EOTD | TAUPE AND LILAC

Ik ben dol op oogschaduw, maar gun mezelf er eigenlijk geen tijd voor in de ochtend. Als ik in het weekend wat leuks ga doen neem ik vaak wat meer tijd voor mijn make-up en probeer ik soms een nieuwe look uit. Zo ook afgelopen zaterdag! Het is altijd weer afwachten hoe de kleuren uitpakken, soms valt het tegen, maar soms ben ik zo enthousiast over een look dat ik ‘m daarna iedere dag wel zou willen maken. Ik ontdekte zaterdag dus weer een nieuwe look en vandaag deel ik ‘m met jullie!

Voor de ooglook gebruikte ik een paar kleurtjes uit mijn Hema palette (die ik echt al jaren heb) en een mono van Gosh, waar ik een tijd geleden wat over heb geschreven:

1. Een heldere, frisse higlighter (favorietje!) uit het Hema palette
2. Een kleurtje die in het echt grijs lijkt, maar meer naar taupe neigt
3. Een paarse mono van Gosh, die zonder oogschaduwbasis (oeps) meer lila is

De swatches 1,2 en 3! Deze zijn trouwens allemaal zonder oogschaduwbasis, want deze had ik helaas op mijn kamer in Amsterdam laten liggen. De kleuren zijn daardoor wat minder intens, dat merk je vooral heel erg op het ooglid. Ook had ik mijn kwasten niet mee, dus dit was best wel een geïmproviseerde look, haha!

Zoals je ziet is de look erg subtiel geworden, maar dat was ook wel te verwachten zonder de oogschaduwbasis… Het is geen spannende look geworden, maar ik vind ‘m wel erg geschikt voor overdag. Voor een avondje uit zou ik losgaan met meer paars en een zwarte eyeliner. En ik zal mijn oogschaduwbasis en kwasten de volgende keer niet meer vergeten *note to myself*

Wat vind jij van mijn look? Is het iets voor jou?

15 Reacties

 1. 29 januari 2014 / 13:34

  Wauw mooi, ik hou van matte kleurtjes, of oogschaduw die iig mat lijkt haha! XO

 2. 29 januari 2014 / 14:31

  mooie look ik denk dat een mooie eyeliner met een wing ook heel mooi bij jou zal staan,
  liefs x

 3. 29 januari 2014 / 17:38

  Heel erg mooi! Zou dat zelf ook nog wel leuk vinden om te maken 🙂

 4. 29 januari 2014 / 20:33

  mooie ooglook. doordeweeks heb ik ook geen tijd voor oogschaduw xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge