Guilty! 20 “foute” dingen waar ik mezelf regelmatig op betrap

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een persoonlijk artikel op mijn blog, en dan bedoel ik ook écht persoonlijk ;-). Ik weet dat jullie dit soort artikelen altijd leuk vinden om te lezen en vandaag doe ik er nog een extra schepje bovenop. Ik heb namelijk een lijstje gemaakt van 20 “foute” dingen waar ik mezelf regelmatig op betrap… Guilty! Ben je benieuwd naar mijn bekentenissen? Lees dan gauw verder!

guilty
1. Ik zou echt iedere dag Italiaans kunnen eten. Pizza, pasta, lasagne, kom maar op! 😉
2. Wanneer ik voor het laatst mijn make-up kwasten heb gewassen? Echt geen idee!
3. TV kijken doe ik het liefst met mijn ouders, mijn vriend of met vriendinnen. Ik geniet er gewoon meer van wanneer ik samen met iemand commentaar kan geven ;-). Guilty! 
4. Ik bestel vaak steeds hetzelfde in restaurants waar ik vaker ben geweest. Iets met wat een boer niet kent… :p
5. Heb ik nou alweer honger? Ja, ik eet het liefst de hele dag door.

6. Teen Mom 2, je weet wel, de serie die ooit begon met de meiden van 16 And Pregnant? Ik volg de nieuwe seizoenen nog steeds!
7. Ik moet me altijd inhouden om niet een hele zak Maltesers op te eten…
8. Mijn vriend gruwelt ervan, maar ik drink rustig melk uit een pak dat al een aantal dagen geopend is.
9. Ik draag mijn sokken net zolang totdat ze uit elkaar vallen of het elastiek eruit is (natuurlijk was ik ze tussendoor wel, maar toch ;-)).
10. Ik houd van kleine frutseltjes en rommeltjes, ik zou nooit in een clean (in mijn ogen ongezellig) huis kunnen wonen!

11. Stiekem vind ik mijn oploskoffie (Nescafé gold) best wel lekker.
12. Ik fantaseer regelmatig over mijn toekomstige huisje en dan bedenk ik vooral welke huisdieren ik allemaal wil hebben :’).
13. De laatste slokjes van mijn thee of koffie? Die laat ik liever staan…
14. Ik ben gek op pindakaas met hagelslag. Er gaat hier bijna een pot pindakaas per week doorheen.
15. Ik heb een enorme voorraad aan shampoos, conditioners, deodorants en make-up en ik koop regelmatig wat nieuws voor mijn voorraadkast, ook al is het niet echt nodig ;-).

16. Ik kan er echt van genieten als ik geld vind, ook al is het maar een heel klein bedrag :p.
17. Wat zeg je? Sorry, mijn gedachten dwalen regelmatig af middenin een gesprek. Niet zo’n goede eigenschap, ik weet het, maar ik ben gewoon een dromer!
18. Ik draag vaak dezelfde outfit combinaties.
19. Ik ben ontzettend slecht in opruimen en dingen weggooien.
20. Een dagje uit of een stedentrip? Meestal kijk ik vooral uit naar de eetmomenten. Oeps.

P.S. Morgen is alweer de laatste dag dat je mee kunt doen met mijn beauty winactie t.w.v. 100 euro! Bekijk gauw de blogpost van de winactie om te zien hoe je kans kunt maken.

Waar maak jij je regelmatig schuldig aan? Ik ben benieuwd!

14 Reacties

 1. 18 februari 2019 / 07:03

  Kan er ook best wat van dit lijstje afvinken, haha. Vooral die eetmomenten tijdens een citytrip zijn héél herkenbaar. Voor mijn make-upkwasten geldt ook precies hetzelfde… Oeps.
  Sanne onlangs geplaatst…Project pan: mooi met minderMy Profile

 2. 18 februari 2019 / 07:36

  Heerlijk artikel. Veel dingen zijn enorm herkenbaar. Vroeger at ik ook altijd pindakaas met hagelslag, mmmm.

 3. 18 februari 2019 / 07:50

  Haha, heerlijk lijstje en heel leuk om te lezen! Aan een aantal hiervan maak ik me ook schuldig. Tv-kijken met anderen bijvoorbeeld, frutsels in huis neerzetten, de afdwalende gedachten en het vaker dezelfde outfits dragen. Ik kan ook nooit wachten totdat mijn favoriete outfits weer uit de was zijn, zodat ik ze opnieuw kan dragen 😉
  Romy onlangs geplaatst…Een mini-verslag over een onvergetelijk weekend in ValenciaMy Profile

 4. 18 februari 2019 / 10:13

  Haha mijn vriend is ook zo met melk, al drink ik het dan niet. Hij is altijd panisch dat het ineens slecht is geworden :p En ik zou ook wel elke dag Italiaans kunnen eten. Zo lekker! Vind zo goed als alle andere puntjes ook heel herkenbaar! Zeker die verzameling shampoos etc. Ik heb net een post online gezet met het resultaat van mijn opruimsessie. Echt schaamtelijk hoeveel spul ik had!
  Irene onlangs geplaatst…Project Minimaliseren: de badkamerMy Profile

 5. 18 februari 2019 / 11:54

  Wat een leuk lijstje! Vooral het laatste slokje thee niet opdrinken, sokken dragen tot ze uit elkaar vallen en hetzelfde bestellen in een restaurant waar ik vaker kom, zijn voor mij erg herkenbaar ;). In het restaurant ben ik ook altijd bang dat wanneer ik iets anders dan normaal bestel, ik later spijt krijg dat ik mijn favoriete gerecht niet heb besteld, haha!
  Meaghan onlangs geplaatst…Culinair uit eten bij Jaimie van HeijeMy Profile

 6. 18 februari 2019 / 12:25

  Haha herkenbare dingen. Mijn grootste ‘guilty pleasure’ is denk ik eten bestellen. Het is niet alleen mega lui (ook niet altijd even gezond), maar kost eigenlijk vooral te veel geld. Zo zonde. Maar zo chill om niet te hoeven koken..

 7. 19 februari 2019 / 10:50

  Kwasten wassen heb ik ook al zo’n tijd niet meer gedaan, guilty..
  Ik ben ook dól op Italiaans eten, kun je mij echt elke dag blij mee maken.
  Liefs,
  Evelien

 8. 20 februari 2019 / 11:41

  Dat van die make-up kwasten wassen, ohh zo herkenbaar! Ga het vanavond maar eens doen. Hoop ik, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge