Favorieten van mei | Gele jumpsuit en marble notitieboekje!

Hoi allemaal! Het is weer tijd voor mijn maandelijkse random favorieten, hopelijk vinden jullie dat leuk :-). De afgelopen maand heb ik weer een aantal leuke favorieten verzameld: Het zijn vooral nieuwe ontdekkingen! Zo ben ik de laatste tijd echt obsessed met mijn gele jumpsuit en mijn sandaaltjes met pailletten. Ik krijg er meteen een zomers gevoel van, love it! Kijk gauw verder als je benieuwd bent naar al mijn favorieten van mei.

gele jumpsuit

Sandaaltjes met pailletten – Bristol
Vorige zomer ben ik speciaal naar de Bristol in Leek gegaan (best wel een stukje rijden vanaf Groningen), om deze sandaaltjes met pailletten in maat 39 te kunnen scoren. Haha! Ze werden niet meer aangevuld en ik moest ze gewoon hebben! En wat ben ik blij dat ik het toch heb gedaan. Ze lopen namelijk ontzettend lekker en ik draag ze graag. Ze passen niet bij iedere outfit door het drukke printje en de pailletten, maar dat neem ik maar voor lief :-). Ik ben er nog steeds verliefd op!

Geel gestreepte jumpsuit – Pull & Bear
Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de jumpsuits, maar in de zomer vind ik het soms wel leuk. Ik had ook totaal niet verwacht dat deze geel gestreepte jumpsuit mij zou staan, ik paste hem meer voor de lol :p. En wat bleek: Ik was op slag verliefd, haha! Inmiddels heb ik ‘m al vaak gedragen, hij is echt perfect voor dit seizoen. Lekker zomers, maar ook gekleed. Je kunt hem ook iets stoerder dragen met bijvoorbeeld sneakers, maar ook met hakken! Ik kan iedereen zo’n soort jumpsuit aanraden voor dit seizoen!

Lemonade t-shirt – Studio Anna Jirina
Ja hoor, natuurlijk kon een van mijn zelf ontworpen t-shirts niet ontbreken in mijn lijstje met favorieten. Haha! Hopelijk vergeven jullie het me :p. Ik vind alle drie de shirts ontzettend leuk, maar sinds ik zo dol ben op geel, draag ik vooral ‘Lemonade’ heel graag. Leuk met een jeans, een rokje, maar ook bij een broek met print. Love it! 🙂 Je kunt mijn t-shirts nog steeds pre-orderen via Instagram, stuur me een DM met je favoriete design en maat!

Notitieboekje met marble print – Primark
Oh jongens, ik heb weer een nieuw notitieboekje gekocht, ik kon er niks aan doen! 😉 Van notitieboekjes kan ik echt geen genoeg krijgen en gelukkig kan ik ze goed gebruiken. Dit boekje gebruik ik nu voor mijn nieuwe bedrijfje: Om planningen, to do lists en andere bedrijfs-gerelateerde informatie in op te schrijven. Super handig en overzichtelijk! En ik ben echt dol op het marble patroontje, de kleuren zijn ook zo leuk en vrolijk!

Bourjois Rouge Velvet lipstick 
Een tijdje geleden schreef ik een review over twee nieuwe lipsticks van de Delicious Nude collectie van Bourjois. De kleur “Nohalicious” heb ik de afgelopen tijd vaak gedragen! Hij is enorm fijn met het warme weer, omdat hij mijn lippen niet uitdroogt, maar ook niet van mijn lippen glijdt. De dekking is ook onwijs mooi! En daarnaast is de kleur niet te heftig, vind ik. Precies goed voor iedere dag! Mijn vriend houdt niet echt van felle lipsticks, maar deze vond hij wel mooi, haha ;-).

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

9 Reacties

 1. 1 juni 2018 / 07:27

  Wat een fijn lijstje met favorieten! Die schoenen vind ik echt superleuk! En wat een toffe jumpsuit ook 🙂 Je zelf ontworpen T-shirt is natuurlijk ook helemaal te gek en perfect voor dit zomerse weer!
  Romy onlangs geplaatst…Rust zacht, lieve Beertje! ♥My Profile

 2. 1 juni 2018 / 08:52

  Die jumpsuit is echt geweldig!!! Als je een Harry Potter fan bent (zoals ik) krijg je hier absolute Hufflepuff vibes van! Zó leuk!
  Anna onlangs geplaatst…Thrift shop finds | May 2018My Profile

 3. 1 juni 2018 / 11:06

  Wat een mooie sandaaltjes! Daarvoor zou ik ook net dat beetje extra moeite doen, hehe. Toffe jumpsuit, ook! Ik moet er binnenkort ook eens eentje aan m’n garderobe toevoegen, maar eerst m’n kleerkast maar eens uitmesten. *ahum*
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Madame President Bath BombMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge