About

Hi! Mijn naam is Anna Jirina (dat is mijn tweede naam, je spreekt het uit als ‘Sjirina’ :-)). Ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Groningen. Ik woonde samen met mijn ouders in een dorp vlakbij Groningen, waar ik ook naar school ging en waar ik een leuk bijbaantje had. Op mijn 18e kon ik ein-de-lijk mijn VWO-diploma in ontvangst nemen, iets waar ik nog steeds super trots op ben. Het leven begon daarna pas echt!

Het kiezen van een vervolgstudie vond ik lastig. Ik wist wel goed wat ik niet wilde (ik was na zes jaar VWO zó klaar met theorie, ik wilde dingen maken, mijn brein op een andere manier inzetten en de praktijk in!). Het leren ging mij niet altijd makkelijk af, omdat ik altijd al creatief ben geweest (als kind schreef ik al verhalen en knutselde ik tijdschriftjes in elkaar) en in mijn hoofd dan ook met 100 dingen tegelijk bezig was. Ik ben en blijf een creatieve chaoot, maar gelukkig bestaan er to-do lists ;-).

fluffy coatOntwerpen, vormgeven, stylen en vooral lekker creatief bezig zijn, dat wilde ik. Op mijn 16e wist ik zeker dat ik de opleiding Bachelor Allround Styling (HBO) opleiding op Academie Artemis in Amsterdam wilde doen. En zo geschiedde. Vooral het commerciële en praktijkgerichte vond ik erg fijn aan de opleiding. Je leert concepten (voor bedrijven) te ontwikkelen, je creëert niet zomaar iets omdat het ‘mooi’ is. Een goede basis voor in het werkveld. Op mijn 18e verhuisde ik naar Amsterdam en daarna heb ik nog een paar jaartjes in Utrecht gewoond. Inmiddels ben ik afgestudeerd en woon ik weer in Groningen (ja, dit is toch wel echt de plek waar ik mij het meest thuis voel en waar ik de mooiste mensen om mij heen heb <3!)

Dat was mijn leven tot nu toe in een notendop, haha. Bloggen is daar een groot onderdeel van! Sinds 2010 ben ik bekend met het blogwereldje, als 15-jarige werd ik helemaal wild van alle mooie make-up producten, mooie foto’s en leuke teksten die op diverse blogs te vinden waren. Dat wilde ik ook! Maar liefst twee keer begon ik een beauty-blog, maar ik zette niet door. Totdat ik in februari 2013 mijn blog ‘Anna Jirina’ begon.

Al gauw werd mijn blog meer dan een beauty-blog, ik heb tenslotte veel meer interesses! Op mijn blog kun je vooral veel artikelen vinden over beauty, fashion lifestyle en DIY’s. Ik vind het erg leuk om mijn creativiteit met jullie te delen en mijn lezeressen te inspireren. Ook deel ik regelmatig (low-budget) tips en schrijf ik persoonlijke artikelen, om jullie een idee te geven van wie ik nou eigenlijk ben.

Kortom, op mijn blog kun je terecht voor een hele hoop diverse onderwerpen! 🙂 Ik hoop dat je het leuk vindt en hopelijk zie ik je hier vaker!

Liefs, Anna.

2 Reacties

  1. 29 juli 2014 / 09:34

    Je site ziet er veelbelovend uit! Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn site.

    • 29 juli 2014 / 11:30

      Wat leuk om te horen, dankjewel voor je compliment! Graag gedaan, het was een erg mooi artikel waar ik op moest reageren 🙂 X