BUDGET TIP | L’ORÉAL NAGELLAK BIJ ACTION

De keren dat ik bij de Action de halve winkel leegplunder probeer ik tot een minimum te beperken. Ook al is het nog zo verleidelijk, want alles is zó goedkoop. Laatst was ik in de Action, omdat ik wat leuke decoratie zocht voor productfotografie (die ik overigens meteen gebruik in dit artikel). Ik kon het niet laten om ook even bij de make-up te kijken. Die ‘luxere’ merken die ze daar voor een klein prijsje verkopen… Daar zeg je toch geen nee tegen? Ik nam deze prachtige lavendeltint mee van L’Oréal, voor slechts 2,39! Kijk je mee?

L’Oréal is een van mijn favoriete merken als het aankomt op nagellak, ik heb er al heel wat kleurtjes van in mijn stash! Er waren nog meer kleurtjes verkrijgbaar, maar ik koos voor deze tint, omdat hij zo bijzonder is. Zoiets heb ik namelijk nog niet. En geloof me, dat zeg ik niet vaak ;-).

Het kwastje van L’Oréal nagellak vind ik heel fijn lakken. Soms heb je wel eens kwastjes waarvan de haren alle kanten op steken, of een kwastje die gewoon niet recht afgesneden is. Met de kwastjes van deze nagellak kan ik altijd heel precies lakken! Ik houd gewoon heel erg van perfecte nagels.

Ik koos voor 507. Riviera Lavender, een lavendelblauwe/paarse tint. Hij is moeilijk te omschrijven, dat maakt hem zo bijzonder! Ik kan me herinneren dat ik ook nog een lichtroze tint heb gezien, maar misschien zijn er nog wel meer kleuren? Alle lakjes van L’Oréal kosten bij de Action slechts 2,39.

De kleur dekt perfect na het aanbrengen van twee laagjes, zoals bij de meeste lakjes eigenlijk. Wat ik ook zo fijn vind aan dit merk nagellak is dat de houdbaarheid super goed is. Meestal blijft een kleur wel zo’n vijf dagen zitten zonder te chippen en dat zonder een topcoat te gebruiken!

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe aanwinst. Vaak belanden lakjes na een keer dragen ergens achterin mijn stash, maar ik weet zeker dat ik deze tint nog vaak zal gebruiken. Ik vind het een prachtige kleur voor de zomer! Hij is niet te opvallend, fris en past goed bij een lichte outfit. Normaal gesproken kost een lakje van L’Oréal 5,99, dus dit is zeker een aanrader voor alle budget-beauty lovers!

Ben jij ook fan van L’Oréal nagellak?

36 Reacties

  • 11 juli 2015 / 21:32

   Ja klopt, vooral die duurdere merken vind ik altijd interessant.

 1. 10 juli 2015 / 09:03

  Wauw wat een super mooi kleurtje, ik houd echt van die lichte kleurtjes zo in de zomer 🙂

 2. 10 juli 2015 / 09:27

  Wauw, ik denk dat ik verliefd ben geworden op de kleur lavendel! Zo'n kleur nagellak zou ik ook wel héél graag willen. Top review <3

 3. 10 juli 2015 / 10:32

  Ooh die kleur staat je echt mooi zeg meis! En wat fijn met zo'n prijsje dat hij ook lekker lang blijft zitten. X

 4. 10 juli 2015 / 11:00

  Deze kleur is heel leuk! Die witte mand op de achtergrond wou ik eerst ook nog mee naar huis nemen 😉

  ~ Hannelore

 5. 10 juli 2015 / 13:24

  Hee Anna,
  Ik zag dat je had gereageerd op mijn blog haha! Dacht ik neem is even kijkje ! En wow ! Jij hebt echt een super blog. Mooie foto's en leuke teksten ! Super mooi kleurtje nagellak ik kom hem ook telkens tegen en twijfel of ik hem mee moet nemen haha. Denk dat ik hem de volgende keer mee neem ! Je hebt me overtuigd :).

  • 11 juli 2015 / 21:40

   Dankjewel voor je lieve reactie, zo ontzettend leuk om te horen! 🙂 Maakt mijn hele dag meteen goed. Voor die prijs kun je het lakje niet laten liggen toch? X

 6. 10 juli 2015 / 14:11

  Wat een mooie zomers kleur! Ik hou van lavendel! Ik wist niet dat ze dit bij de action verkopen, weer wat super handigs geleerd!

  • 11 juli 2015 / 21:40

   Ik ben er ook gek op! Action heeft regelmatig leuke merken voor een kleine prijs. X

 7. 10 juli 2015 / 15:19

  Die is echt mooi! Ik probeer de action te vermijden, omdat alles zo leuk en goedkoop is. Gaat moeilijk, gezien die op 3 minuten lopen van m'n huis staat.

  • 11 juli 2015 / 21:40

   Ah ja, dat is extra lastig! Ik ben gek op de Action, haha. Maar ik moet er gewoon niet te vaak komen…

 8. 10 juli 2015 / 20:52

  Wat een mooie kleur! Ik zou dit kleurtje zelf niet snel pakken, maar als ik het resultaat zie… erg mooi!

 9. 12 juli 2015 / 19:55

  Ohhhhh dit is echt een kleurtje naar mijn hartje, heerlijk fris om te zien, maar ook zo zomers….echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge