DIVINE SENSATION SPRAY BEAU DE L’OR | REVIEW

Op de Proefparade maakte ik kennis met de Divine Sensation spray van Beau de L’or. Ik had hier nog niet eerder van gehoord, dus ik was ontzettend benieuwd! Ik heb de spray ruim twee maanden kunnen testen, lang genoeg om er een uitgebreide review over te kunnen schrijven :-). Lees gauw verder!

divine sensation spray
Het doosje waarin de Divine Sensation spray verkocht wordt vind ik er heel fris en strak uitzien. Het maakt me nieuwsgierig naar de inhoud!

divine sensation spray
De Divine Sensation spray belooft de huid te verfrissen, een natuurlijke glow te geven, lichtjes aan te spannen en de huidstructuur te verzachten. De spray is te gebruiken op het gezicht, hals en decolleté. Op de website van Beau de L’Or kun je er meer over lezen.

divine sensation spray
Dit zijn de ingrediënten van de spray.

divine sensation spray
De doorzichtige flacon vind ik er prachtig uitzien, heel mooi clean. Ik krijg er gelijk een fris gevoel van, haha!

divine sensation spraydivine sensation spray
divine sensation spray
De spray bevat 20 ml en is erg makkelijk mee te nemen. Hij is ook geschikt voor je handbagage in het vliegtuig! Erg fijn, want van vliegen wordt je huid vaak snel droog en dan is deze spray ideaal om je gezicht even op te frissen.

divine sensation spray
Je kunt de spray ook gewoon gebruiken over je make-up heen. Op bovenstaande foto heb ik mijn make-up helemaal gedaan en afgepoederd. Ik gebruikte geen fixing spray.

divine sensation spray
Hier heb ik de Divine Sensation spray gebruikt. De spray laat mijn huid stralen, ik zie er gelijk een stuk wakkerder en frisser uit!

divine sensation spray
Wel moet ik oppassen dat mijn huid niet te erg gaat glimmen, daar heb ik met mijn vette huid nou eenmaal gauw last van. De spray gebruik ik nu vaak aan het einde van de dag of als ik klaar ben met werken, wanneer ik er wat moe uit ga zien. Dan is het erg fijn om er weer fris uit te zien!

divine sensation spray
Ik ben erg blij met de Divine Sensation spray! Zeker op dagen dat ik weinig make-up draag, maar ik er toch fris en wakker uit wil zien vind ik dit een ideaal product. Het geeft mijn gezicht een echte oppepper en laat mijn huid stralen! Ook gebruik ik de spray soms om mijn highlighter (jukbeenderen!) te accentueren, het geeft net dat beetje extra aan mijn look. Als fixing spray is dit product voor mij niet geschikt, omdat ik een vette huid heb.

Divine Sensation spray is online te koop bij Beau de L’Or en kost 24,95

Dit artikel bevat een product dat ik ter review ontvangen heb

Kende jij de Divine Sensation spray al?

4 Reacties

  1. 20 april 2017 / 08:42

    Wat een goed idee om hier mee je highlighter te accentueren! Ik denk dat ik het ook op deze manier zou gebruiken, anders wordt mijn huid te glimmend. Ik vind het resultaat prachtig, het geeft een mooie, gezonde glans! Liefs, Sija
    Sija onlangs geplaatst…9 H&M items met bloemenprintMy Profile

  2. 20 april 2017 / 09:40

    Wow je ziet echt verschil inderdaad! Voor mij zou die niet geschikt zijn denk ik, ook vanwege mijn afschuw naar vettige glans haha. Struggle van mensen met een vette huid!
    Susan onlangs geplaatst…Mijn bezoek aan Thermen BusslooMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge