DIT IS MIJN DAGELIJKSE MAKE-UP ROUTINE!

Regelmatig deel ik – voor mij nieuwe – make-up producten op mijn blog, in de vorm van een review. Het gebeurt eigenlijk zelden dat ik laat zien welke producten bij mij (blijvend) favoriet zijn! Ik besloot daarom weer eens een artikel te schrijven over mijn favoriete make-up producten. Deze producten gebruik ik bijna dagelijks, daarom leek de titel ‘dagelijkse make-up routine’ mij toepasselijker! Kijk je met me mee?

dagelijkse make-up routine
De laatste tijd heb ik een aantal nieuwe favorieten ontdekt, maar ik heb ook juist wat oude favorieten herontdekt :-). Ik weet zeker dat ik zonder mijn blog niet zoveel make-up had, haha. Ik kan eindeloos variëren en dat maakt het make-uppen elke dag een klein feestje!

dagelijkse make-up routine
Laten we beginnen bij de basis! Als primer gebruik ik sinds kort de ‘Get Picture Ready’ primer van Essence. Deze heb ik bij het Kruidvat gescoord in de kortingsbakken, haha. Hoewel een primer bij mij nooit echt voorkomt dat ik ga glimmen, zorgt het er wel voor dat mijn foundation egaler wordt. Dat is ook fijn! Voor mijn foundation (015 Matt Cameo), concealer (04 Soft Honey) en poeder gebruik ik wederom producten van Essence. Hoe toevallig! Het viel me tijdens het schrijven van dit artikel pas op. Zo zie je maar, hoe veel je make-up routine kan veranderen in korte tijd. Voorheen vond ik Essence producten helemaal niet zo fijn! Alleen de poeder was altijd al een grote favoriet van mij.

Ik heb voor de volledigheid ook de tools erbij gelegd die ik gebruik: Een foundation borstel van de Primark en twee sponsjes van W7. De grote spons is voor foundation, met de kleine spons breng ik concealer aan.

dagelijkse make-up routine
Door naar het contouren, mijn favoriete onderdeel van de make-up :-)… Het Make-up Revolution Ultra Blush Palette in Golden Sugar is echt mijn lievelingspalette geworden! Ik gebruik deze voor zowel contour en blush als highlighter. Alhoewel ik soms ook het Douglas contouring palette gebruik, als ik zin heb in een meer heftige contour. Voor de highlighter gebruik ik een Inglot kwast. Contour breng ik het liefst aan met de Boozybrush of de kleine marble kwast van de Primark. Blush breng ik tegenwoordig aan met de grote marble kwast! Ik ben ontzettend blij met deze vier kwasten.

dagelijkse make-up routine
De laatste tijd ben ik ook weer helemaal into oogschaduw, het maakt je look echt af! Bovendien kun je er zoveel kanten mee op, ik vind het leuk om ermee te spelen. Momenteel is het I Heart Make-up Golden bar palette weer helemaal favoriet, deze kleuren zijn enorm gepigmenteerd en heel erg draagbaar. Perfect voor iedere dag! Om oogschaduw aan te brengen gebruik ik twee fluffy kwastjes die ik in Duitsland heb gekocht bij Rossmann. De kwasten zijn enorm zacht en dat vind ik toch wel het fijnst werken. Ook qua mascara heb ik weer een nieuwe favoriet – wat echt niet vaak gebeurt – en dat is de Rock Couture waterproof mascara van Catrice.

dagelijkse make-up routine
Qua lipproducten wissel ik regelmatig af, het ligt een beetje aan de kleding die ik draag en de ooglook die ik heb gemaakt. Maar de laatste tijd gebruik ik deze kleuren het vaakst! Alhoewel ik ook dol ben op knalrode en donkerrode lipstick, haha. Mocht je in Duitsland zijn, raad ik je zeker aan even bij de DM of Rossmann te kijken naar het merk Trend it Up. De matte lipsticks zijn echt geweldig! Ze zijn vrij romig, plakken niet en blijven lang zitten. Love it! Ook van de matte liquid lipsticks van Primark ben ik groot fan geworden. De matte metallic lipstick, rechts op de foto, heb je misschien al voorbij zien komen in deze review.

dagelijkse make-up routine
Hier zie je de drie kleuren geswatcht. De matte lipstick van Trend it Up is niet helemaal mat, moet ik eerlijk zeggen, maar hij is wel erg fijn! De liquids van Primark zijn wel mat en blijven ook super lang zitten.

dagelijkse make-up routine
En zo ziet mijn dagelijkse make-up er dan ongeveer uit! Oh ja, ik kleur mijn wenkbrauwen ook een beetje in met een poeder, maar die is nu op, dus daar hebben jullie niet zoveel aan op een foto, haha!

dagelijkse make-up routine
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn dagelijkse make-up routine te zien. Natuurlijk gebruik ik ook regelmatig andere producten, om te testen bijvoorbeeld of omdat ik gewoon zin heb in iets anders. Maar voor een snelle, dagelijkse look pak ik toch wel graag de bovenstaande producten erbij, gewoon, omdat ik me daar comfortabel bij voel :-).

Hoe ziet jouw dagelijkse make-up routine er uit? Welk merk gebruik jij het meest?

12 Reacties

 1. 8 september 2017 / 09:27

  Wat een mooie producten! Ook een aantal mooie nieuwe producten zitten er voor mij tussen. Vind dat die metallic kleuren je echt heel mooi staan!
  Loes onlangs geplaatst…Mijn Wishlist #2My Profile

 2. 8 september 2017 / 17:29

  Wat leuk om een kijkje te krijgen in je dagelijkse make-uproutine. Je look is echt prachtig! Je zet me zeker aan het denken om ook eens wat uitgebreider de tijd te nemen ‘s ochtends voor mijn make-up. Ik maak me altijd vluchtig in de bus op met alleen een paar basisdingen.

 3. 8 september 2017 / 18:41

  Mooie look! Ik ben ook grote fan van de Rock Couture mascara en het Essence poeder 🙂

 4. 9 september 2017 / 18:35

  Zo’n mooie look! Ik heb het oogschaduwpalette ook maar ik ben zo’n noob op make-up gebied dat ik dat alleen in het weekend boven haal (als ik thuis ben dus :p ) haha. Die Catrice mascara is ook een favoriet van mij. Recent ontdekt!
  Irene onlangs geplaatst…Blogschema of niet?My Profile

 5. 10 september 2017 / 14:33

  Wat een prachtige foto’s! De look is ook echt prachtig. Ik ben verliefd op je marble kwasten, ze zijn echt heel pretty. Is dat sponsje van W7 fijn trouwens? Ik gebruik zelf die van Real Techniques maar die is niet zo goed verkrijgbaar.

 6. 10 september 2017 / 19:21

  Je gebruikt echt super mooie producten, dat oogschaduw palette is prachtig. Het is ook een hele mooie look. De lip kleur staat je mega goed!

 7. 10 september 2017 / 19:21

  Leuk om te zien! Dat oogschaduwpalette zou ik ook weer eens moeten gebruiken :D.

 8. 10 september 2017 / 21:05

  Oeh love de uiteindelijke look. Maar jij ziet er over het algemeen altijd goed uit hihi. Je ooglook vind ik vooral heel mooi en van je lipkleur weet je al wel wat ik er van vind denk ik haha. En remember, je mag alleen nog maar die kleur qua tops en truien aan!
  Rebecca onlangs geplaatst…Kleine dingen die mij blij makenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge