Dagje Amsterdam en sweater weather! | Outfit & klets

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd voor een outfit en kletsartikel, hopelijk vinden jullie dat leuk! Een paar weken geleden had ik een dagje Amsterdam gepland met mijn moeder, want ik moest daar onder andere het contract voor mijn nieuwe baan tekenen. Ik had die dag eindelijk mijn favoriete herfst trui weer aan (voor het eerst dit jaar!) dus moest er natuurlijk een outfit foto worden gemaakt ;-). Kijk en lees je weer gezellig mee?

dagje amsterdam
Trui – Zara / Rokje – Bershka / Overknee boots – Tamaris / Shopper – Brandfield / Oorbellen – Kruidvat

Vorig jaar had ik in oktober al mijn truien al minstens één keer gedragen, maar dit jaar hebben we echt geluk met het weer, haha! Mij hoor je niet klagen hoor, van mij mag de winter heel laat beginnen en heel snel weer eindigen ;-). Al vind ik het wel erg leuk om nieuwe outfit combinaties te maken met mijn herfstkleding. Zo combineerde ik dit rokje tijdens de nazomer met een luchtige, witte blouse. Dit rokje is eigenlijk het hele jaar door heel erg fijn, echt een van mijn beste aankopen! Ik heb hem daarom ook in het okergeel :p. Het enige nadeel is dat hij super erg omhoog kruipt tijdens het fietsen, omdat hij in de taille vrij wijd is.

De trui van Zara is al meerdere jaren favoriet. Hij is super zacht en comfortabel! Het is wel een wat korter model, maar met een broek of rok met een hoge taille kan het prima. Ik vind het bij een kort rokje altijd fijn om lange laarzen en een lange jas te dragen, dat maakt het toch wat gekleder of zo :-). Ik had mijn witte teddy coat van de Primark aan, die is echt perfect voor nu! Hij is niet té warm, maar je kunt er bijvoorbeeld wel een dikke trui onder dragen op de koudere dagen.

Anyway, ik zou jullie ook nog even updaten over hoe mijn nieuwe baan bevalt. Daar is dit kletsartikel natuurlijk perfect voor! Voor degene die het hebben gemist: Ik werk sinds deze maand 20 uur per week in een kledingwinkel naast mijn blog, ontwerpbureau en webshop. In het begin was het even wennen, vooral omdat ik na een dagje werken super moe was. Ik heb natuurlijk twee jaar in de nachthoreca gewerkt en dan ging ik na het werken meteen slapen, haha :p. Nu moet ik na een dagje werken gewoon boodschappen doen, koken en natuurlijk gaan mijn werkzaamheden voor Studio Anna Jirina ook gewoon door.

Mijn rooster is wel iedere week verschillend, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ik weet voor de hele maand november al wanneer ik moet werken en dat maakt het makkelijker om te plannen. Daarnaast is 20 uur natuurlijk niet zo heel veel, het begint al een beetje te wennen! Ik heb alleen niet echt veel vooruit gewerkt en dat merk ik nu wel. Het is nu even aanpoten en binnenkort zal dat waarschijnlijk wel wat soepeler gaan.

December is natuurlijk altijd een super drukke maand, voor wie niet?! Ik ben ook bezig met nieuwe winterse items voor mijn webshop (zo spannend!!!) en in december organiseer ik ook een leuke kerstkaarten-actie: Je krijgt dan een super leuk setje kerstkaarten bij je bestelling, yay! Er komt vandaag een nieuwe ‘Achter de Schermen’ online op de blog van Studio Anna Jirina, daar kun je er alles over lezen, mocht je benieuwd zijn! Daarnaast wil ik rondom Kerst en Oud en Nieuw nog een paar toffe acties opzetten. Ik vind het altijd lastig om vooruit te kijken, maar met dit soort dingen moet dat natuurlijk wel en daarom ondervind ik nu een beetje stress.

Hopelijk vonden jullie dit outfit en kletsartikel weer leuk om te lezen! Ik ben ook erg benieuwd naar jullie bezigheden deze maand. Hebben jullie al plannen voor december? Ik ga waarschijnlijk een weekje naar mijn ouders, maar verder moet ik gewoon werken. Dus, hoe gaat het met jou?

10 Reacties

 1. 14 november 2018 / 14:53

  Blij te lezen dat je werk je zo bevalt. 🙂 En inderdaad, soms is het effe bikkelen. Er zijn ook echt periodes waarin ik na een lange werkdag gewoon op de bank wil kruipen en me niet meer verroeren, maar jammer genoeg moeten er nog steeds dingen gebeuren, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Bewitched Bubble BarMy Profile

 2. 14 november 2018 / 18:06

  Wat een leuke outfit draag je hier! December is inderdaad altijd een drukke maand, ik herken het helemaal met dat vooruit denken. Het is eigenlijk nog maar net herfst maar het voelt alsof oud & nieuw alweer voor de deur staat, haha!

 3. 14 november 2018 / 19:44

  Haha grappig die lucht zo! Leuke outfit 🙂

 4. 14 november 2018 / 21:10

  Echt een mooie outfit! Die trui staat je goed, zeker in combinatie met de warme kleur van het rokje. En wat fijn dat je baan goed bevalt! Ik kan me voorstellen dat het wel even wennen is, vooral in vergelijking met werk in de nachthoreca. Maar binnenkort zal het nieuwe ritme vast wel meer vertrouwd voelen.
  Ik ben nu al benieuwd naar de winterse producten die je aan je webshop gaat toevoegen 🙂

 5. 14 november 2018 / 22:54

  Wat een toffe edit en super leuk outfitje ook. Staat je goed!

 6. 14 november 2018 / 23:40

  Wat een leuk artikel weer en toffe outfit! ik had samen met mijn vriend een hotel geboekt in eindhoven maar niets is er open waar ik graag wilde eten.. dus geannuleerd en nu vieren we het voor het laatst thuis.. want volgend jaar willen we graag een huisje gaan kopen en gaan trouwen!

 7. 15 november 2018 / 23:01

  Fijn outfitje! Ik vind jouw kleding altijd zoo leuk!
  Ook fijn om te horen dat je baan wel bevalt. Herkenbaar wel hoor, dat je in dat ritme moet komen. Maar dat komt vast helemaal goed. Even wennen alleen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge