Behind the Instagram photo #1 | Shooten in de tulpenvelden!

Hoi allemaal! Al langere tijd speelde ik met een idee voor een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk behind the Instagram photo. Ik vind het zelf altijd heel erg leuk om bij anderen te zien hoe een Instagram-foto tot stand komt, inclusief bloopers – die zijn er altijd ;-). Vorige week ging ik met Inge shooten in de tulpenvelden in het noorden van Groningen. Het waaide hard en we hadden ook nog eens hakken aan – lachen gegarandeerd… :p Kijk je mee naar onze fails?

tulpenvelden
Topje – H&M / Gestreepte rok – New Look / Sandalen – Bershka / Clutch – H&M

tulpenvelden
Op Instagram foto’s zie je niet hoe modderig het eigenlijk is tussen de tulpenvelden, dus we waren helaas niet zo goed voorbereid. Inge had witte sneakers aan en ik droeg sandalen met een sleehak. Je wilt echt niet weten hoe onze schoenen er na de shoot aan toe waren… 😉 Op sommige plekken was het erg nat, op de eerste foto lijkt het wel alsof ik een survival tocht aan het doen ben, haha!

Het waaide overigens heel erg hard, dus het was super moeilijk om mijn rok én mijn haar tegelijkertijd goed op de foto te krijgen. Ook was het die dag steeds zonnig en bewolkt, dus moesten we ook het juiste moment afwachten! Beide foto’s zijn onbewerkt, wat een verschil in belichting hè?

tulpenvelden
Mijn haar waaide dus de hele tijd in mijn gezicht, haha, ik werd er echt helemaal gek van. Ook was de tulpenboer al bezig de koppen er af te halen, dus we moesten ook telkens wachten met shooten totdat dat werktuig uit beeld was. Op de foto hierboven zwaai ik dan ook naar de man die echt vlak naast ons bezig was, hahaha.

tulpenvelden
We maakten ook nog een foto samen met een statief, waarop we mijn telefoon hebben vastgemaakt met een haarelastiekje, haha. Creatief, toch? 😉 We telden ook steeds de seconden af, omdat we het geluid van mijn telefoon niet hoorden. We vergaten soms te tellen, dus dan krijg je zulke foto’s als de foto hierboven, haha! Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt om een leuke foto samen te maken, maar die zien jullie nog verschijnen op Instagram! 🙂

Maak jij weleens (outfit) foto’s voor Instagram? Zitten er dan ook zoveel fails tussen?

12 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 07:20

  Haha, wat leuk om een keer de niet helemaal goed gelukte foto’s te zien van een outfitshoot. Stiekem zijn sommige hiervan ook nog best leuk, zoals die laatste 😉 Ik heb zelf ook regelmatig grote fails bij outfitshoots. Een tijdje geleden deed ik bijvoorbeeld een hele shoot met lipstick op mijn voortand, die echt overduidelijk zichtbaar was. Daar kwam ik dus helaas pas naderhand thuis achter, haha.
  Romy onlangs geplaatst…Ik ben een laatbloeier (en dat maakt niet uit!)!My Profile

 2. Esmée
  8 mei 2018 / 10:23

  Vind het altijd zo leuk om behind the photo’s te zien! Leuk idee

 3. 8 mei 2018 / 13:46

  Haha wat een super leuke en creatieve rubriek dit! Ik ben nog niet bij de bloemenvelden geweest, heb ook geen idee hoelang dat nog kan uberhaupt. Zal je tips meenemen :p

 4. 8 mei 2018 / 23:13

  Ahhh vet leuk idee dit! Ik heb ook altijd honderden mislukte foto’s die eigenlijk wel grappig zijn, maar ik uiteindelijk nooit deel of er uberhaupt iets mee doe.

  Anyway: super mooi veld hebben jullie in de buurt zeg! En de twee fotos die je op IG hebt geplaatst zijn óók heel mooi!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – mei 2018 #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge