. 19 januari 2016 / 08:24

  Oh alles ziet er zo leuk uit! Ik moet me vaak inhouden met zulke leuke spulletjes, omdat we het allemaal niet kwijt kunnen in ons kleine appartementje xD

 3. 19 januari 2016 / 08:32

  Ik hou van de h&m home en vind vooral die ananas kaars en 100% paper mand erg mooi!

 4. 19 januari 2016 / 08:45

  Zo veel leuke dingen! Ik moet eens vaker bij H&M home kijken 🙂

 5. 19 januari 2016 / 08:59

  Nummer 2 en 4 staan ook op mijn wishlist, hele mooie items meid!
  Liefs

 6. 19 januari 2016 / 09:06

  Ah wat veel! Die waszak vind ik erg tof, de typografie en het zwart/wit! 15 euro voor een waszak, tsja :p

 7. 19 januari 2016 / 09:22

  Die ananas kaars wil ik ooook! Haha. Ik ga nu gelijk even de Home afdeling van de webshop van H&M bekijken, want ze hebben altijd zulke gave hebbedingetjes 🙂

 8. 19 januari 2016 / 15:36

  Oehh leuke spulletjes! Haha, die sjaal is inderdaad echt slecht gephotoshopt!

 9. 19 januari 2016 / 19:52

  Die ananas vind ik zo leuk! H&M home heeft ook zo leuke dingen 😀

 10. 19 januari 2016 / 21:08

  Wat leuk om je H&M HOME wishlist te zien. Ik ben toevallig vorige week naar de H&M HOME afdeling in Amsterdam gegaan waar ik ontzettend leuke kussenhoesjes en een kaarsenblad heb gekocht. Afgelopen week heb ik ook nog even een online bestelling gedaan omdat de verzendkosten gratis waren en er dingen op de webshop stonden die ze niet in de winkel hadden. De bestelling moet ik nog binnen krijgen, maar ik ben echt super benieuwd! 🙂 Ik heb trouwens ook heel erg veel zin om met DIY's aan de slag te gaan. Eerst eventjes wat studiegerelateerde zaken afronden en dan aan de slag! 🙂

 11. 22 januari 2016 / 21:24

  Wat een leuke spullen! Ik bestel regelmatig bij H&M, maar heb gek genoeg nog nooit bij 'Home' gekeken. Dat wordt eens tijd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge