Birthday wishlist voor mijn 23e verjaardag!

Hoi allemaal! In mijn happy list van afgelopen maand vertelde ik al dat ik deze maand jarig ben en dat ik een wishlist wilde samenstellen – zoals eigenlijk ieder jaar. YAY! April is niet alleen een van mijn favoriete maanden omdat ik jarig ben, maar ook omdat de lente er nu echt aankomt. Maar goed, voordat het zover is, leek het me handig (en leuk!) om een wishlist te maken. Kijk je mee naar mijn birthday wishlist voor mijn 23e verjaardag?

birthday wishlist

1. Zoeva Caramel Melange palette ♥
Hoewel ik van mezelf niet zo vaak meer make-up mag kopen staat er toch behoorlijk wat mooie make-up op mijn wishlist, waaronder een palette van Zoeva. Ik heb al zoveel goeds gehoord over dit merk en met enige regelmaat sta ik te zwijmelen bij de Zoeva palettes bij de Douglas. Het Caramel Melange spreekt mij qua kleuren het meeste aan en ik vind de vormgeving van het palette echt prachtig! Ik wil dit palette eerst nog uitgebreid gaan swatchen, dus met een Douglas giftcard zou ik ook heel erg blij zijn, zodat ik er nog even over na kan denken.

2. Giftcards
Ik vind het altijd super leuk om giftcards te krijgen, tenminste, als ik ze kan besteden bij mijn favoriete winkels ;-). Zoals jullie misschien weten is Pull & Bear een van mijn favoriete winkels, daar slaag ik eigenlijk altijd wel! Met een Primark of Zara giftcard zou ik ook heel erg blij zijn. Maar ook met beauty giftcards weet ik wel raad, ik shop ook graag bij Etos, Kruidvat, The Body Shop en Douglas. Daarmee kan ik zeker wel iets leuks vinden wat mij jarenlang zal herinneren aan mijn 23e verjaardag!

3. Kruidvat Spa Secrets Treasures of Morocco
Ook ben ik sinds een jaar enorm fan van de Kruidvat Spa Secrets producten. De gele (Miracles of Bali) en de oranje (Treasures of Morocco) lijn zijn mijn favoriet! In mijn SinterKerst wishlist kwamen deze producten dan ook voor, haha. En ik heb ze gekregen! Mijn voorraadje is er alweer bijna doorheen, dus ik heb de body soufflé, de douchegel en shower foam van de Treasures of Morocco lijn op mijn wishlist gezet :-).

4. Kiko Velvet Passion matte lipstick ♥
In Lissabon maakte ik voor het eerst kennis met de Velvet Passion lipsticks van Kiko, ik nam dit prachtige, donkerroze kleurtje mee. Ik vind deze lipstick zo fijn dat ik graag nog meer kleuren toevoeg aan mijn stash! De dekking is super goed, de lipstick blijft lang zitten en hij droogt mijn lippen niet uit – ondanks dat ‘ie vrij mat is. Ik ben dol op donkere kleurtjes, dus mijn voorkeur gaat momenteel uit naar nr. 318 en nr. 319!

5. I Heart Make-up Chocolate Orange palette ♥
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik ook groot fan van de producten van I Heart Make-up en dan met name de oogschaduwpalettes. Dus ik dacht, laat ik gewoon nog een palette op mijn wishlist zetten! 😉 Ik heb het Golden Bar en het Rose Gold palette al, het Rose Gold palette gebruik ik vrijwel dagelijks. Ik ben dol op experimenteren met oogschaduw en ik houd van warme tinten, dus het Chocolate Orange palette lijkt me echt prachtig!

6. Handbagage koffertje van SuitSuit ♥
Na mijn reis naar Lissabon viel mijn handbagage koffertje uit elkaar. Gelukkig pas toen ik bij mijn voordeur stond en na jaren trouwe dienst, dus het is wel tijd voor een nieuw exemplaar ;-). De handbagage koffertjes van SuitSuit vind ik er altijd enorm schattig en leuk uitzien, de kleurtjes zijn ook zo vrolijk! Ik weet nog niet precies wat voor koffertje ik wil, aangezien ik vaak reis met handbagage wil ik namelijk een zo groot mogelijk handbagage koffertje. Eigenlijk is dit het enige item op mijn wishlist die ik echt nodig heb, haha!

Geen hele grote dingen op mijn wishlist dus, maar dat hoeft ook niet. Dingen die ik echt graag wil hebben koop ik zelf en op mijn verjaardag vind ik het vooral leuk om verrast te worden met verzorgingsproducten en make-up! Verder hecht ik niet echt waarde aan dure spullen, je maakt mij nog wel het gelukkigst met een heerlijk etentje of een dagje wellness ;-).

Wat staat er op jouw (birthday) wishlist?

13 Reacties

 1. 11 april 2018 / 07:35

  Oh die roze koffer…die zou ook wel op mijn lijstje mogen staan. Wat is die gaaf en lekker groot ook 🙂 Leuke dingen heb je op je wishlist staan. Ik ben heel benieuwd wat je uiteindelijk zult krijgen 🙂 Ik ben zelf in mei jarig en op mijn wishlist komt waarschijnlijk onder andere een mooie, vrolijke stoel te staan. Die van mij is aan vervanging toe!
  Romy onlangs geplaatst…Millenialkwesties | Over keuzestress en té veel opties hebbenMy Profile

 2. 11 april 2018 / 09:12

  Hele leuke ideeën! De I Heart palettes zijn hier ook favoriet, zoveel mooie kleuren en fijne producten. SuitSuit is echt zo’n mooi merk, ik kan me volledig vinden in je keuze, haha! Cadeaubonnen zijn altijd fijn, kun je precies kopen wat je zelf niet zo snel koopt, omdat je vind dat je het niet mag. Alleen wel zo gevaarlijk om kwijt te raken die dingen.
  kim onlangs geplaatst…NYX Soft Matte Metallic Lip Creams – Monte Carlo & BudapestMy Profile

 3. 11 april 2018 / 10:46

  Wat een super leuke wishlist! De palettes van Zoeva zijn prachtig en de suit suit koffers zijn leuk he!
  Liefs,
  Evelien

 4. 11 april 2018 / 11:21

  Wat een prachtige wishlist zeg. Het Zoeva palette heb ik ook en is zoooo mooi! <3

 5. 11 april 2018 / 12:31

  Die koffer van Suit Suit wil ik ook heel graag! Mijn huidige koffertje is na mijn laatste reis ook niet zoveel meer waard haha. Ik ben begin mei jarig en wil heel graag een 50 mm lens, een Instax, een statief, 100 boeken en nog veel meer (niet te veel gevraagdd toch? ;p). Cadeaubonnen vind ook altijd heel fijn. Lekker zelf iets uitzoeken.
  Johanne onlangs geplaatst…A Pinch of Jo is jarig en TRAKTEERT! (+ 7 lessen na één jaar bloggen)My Profile

 6. 11 april 2018 / 14:06

  Leuke wishlist! De Suitsuit koffers staan bij mij ook al een tijdje op de wishlist. En dat palette van Iheartmakeup lijkt wel een dupe van het Urban Decay Naked Heat palette.
  Liefs,
  Yara
  Yara onlangs geplaatst…Kruidvat haulMy Profile

 7. 11 april 2018 / 14:09

  Aaaa mede jarige in april! Mooi lijstje heb je staan, zelf heb ik ook een aantal dingen erop staan met o.a. make-up van Becca en Nars maar ook de mini Fjallraven rugzak. Voor handbagage gebruik ik altijd mijn duffelbag van The North Face, zelf ben ik geen fan van hardcase handcarry luggages want ze passen vaak niet in die afmetingsbak van low-cost carriers 🙁
  Dana onlangs geplaatst…Photo diary #128My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge