September favorieten | Lichaamsverzorging en nieuw parfum!

Hoi allemaal! De maand september is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is voor mijn maandelijkse favorieten! Ik kan echt niet geloven dat september al voorbij is, het lijkt wel alsof ik deze hele maand niet heb meegemaakt, haha. Voor mijn gevoel is het drie dagen geleden dat ik erachter kwam dat het september was… Hebben jullie dat ook? Anyway, ik heb wel weer een aantal favorieten verzameld. Dit keer zijn het vooral beauty- en verzorgingsproducten! Kijk je mee?

parfum

Lipverzorging van Kiehl’s
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn lippen kunnen het hele jaar door wel een goede verzorging gebruiken. Ik heb altijd last van droge lippen! Ik weet nog dat ik ooit mijn lipverzorging was vergeten op vakantie en dat ik na een paar dagen gewoon een bloedlip had, haha. Helemaal uitgedroogd! Laatst had ik ook erg last van droge mondhoeken, dus dat is wel een teken dat ik mijn lippen echt beter moet verzorgen nu het herfst wordt. Toevallig ontving ik een paar weken geleden een super leuk pakketje van Kiehl’s met daarin een buttermask en twee buttersticks voor de lippen, echt een perfecte timing! Deze producten heb ik de afgelopen maand dan ook al veel gebruikt <3

Kruidvat Spa Secrets Magic of Brazil Bodybutter
Bodybutter, nog zo’n product waar ik in het najaar geen genoeg van kan krijgen… Vorige week schreef ik een uitgebreide review over de producten van de Magic of Brazil lijn van Spa Secrets, heb jij ‘m al gelezen? Deze lijn is toch wel een van mijn favorieten! De bodybutter heb ik de afgelopen maand vooral veel gebruikt, zeker nu het af en toe al super koud is. Heerlijk om voor het slapengaan mijn benen even goed in te smeren!

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette
Één van de leukste dingen aan het bloggen over beauty, fashion en lifestyle is toch wel dat je af en toe nieuwe producten als eerste mag testen. Vorige week werd er een heel leuk perspakketje bezorgd met daarin de nieuwste geur van Bruno Banani: Daring Woman. Ik weet nog dat ik als puber een aantal luchtjes van Bruno Banani had, maar in niets lijkt dit nieuwe parfum op de luchtjes van vroeger! De verpakking is super mooi en stylish en de geur is ook heel volwassen en vrouwelijk. Er komt binnenkort een review online! 🙂

Initialen kettinkje van Inital Jewelry
Absoluut mijn meest gedragen kettinkje van afgelopen maand: Mijn nieuwe initialen kettinkje van Initial Jewelry. Hij is super makkelijk te combineren en hij is heel mooi subtiel. Ook hier heb ik een uitgebreid artikel over geschreven. Inital Jewelry is het bedrijfje van mijn vriendinnetje Inge en van haar heb ik een zilveren exemplaar gekregen met de letter A. Ik ben er zo blij mee! Ze maakt en verpakt alle kettingen helemaal zelf en binnenkort komt haar webshop online!

Revolution Pro Fix fixing spray
De afgelopen maand(en) was het nog steeds een aantal dagen heel erg warm, dagen waarop een fixing spray goed van pas komt! Mijn make-up blijft sowieso veel beter zitten met een fixing spray, ik heb deze fixing spray van Revolution de afgelopen maand iedere dag gebruikt! Een tijdje geleden behandelde ik ‘m in een review, toen vertelde ik onder andere dat de spray een rare geur heeft. Helaas heeft hij dat nog steeds, maar het went! 😉 De spray doet zijn werk verder goed en zolang ik mijn adem inhoud en mijn lippen op elkaar pers tijdens het sprayen gaat het wel, haha.

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Wat zijn jouw favorieten van september?

9 Reacties

 1. 28 september 2018 / 08:32

  Ik heb die Spa Secrets-lijn al zo vaak zien staan, maar nog steeds niets meegenomen. Ik vind Treasures of Morocco heerlijk klinken. Misschien maar eens een product mee naar huis nemen. Ik moet er toch nog heen voor die konjac-sponsjes … O:-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

 2. 29 september 2018 / 12:40

  Ik had altijd fix spray maar gebruik het eigenlijk nooit meer.. best wel nodig geweest want had de afgelopen paar maanden best wel een vette huid. Leuke favorieten trouwens!

 3. 29 september 2018 / 15:46

  Bodybutter, rond deze tijd van het jaar leef ik ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge