BUDGET TIP | O.A. WET ‘n WILD & REVLON BIJ ACTION

Soms voel ik me schuldig als ik iets (duurs) koop. Vooral als het achteraf z’n geld niet waar bleek te zijn. Als vrouw heb je vaak de neiging om iets te kopen wat je al hebt, of niet echt nodig hebt. Gelukkig is er de Action, waar je met een klein budget ook terecht kunt voor de wat luxere merken. Producten van merken als Wet ‘n Wild, Revlon, Rimmel London, dr. Van der Hoog en L’Oréal zijn er voor een klein prijsje te koop. Vandaag een artikel over deze merken, de producten en mijn aanraders! Kijk je mee?

WET ‘n WILD

Ik maakte voor het eerst kennis met het merk Wet ‘n Wild op de Beautygloss Party. Ik kocht een concealer en een lipstick voor mezelf, de rest van de producten die ik kocht gaf ik weg in een winactie. De lipstick had mij positief verrast en ik zag dat de Action nu ook een paar kleuren lipstick van Wet ‘n Wild verkoopt. Weliswaar zijn het shiny lipsticks, dus of ze veel kleur afgeven weet ik niet! Het is in ieder geval leuk om eens uit te proberen, want ze kosten geloof ik rond de 2 euro. Ook verkoopt Action diverse oogschaduwpalettes van Wet ‘n Wild. Extra leuk is dat Wet ‘n Wild in Nederland normaal gesproken niet te koop is in winkels – of ja, eigenlijk is dit helemaal niet leuk, maar je snapt me wel. Dit is dus een mooie kans!

REVLON

Ook met dit merk maakte ik voor het eerst kennis op de BeautyGloss Party. Ik kocht de Nearly Naked Foundation en schreef er een review over. Ik ben heel benieuwd naar meer producten van dit merk! Het is een relatief duur merk, beetje te vergelijken met Rimmel London, en wederom niet in Nederlandse winkels te koop. Bij de Action spotte ik onder andere Revlon foundation en nagellak. De lakjes van Revlon bevatten maar liefst 8 ml zag ik, wow! Het is altijd een grote chaos bij de luxere make-up, dus wellicht zit er nog veel meer leuks tussen van dit merk. Ik geloof dat de Revlon producten bij de Action 2,39 kosten. Maar dat weet ik niet zeker, omdat alles door elkaar lag. In ieder geval is het super budget!

DR. VAN DER HOOG

Zijn jullie ook zo gek op de maskers van Dr. Van der Hoog? De maskers van dit merk zijn mijn ultieme favoriet, ik ben er gek op! Het enige nadeel is dat ze vrij prijzig zijn, daarom koop ik ze niet zo vaak. Bij de Action zag ik een grote bak staan met héél veel Dr. Van der Hoog maskers – en nog een paar andere merken, voor slechts 0,99! Dat is echt geen geld. Er zaten heel veel anti-rimpel maskers bij, haha, maar gelukkig zag ik ook nog een meloen, honing en een mango-masker. Zeker de moeite waard om hier eens tussen te kijken, als je net zo dol bent op gezichtsmaskers als ik!

RIMMEL LONDON

Dit merk kennen jullie natuurlijk allemaal. Ik ben groot fan van de 60 seconds nagellak van Rimmel London, die blijft bij mij ook super lang zitten. Toen ik ze bij de Action zag liggen begon mijn hart spontaan sneller te kloppen. Je moet echt even goed door de bakken scharrelen, maar af en toe kom je echte pareltjes tegen. Zo zag ik een heel bijzonder geel lakje, die een beetje naar mosterdgeel neigde. Die kocht ik niet, omdat ik al een olijfkleurig lakje van Rimmel London had meegenomen. Die zag er prachtig uit, het is zo’n bijzondere kleur (zie foto hierboven)! Er komt deze week een artikeltje over online. Er waren trouwens nog veel meer kleuren beschikbaar, ook deze lakjes kosten 2,39.

L’ORÉAL

Ik lees niet vaak veel goeds over L’Oréal nagellak, maar ik ben er helemaal fan van! Onlangs kocht ik dit lavendelkleurige lakje bij de Action. Ik zag ook een lichtroze, bruine, gele en paarse kleur in de bakken liggen. Er is genoeg keus! L’Oréal nagellak blijft bij mij ook super lang zitten, net als die van Rimmel London. De lak lakt heel fijn, het kwastje is precies goed. Je merkt zeker wel verschil met nagellak van budget merken als Essence en Catrice! Zeker leuk om een kleurtje mee te nemen voor slechts 2,39.

Helaas zal er morgen geen artikel online komen van Kristina, omdat ze aan het genieten is van haar welverdiende vakantie! <3 Volgende week is ze er weer.

Wat is jouw favoriete ‘luxe’ merk bij de Action?

16 Reacties

 1. 12 augustus 2015 / 07:41

  De foundation en de lipstick lijken mij zeker wel wat en voor de prijs zeker leuk om te proberen.

 2. 12 augustus 2015 / 07:56

  Dr. van der Hoog maskers zijn zooooo fijn <3

 3. 12 augustus 2015 / 10:21

  Leuk he die koopjes bij de Action. Ik vind de foundation echt heel erg fijn en ik koop daar ook altijd de maskertjes.

 4. 12 augustus 2015 / 14:04

  Die lipsticks heb ik uitgeprobeerd, helaas geen succes! Zat niet mooi op mijn lippen (trok ook in de lijntjes) en was er vervolgens niet meer af te krijgen, zo jammer.

 5. 12 augustus 2015 / 14:38

  Leuk dat je deze merken ook voor een klein prijsje bij de Action kunt kopen, jammer dat de meeste merken niet dierproefvrij zijn. Gelukkig is wet 'n wild en Dr van der Hoog het wel, ik vind Dr van der Hoog ieder geval een heel fijn merk!

 6. 12 augustus 2015 / 18:20

  Wet 'n Wild kost 0,89 cent bij de Action voor elk artikel, de lipsticks verschillen per kleur in dekking, zit wel wat frost in bij sommigen en bij anderen weer niet.

 7. 12 augustus 2015 / 18:44

  Wauw, ik wist helemaal niet dat de Action Dr. van der Hoog verkocht joh! Heerlijk!
  Liefs Iep

 8. 12 augustus 2015 / 19:44

  De foundation lijkt me al erg fijn, ben ook benieuwd naar het lakje!

 9. 12 augustus 2015 / 20:10

  Helaas is de make-up afdeling bij de Action bij ons vaak een zooitje, dat ik het meestal oversla. Maar met geluk kun je inderdaad wel pareltjes spotten. Revlon wordt volgens mij ook verkocht bij Bol.com.

 10. 12 augustus 2015 / 23:48

  Ik vind de Action zo leuk, je vind er wel altijd iets en vooral als je van make-up hou Iid de Action de ideale winkel :). De BigBazar heeft ook altijd leuke make-up van W7 enz.. 🙂
  X

 11. 13 augustus 2015 / 19:30

  Oh de tip over het van der hoog maskertjes is echt heel fijn! Ik hou van maskertjes. <3

 12. 14 augustus 2015 / 18:33

  wat een heerlijk artikel, zelf vind ik de l'oreal lakjes altijd erg mooi en ook de maskertjes zijn wel erg leuk om te proberen…ze hebben vaan van die leuke producten bij Action,

 13. 14 augustus 2015 / 20:03

  Ik heb het ook gezien, maar bij ons is alles al opengemaakt :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge