CATRICE PRODUCTEN UIT ASSORTIMENT

Catrice is één van mijn favoriete low-budget merken. Ik kijk nu al enorm uit naar de nieuwe collectie van Catrice, die begin september in de winkels zal liggen. Maar wat ik stiekem nog leuker vind, is dat er nu heel veel producten uit de oude collectie te koop zijn met 50% korting. Minder leuk is dat deze producten uit het assortiment gaan, maar dat is wel een extra goede reden om nog wat producten aan te schaffen! Ik kocht 4 producten van Catrice met korting, dus bereid je voor op een mega grote review. Kijk je mee?


Ik kocht het Absolute Bright oogschaduwpalette, de Multi Colour Blush, een lipproduct en een potlood om de wenkbrauwen mee te accentueren, een soort highlighter eigenlijk. Ik zal bij ieder product de prijs met korting vermelden. De look met de vier producten vind je trouwens helemaal onderaan de blogpost, dat leek me handig :-). De blush stond al langere tijd op mijn wishlist, extra leuk om ‘m nu met korting te kunnen scoren! Allemaal leuke, mooie producten die wat mij betreft het proberen waard zijn.

Nu ik dit schrijf herinner ik me opeens dat ik ook het Absolute Nude palette nog heb liggen van Catrice, onaangeraakt. Willen jullie hiervan nog een review zien? Het Absolute Bright palette is het enige oogschaduwpalette dat uit het assortiment gaat, voor slechts 2,50 mocht ik ‘m meenemen!

In het palette zitten 6 hele lichte, shimmery pastelkleuren. Kleuren die ik eigenlijk nooit draag, maar voor 2,50 wilde ik het wel eens proberen! Eigenlijk zijn het allemaal highlighters, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een hele lichte over all ooglook mee maken. Ook zit er een oogschaduwkwastje bij.

Ik heb het palette in 010 Candy Warhol. Betekent dit dan dat er nog meer varianten van het Absolute Bright palette zijn? Dat idee heb ik namelijk niet. Best gek dat hij naast ‘Absolute Bright’ nog een naam en nummer heeft… Op de achterkant van het palette staan tips over hoe je de oogschaduwkleuren kunt gebruiken.

Dit zijn de kleuren! Een licht- groen, geel, roze, een iets donkerdere roze, lila en een taupe tint.

En de swatches. De kleuren zijn niet enorm slecht gepigmenteerd, maar de eerste drie kleuren zijn vrijwel identiek. Dat is jammer! De lila tint springt er wat mij betreft uit en ook met de taupe kleur kun je wel wat. De oogschaduw is niet heel korrelig, wat me meevalt, alleen de taupe tint is iets poederiger.

Over naar de blush! Hoe vaak heb ik wel niet voor het Catrice-schap gestaan, twijfelend of ik de Multi Colour Blush moest kopen of niet. 3,99 is natuurlijk super budget, maar met zoveel blushes vond ik het nooit echt nodig. Met korting hoefde ik er maar 2,00 voor te betalen en dus nam ik hem nu graag mee.

Wat ik zo leuk vind aan de blush is het ribbel-patroontje, ik heb echt een zwak voor patroontjes in make-up producten! Ook vind ik het absoluut een pluspunt dat de blush qua kleur zo gevarieerd is.

Wauw! In de blush vind je een bordeaux/donkerroze tint, een oudroze kleur, een mandarijn/perzik tint en een lichte, pastelroze tint. Kleuren die je niet vaak samen ziet, ik heb nog niet zo’n bijzondere blush.

Ik heb de blush in 080 Peach Frappucino, maar er zijn nog meer kleuren beschikbaar. Dit is overigens de enige die nu met korting te koop is.

Nog even een close-up. Bij het uploaden van de foto’s kwam ik erachter dat de blush al is geswatcht in de winkel, jammer! Gelukkig is het een klein veegje en valt het nauwelijks op. Ach, voor die twee euro vind ik het niet zo erg… Wat ik zo bijzonder vind aan de blush is dat hij geheel mat is, dat zie je niet vaak. De blush is ook heel zacht en deze combinatie zorgt voor een prachtig, subtiel effect op mijn wangen. Extra leuk ook om bij deze blush nog een highlighter te gebruiken!

Hier heb ik de vier kleuren van de blush een voor een geswatcht op mijn arm.

En dit is de kleur wanneer je alle tinten van de blush met elkaar mixt!

Ook kocht ik deze eyebrow lifter. Ik had echt nog nooit zoiets geprobeerd, dus ik was erg benieuwd. Ik gebruik wel vaak highlighter op het wenkbrauwbot, maar dit product is net even anders! De eyebrow lifter kostte met korting geloof ik 1,70.

Het uiterlijk van het potlood vind ik prachtig, erg leuk vormgegeven! De punt van het potlood is vrij dik en ook deze was helaas al enige keren uitgeprobeerd in de winkel…

Volgens mij is dit de enige eyebrow lifter die Catrice in het assortiment heeft, maar ook deze heeft een naam gekregen: 010 Lift Me Up, Scotty! De swatch zie je straks samen met het lipproduct.

Ook kocht ik deze Made To Stay Smoothing Lip Polish, een bijzonder product. Ik had hem nog nooit gezien in het schap, maar er zijn nog meerdere kleuren van verkrijgbaar.

Ik heb de kleur 060 Mission PINKpossible, erg leuk bedacht! De Smoothing Lip Polish belooft de kleur van een lipstick te hebben, het longlasting effect van een lip stain en de glanzende finish van een lipgloss.

Wow! De kleur ziet er nu al enorm fel uit. De applicator zag er nog schoon uit, dus ik ga er van uit dat deze nog niet is geswatcht. De Smoothing Lip Polish kostte ook 2,00 met korting.

De swatches van de Eyebrow Lifter en de Smoothing Lip Polish. Beide producten zijn erg goed gepigmenteerd, het valt me absoluut niet tegen!

De Smoothing Lip Polish op mijn lippen. Wat een knalkleur! In mijn diary van afgelopen maandag had ik wat foto’s geplaatst met dit lipproduct en ik kreeg er veel enthousiaste reacties op. Dat is dus dit kleurtje! 🙂 Hij blijft helaas niet zo lang zitten als beloofd. Een maaltijd of een drankje overleeft hij nauwelijks. De kleur is wel intens en ook de finish is mooi, maar als je een longlasting lip product zoekt is dit geen aanrader.

Ik wist niet zo goed hoe ik de eyebrow lifter moest aanbrengen, aangezien het er zo uit kwam te zien met alleen het potlood. Ik besloot het gewoon met een oogschaduwkwastje in mijn huid te blenden.

En toen zag het er zo uit! Je kunt het zo intens maken als je zelf wilt. Ik was nogal voorzichtig de eerste keer, omdat ik niet precies wist hoe het uit zou pakken. Het resultaat mag er wel wezen, zo lekker fris!

Ik heb geprobeerd een look te maken met de oogschaduw, maar helaas ziet het er uit als een kleur. Ik heb de lichtroze, de lila tint en de taupe tint gebruikt. Je ziet er echt niks van terug. Misschien moet ik dit oogschaduwpalette toch maar gebruiken om enkel te highlighten…

Dan de look met alle vier de producten, hier kun je het zachte effect van de Multi Colour Blush goed zien! Ik zal nog even op een rijtje zetten welke producten ik heb gebruikt voor deze look.

Catrice Multi Colour Blush 
Catrice Eyebrow Lifter
Catrice Absolute Bright Palette
Catrice Smoothing Lip Polish

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om zo’n mega, gemixte review te zien – net als vorige week zaterdag van de E.L.F. producten! Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankopen. Het oogschaduwpalette viel helaas wel wat tegen, maar over de andere drie producten ben ik erg te spreken. Zeker aanraders om met korting te scoren! Vooral de Smoothing Lip Polish is een erg leuke ontdekking.

Ga jij nog wat producten van Catrice kopen die uit het assortiment gaan?

18 Reacties

 1. 18 juli 2015 / 07:31

  Wauw, wat een ontzettend leuke review is dit en wat komen je foto's toch prachtig uit in je nieuwe lay out (al heb ik die zelf gemaakt, de lay out haha). Ik vind je nieuwe lay out heel fijn om naar te kijken! Lekker overzichtelijk en clean. De producten die je hebt gekocht zien er prachtig uit, vooral de lipgloss is erg mooi! De Eyebrow Lifter ziet er ook veelbelovend uit. Ik ga snel kijken of ik die ook kan scoren!
  liefs

 2. 18 juli 2015 / 07:37

  De multicolour blush had ik ook nog wel gewild, ziet er zo leuk uit! Je hebt echt een hele mooie look gemaakt, de lipkleur staat je goed 🙂

 3. 18 juli 2015 / 09:20

  Super leuke reviews! Ziet eruit alsof je hele fijne en mooie producten hebt gescoord!
  Liefs Iep

 4. 18 juli 2015 / 09:51

  Die eyebrow lifter ziet er best wel goed uit zeg! En die blusher heb ik ook, maar dan in andere kleuren. Die vind ik erg fijn, dus ik ga zeker even naar de Kruidvat om naar deze koopjes te kijken. Weer een enorm leuke review, Anna! <3

 5. 18 juli 2015 / 11:35

  Die blush ziet er echt ontzettend gaaf uit! Misschien dat ik toch maar even langs ga om te kijken of ze er daar nog één van hebben liggen.

 6. 18 juli 2015 / 14:07

  Oeh, snel maar eens naar de Kruidvat dus. Die eye-brow lifter vind ik echt prachtig.

 7. 18 juli 2015 / 14:49

  Ik heb echt letterlijk met alle producten in m'n handen gestaan haha. En toen maar weer terug gelegd, want ik wist eigenlijk wel zeker dat de producten vrij snel ergens achterin m'n stash zouden verdwijnen. Dat palette is echt een teleurstelling zeg, wat stom!

 8. 18 juli 2015 / 15:38

  Jammer van de palette. Maar wel hele mooie producten. Vooral je make-up look is prachtig.

 9. 18 juli 2015 / 18:37

  Oh, ik wist helemaal niet dat die blush uit het assortiment gaat. Snel nog eens naar het Kruidvat dus!

 10. 18 juli 2015 / 18:48

  Super gaaf, deze review! Heel erg leuk gedaan met allemaal producten die uit het assortiment gaan. Ik vind de blush echt heel erg mooi! <3

 11. 18 juli 2015 / 22:27

  De blush en lippolish zijn zo mooi! Mooie foto's heb je ook gemaakt 😉 xx

 12. 19 juli 2015 / 08:49

  Leuk zo'n review, mooie producten heb je gekocht. Vond die lipstick kleur je echt prachtig staan. Hopelijk komen er ook mooi nieuwe producten voor terug

 13. 19 juli 2015 / 15:24

  Jammer van dat palette, het ziet er vrij monotoon uit inderdaad. Oef, die wenkbrauwlifter ziet er daarentegen wel erg mooi uit! Echt een fris effect inderdaad!

 14. 20 juli 2015 / 14:30

  Persoonlijk ben ik net zo fan van het Absolute Bright palette.. Vanavond komt er op mijn blog een leuke winactie online! Misschien ook wat voor jou?

 15. 20 juli 2015 / 17:52

  Tjonge, je hebt echt heel erg leuke producten gescoord, zeker de blush en de eyebrow lifter vind ik erg mooi…je ziet beiden goed op de full face foto …heel erg mooi!

 16. 20 juli 2015 / 21:58

  Catrice vind ik ook zo'n fijn merk! Mooie foto's maak jij trouwens zeg, wauwie! Echt een leuke blog xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge