Ik sta met Studio Anna Jirina op de blogger closet sale!

Hoi allemaal! Even een artikeltje tussendoor, want ik heb een super leuk nieuwtje! Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen op Instagram of Facebook, maar komende zaterdag wordt er een blogger closet sale georganiseerd op de Grote Markt in Groningen. Dit jaar sta ik er ook! Niet alleen met leuke items uit mijn eigen kledingkast, maar ook met mijn zelf ontworpen Studio Anna Jirina t-shirts! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan gauw verder!

blogger closet sale

Waar en wanneer?
– 22 september (aanstaande zaterdag) van 13.00 – 18.00
– Locatie: de Grote Markt in Groningen

Vorig jaar ben ik toevallig ook naar de blogger closet sale in Groningen geweest en dat was echt onwijs leuk. Ik heb er ook nog een paar hele toffe, unieke items gescoord! En nu sta ik er dus zelf, samen met een hoop andere bloggers en Instagrammers :-). Ik heb al heel wat mooie items verzameld waar ik graag iemand anders blij mee wil maken. Sommige items zijn zelfs ongedragen of zitten nog in de originele verpakking!

SALE!
Ook zal ik mijn zelf ontworpen t-shirts gaan verkopen, en wel voor een heel leuk prijsje! In de webshop kosten ze nu 16,95 exclusief verzendkosten, maar op de blogger closet sale zal ik ze verkopen voor 15 euro. Een leuke prijs om last minute een van mijn zomerse t-shirts te scoren, toch? Ook heb ik een aantal samples, zodat je de kans hebt om de print beter te bekijken en ook eventueel het t-shirt te passen. Wat natuurlijk ideaal is, omdat je hem niet kunt retourneren. Voor de gelegenheid heb ik dus ook heel wat t-shirts netjes verpakt in plastic, zodat de boel netjes en schoon blijft.

Ik weet dat het grootste gedeelte van mijn lezeressen (jullie!) niet in Groningen woont, maar het leek me toch leuk om er een stukje over te schrijven. Wellicht ken je iemand in (de omgeving van) Groningen die zo’n blogger closet sale echt fantastisch zou vinden! Spread the word! <3

Tip voor als je komt: Neem contant geld mee 😉

Ga jij naar de blogger closet sale in Groningen of ben je weleens in een andere stad naar zo’n sale geweest?

4 Reacties

  1. 21 september 2018 / 08:16

    Ik ben nog nooit naar een blogger closet sale geweest, maar het lijkt me erg tof. En dan ook omdat je zo veel mensen die je enkel online kent, ook eens in het echt kan spreken! Alvast heel veel succes met de verkoop en veel plezier, Anna. 🙂
    Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge