6e Blogverjaardag winactie | Win een make-up pakket t.w.v. €100!

Hoi allemaal! Afgelopen zaterdag bestond mijn blog alweer 6 jaar, hebben jullie mijn ietwat sentimentele artikel al gelezen? 😉 Hoewel ik dit jaar geen inspiratie had voor een ‘blogverjaardag winactie’ is het me toch gelukt! Regelmatig schrijf ik over de veranderingen in de blogwereld en het leek me erg leuk om weer eens een lekkere, ouderwetse beauty winactie te organiseren. Net zoals vroeger! Ik heb een mooi pakket met allerlei make-up en verzorgingsproducten weten samen te stellen, hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik :-). Wil je kans maken op dit pakket? Lees dan gauw verder!

pakket

Wat kun je winnen?
– Bourjois Eye Catching Nude palette
– Diverse Balea gezichtsmaskers
– L’Oréal Havana oogschaduw 02 Hot Havana
– Bourjois Matte Lip Transformer
– Essence Go For The Glow highlighter palette
– L’Oréal Havana Sun-Lit Bronzer
– Rimmel London Wonder Swipe 012 Kha-Ching
– L’Oréal Havana Lipgloss 01 Camila
– Bourjois wenkbrauwpotlood 002 Chestnut
– Bourjois wenkbrauwpotlood 003 Brown
– Kiehl’s Butterstick Lip Treatment Pop of Peony
– The Body Shop Lipstick 001 Boston Astilbe

pakket

Hoe kun je kans maken op dit pakket?
– Volg mij via Bloglovin’
– Laat een reactie achter en vertel waarom jij mijn blog graag bezoekt/welke onderwerpen je het leukst vindt om te lezen op mijn blog! Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.
En/of:
– Volg mij via Instagram (@annajirina) en laat een reactie achter onder de foto van de winactie (komt in de loop van de ochtend online).

Extra kans maken?
– Like de Facebook-pagina van mijn blog (@annajirinaNL)

Algemene informatie over de winactie
– De winnaar zal worden gekozen via een random name generator
– De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m dinsdag 19 februari
– Woensdag 20 februari zal ik direct een winnaar kiezen en mailen, mocht diegene niet binnen 3 dagen reageren wordt er een andere winnaar gekozen!

Heel veel succes met meedoen! Morgen staat er gewoon weer een “normaal” artikel online! 😀

36 Reacties

 1. Maria
  12 februari 2019 / 07:38

  Waarom ik jouw blog graag bezoek?
  Ik wil grrag voordat ik iets ga kopen kopen er alles over weten en het liefst nog met foto’s en een review erbij.
  In bladen heb ik niet echt een beeld bij wie het artikelen geschreven heeft en vaak worden er geen reviews gedeeld, dat doe jij wel en heel goed, daarom.

 2. 12 februari 2019 / 08:20

  Nog eens gefeliciteerd! Ik doe niet mee met je winactie maar wil wel graag vertellen waarom ik je graag volg 😉 Ik vind vooral de mengeling aan artikelen heel leuk: reviews, tips, persoonlijke artikelen. Ik ben van allemaal fan 🙂 En wat ik zelf heel belangrijk vind is dat je oprecht over komt en dat we jou een beetje ‘kennen’. Ik vind het altijd fijn om toch een beeld te hebben van wie de persoon achter de blog nu is.
  Irene onlangs geplaatst…Tips om je grenzen te leren bewaken.My Profile

 3. sabrina
  12 februari 2019 / 08:55

  Jaa een ouderwetse beauty winactie!! Ik doe graag mee, love beauty, vooral dat is ook waarom ik jouw blog graag lees. Ook voor de mooie layout en foto’s, en persoonlijke artikelen vind ik ook leuk om te lezen.
  Instagram heb ik nog niet de foto geliket, die stond nog niet online. Ga ik zeker doen!

 4. Ling
  12 februari 2019 / 09:37

  Gefeliciteerd! Ik vind leuk om te lezen over de producten. Je schrijft ook leuk. Ik volg je ook op Instagram en Facebook en heb daar ook mijn reactie achtergelaten. Van deze actie word je er blij van. Leuke dingen verloot je. ik hoop op een heleboel geluk voor mezelf.

 5. Linda de Bode
  12 februari 2019 / 09:40

  Ik houd van Do It Yourself

 6. 12 februari 2019 / 09:55

  Wow! Ik doe graag mee met deze winactie 🌟 ik vind jouw blog fantastisch 🍀 Je schrijft vlotjes over alles wat met beauty, fashion, etc te maken heeft. ❣️ Doe zi voort!! 👍🏼

 7. Sharon de Ridder
  12 februari 2019 / 10:44

  Gefeliciteerd zeg! Wat een mooie mijlpaal 😀

  Ik lees graag jouw persoonlijke blogs; je schrijft erg leuk en pakkend! Op het gedeelte fashion staan altijd de leukste kledingstukken, daar word ik hebberig van.

  Ik volg je natuurlijk op Bloglovin’, op Facebook en ook op Insta!

 8. 12 februari 2019 / 11:05

  Yay, gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag. Ik volg je pas een paar weken via Bloglovin’. Ik heb geen voorkeuren voor onderwerpen, ik vind ze allemaal even leuk. En ik vind het vooral ook leuk om naar de prachtige foto’s te kijken! Ik volg je op FB via mijn blogpagina en mijn privé pagina en ook op Instagram (Sim’s Cup Of Tea of @simscupofbooks)

  Super gave winactie, dus ik doe heel graag mee!

 9. Aline
  12 februari 2019 / 11:51

  Gefeliciteerd!! Ik doe heel graag mee omdat ik wel toe ben aan een verwenpakketje 😊 geweldig leuk pakket!

 10. Anita te Gussinklo
  12 februari 2019 / 12:07

  Allereerst nogmaals Gefeliciteerd.
  Op Maandag vind ik het altijd leuk om MLBB te lezen, om te zien hoe je week was.
  Verder lees ik graag de beauty reviews.
  Ik doe graag mee aan deze actie en ben benieuwd naar oa de Balea maskertjes

 11. Jana
  12 februari 2019 / 13:48

  Toffe winactie Anna! Niets mis met sentimenteel worden bij een grote gebeurtenis in het leven, toch? 😀 Ik doe graag mee hoor! Ik lees graag je artikelen MLBB en plogs :D. Groetjes! (ik volg je ook of fb)

 12. Marina
  12 februari 2019 / 14:33

  Hoi. Ik kijk elke dag even op je blog of er wat nieuws op staat wat ik kan lezen. Ik volg je al langer en je inspiratie is heerlijk. Iedere keer weer nieuwe onderwerpen en foto’s.Echt super!!! Ik reageer wel niet vaak maar lees wel alles 👍.Haha. soms vraagt mijn dochter wel eens of ik op de blogs gekeken heb😁. En zou ik dit kunnen en mogen winnen dan is dit gave pakket helemaal voor haar 😍🙋🙋🙋🙋🙋🙋

 13. Nynke
  12 februari 2019 / 18:14

  Gefeliciteerd! Ik ben altijd erg van de reviews met een persoonlijk tintje. Dat vind ik leuk aan jouw blog.

 14. 12 februari 2019 / 19:17

  Ik heb genoeg make-upjes in huis, dus ik doe niet mee aan de winactie, maar wilde wel even reageren! Ik vind juist de mix aan artikelen leuk, dus de artikelen over overnemen, geld besparen, beauty, etc.!

 15. 12 februari 2019 / 19:53

  Van harte met je blog. Veel succes iedereen.

 16. Anita H.
  12 februari 2019 / 20:15

  Ik lees graag beautytips en -reviews.

 17. 13 februari 2019 / 07:51

  Ik heb geen bloglovin dus die stap kan ik niet doen. Ik bezoek wel je blog (of course) en dat doe ik omdat ik vindt dat je heel fijn en vlot schrijft. Je maakt leuke en mooie content en foto’s die het artikel nog interessanter maken.

  Gefeliciteerd met je 6-jarig blog bestaan 💋

 18. 13 februari 2019 / 13:49

  Nogmaals gefeliciteerd, Anna! Ik laat deze winactie aan me voorbijgaan doordat er wat merken in het pakket zitten die ik niet gebruik, maar wil wel alle deelnemers erg veel succes wensen! 😊
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Luxury Lush Pud Bath BombMy Profile

 19. Marian B
  13 februari 2019 / 20:31

  Gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag! Ik lees graag je reviews en vindt het leuk zo nieuwe producten te ontdekken. Tips zijn altijd welkom, daarnaast heb je een prettige manier van schrijven.

 20. Nelly
  14 februari 2019 / 07:37

  Lifestyle vind ik leuk.

 21. 14 februari 2019 / 07:50

  De nieuwste beautyproducten of een actueel onderwerp er is altijd wel een goede reden om even op je blog te kijken !
  Proficiat met het behaalde resultaat en veel succes met verdere acties en plannen in 2019 !

  • 14 februari 2019 / 07:52

   op ig onder Momzymom
   Pinterest onder DinyG
   Bloglovin volg ik onder dinygijsberts
   Twitter onder MissMomzy

 22. elisabeth maria martina
  14 februari 2019 / 09:57

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 23. Maike
  14 februari 2019 / 12:16

  Gefeliciteerd!! Ik zou graag dit pakket winnen omdat ik de producenten super mooi vind en ik die zeker wel kan gebruiken! Als arme student lukt dat nooit allemaal en dit is een ultieme kans op al dat moois! 😍

 24. van erum maria louisa
  14 februari 2019 / 15:49

  toffe win actie ik doe graag mee

 25. lottie
  14 februari 2019 / 19:07

  GEFELICITEERD! en wie jarig is, trakteert!
  Leukste om te lezen: product reviews!

 26. Kristel brouwers dijkhuizen
  16 februari 2019 / 08:02

  Gefeliciteerd wat gaat dat snel je persoonlijke blog vind ik super en de artikelen kijk ik net als ik er iets aan heb of iets van kan leren veel interessants. Dus blijf lekker zo door gaan op naar de 10 jaar toch

 27. Carmen
  17 februari 2019 / 13:01

  Hi Anna, gefeliciteerd met het 6-jarige bestaan van je blog. Ontzettend knap van je! Ik lees je reviews graag, waardoor ik een goed beeld krijg van de producten en daardoor in overweging kan nemen of ik ze zal aanschaffen of niet. Je schrijft heel fijn, duidelijk en bent lekker nuchter gebleven, dat siert je. Dus namens deze lezer, ga zo door! Liefs Carmen

 28. Anneliese de Waal
  17 februari 2019 / 15:36

  Van harte gefeliciteerd !! 🙂 🙂

  Doe erg graag mee met de winactie, een geweldige prijs 🙂 🙂

  Ik vind het leuk om te lezen de reviews over producten.

 29. 17 februari 2019 / 16:22

  Eigenlijk gewoon omdat je een super leuke frisse site hebt, ook spreek je me aan wat eerlijke reviews betreft en geef je iedereen inspiratie, wat mij betreft over nieuwe make-up en haarprodukten. Al ben ik al dik in de 40😉
  Blijf make-up superleuk vinden!
  Wij hebben niet alle tijd om de nieuwe trends bij te houden, maar via bloglovin blijf ik zo via jou weer nieuwe tips en ideeen!👏🏻

 30. Berna
  18 februari 2019 / 12:48

  Megaleuke winactie, ik doe heel graag mee! Ik heb je blog pas ontdekt. Sinds kort probeer ik mezelf weer lekker een beetje te verwennen met beauty; veels te lang heb ik mezelf onthouden van alle die pareltjes van accessoires en verzorgingsproducten. Mijn favoriete blogonderdeel is echter toch het DIY: ik vind het zó leuk om zelf aan de slag te gaan!

 31. sheri
  18 februari 2019 / 12:52

  Mn dochter vindt deze blog heel amusant. Ik doe graag mee met deze winactie voor haar. Het leukste om te lezen vinden wij de ‘personal goals and development’-posts waarin je aangeeft hoe je te werk gaat om jouw ambities te verwezelijken. Zeer inspirerend, daar kunnen jonge vrouwen (en mannen!) zeker een voorbeeld aan nemen. Blijf lekker bezig, dan blijven wij jou volgen!

 32. Rosanne
  19 februari 2019 / 09:38

  Van harte met je 6 jaar bloggen 🙂 Ik kan me nog zo goed herinneren dat je in Amsterdam ging studeren, zo lang volg ik je al. Ik vind je photo diaries altijd het leukste. Vooral omdat je altijd food/drink hotspots erin verwerkt en ik dan weer lekker geïnspireerd raak! Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je al heel lang via Bloglovin en heb net ook je Facebook geliked (shame on me, ik wist niet dat je die had). Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge