Achter de schermen bij Studio Anna Jirina #1!

Zoals jullie misschien wel weten komt er een blog op de website van mijn nieuwe bedrijfje, Studio Anna Jirina. Hier zal ik eens in de zoveel tijd een kijkje achter de schermen geven en meer informatie geven over de producten uit mijn webshop. Het lijkt me ook erg tof om tips te geven op het gebied van mode en interieur (waar ik mij eerst op wil focussen met de webshop). Maar goed, totdat het zover is houd ik jullie via deze blog op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hopelijk vinden jullie dat leuk! Kijk je mee naar de eerste editie van ‘Achter de schermen bij Studio Anna Jirina?’

achter de schermen
Hoewel de weken eerst altijd aan me voorbij vlogen, is één dag nu zo belangrijk, haha. De komende weken moet ik echt bergen verzetten. Nu jullie allemaal op de hoogte zijn van mijn zelf ontworpen t-shirts is het serious business ;-). Ik heb (gelukkig!!!) al super veel leuke reacties mogen ontvangen op mijn t-shirts en de eerste orders zijn zelfs al binnen. Super spannend, maar ook een goede stok achter de deur: Ik kan niet meer terugkrabbelen. Dat geeft ook een gevoel van rust. Ik ga dit gewoon doen!

Op de dag van de ‘lancering’ was ik super gespannen. Na het krijgen van leuke en lieve reacties van jullie, op Instagram en vanuit mijn omgeving, begon het pas echt tot me door te dringen waar ik mee bezig was. Haha! Ik heb er nog niet echt kunnen genieten, omdat ik weet wat me allemaal nog te wachten staat. De nieuwe website, webshop én blog moeten af (om nog maar te zwijgen over die verdomde privacyverklaring, help), daarnaast wil ik nog een aantal nieuwe producten ontwerpen & toevoegen aan de shop en daarnaast zal ik vooral heel veel tijd moeten steken in foto’s maken van mijn nieuwe producten (samen met andere Instagrammers) en mijn sociale media up to date houden. En tussendoor natuurlijk ‘even’ de t-shirts verzenden 😉

studio anna jirina
Deze week heb ik diverse deadlines. De t-shirts zijn onderweg (can’t wait!!!), nu moeten er nog verzendzakken, bedankt-kaartjes, kledinglabels, logo-stickers en zijde-papier komen om de t-shirts mee in te pakken. En waar ik ook héél erg blij mee ben is dat mijn visitekaartjes binnen zijn, yay! Die heb ik een paar weken geleden ontworpen. Dit zullen ook de kleuren zijn die je gaat zien op mijn nieuwe site, zo leuk! Ik heb mijn visitekaartjes laten drukken bij Fotofabriek. Ik wist nog niet dat ze ook visitekaartjes maken, maar ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit! De kaartjes zijn echt súper stevig en ze zijn niet mat, maar ook niet glanzend – precies goed! Als je er met je vingers overheen gaat dan voel je ook echt de letters een beetje, dat geeft gelijk een luxe gevoel vind ik.

Het enige nadeel vond ik dat ik mijn visitekaartjes niet met de groene rand kon drukken – die eigenlijk wel in mijn design zat. Op de een of andere manier werd die telkens afgesneden in de editor. De kleuren kwamen ook niet overeen in de preview, dus dat vond ik nog even spannend, haha! Gelukkig is het helemaal goed gekomen. De kleuren zijn super mooi en de print is van goede kwaliteit. Ik ben er hartstikke blij mee! Nu alleen nog tijd vinden om te netwerken… :p

Dit artikel bevat producten die ik ter review ontvangen heb

Heb jij ook visitekaartjes voor je blog/bedrijf?

12 Reacties

  1. 30 mei 2018 / 07:15

    Je visitekaartjes zien er echt heel tof uit! En zo leuk om een kijkje achter de schermen van je bedrijf te krijgen. Fijn omte horen dat je zo veel enthousiaste reacties hebt ontvangen. En terecht, want je T-shirts zien er ook echt heel gaaf uit. Heel veel succes in deze spannende eerste tijd! ♥ Je bent in ieder geval al supergoed van start gegaan meteen!
    Romy onlangs geplaatst…Stop de chaos in je hoofd! (7 tips!)My Profile

  2. 30 mei 2018 / 07:19

    Leuk om te zien! Je visitekaartjes zijn erg mooi geworden. Ik heb ze ook laten maken bij Fotofabriek. Succes deze week met alle werkzaamheden voor je bedrijf!
    Sija onlangs geplaatst…5 Tips voor een goede nachtrustMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge