6 X FAVORIETE BLOGGERS EN YOUTUBERS VAN DIT MOMENT

Hoi allemaal! Hoewel het laatste ‘Favoriete bloggers’-artikel alweer een hele tijd geleden is, gebeurt het (gelukkig!) nog regelmatig dat ik leuke bloggers en Youtubers ontdek. Eens in de zoveel tijd deel ik mijn favorieten met jullie in een artikel, vandaag is het weer zover! Ik zette er zes op een rijtje. Ben je benieuwd naar mijn favoriete bloggers en Youtubers van dit moment? Lees dan even verder!

favoriete bloggers en youtubersZo leuk om te bedenken dat ik de favorieten uit mijn vorige artikelen nog steeds volg! Helaas is Maris ermee gestopt, wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg jammer vind. Mocht je benieuwd zijn naar mijn eerdere artikelen, dan kun je hier mijn favoriete bloggers en Youtubers vinden. Ook heb ik eens een artikel geschreven over de verschillen tussen bloggers en Youtubers en bloggers waar ik een hekel aan heb, mocht je dat ook interessant vinden om te lezen! 🙂 Oké, laten we als allereerst beginnen met mijn favoriete bloggers!

favoriete bloggers en youtubers

Bron

Nathalie van OuiNathalie.nl
De blog van Nathalie volg ik inmiddels ook alweer heel wat maanden, time flies! Haar zusje Evelien blogt al wat langer en die volg ik al heel lang met veel plezier! Zij stond eerder ook in mijn favoriete bloggers artikel, toevallig? 😉 Beide hebben namelijk een hele leuke – en enthousiaste – schrijfstijl en ze maken super mooie foto’s. Wat je op Nathalies blog duidelijk terugziet is haar liefde voor planten en daar kan ik me helemaal in vinden. Zelf heb ik alleen een paar cactussen, maar ik zou mijn planten stash (haha) wel willen uitbreiden. Anyway, van Nathalies leuke blogjes word ik altijd vrolijk! Overigens zijn haar artikelen en haar foto’s ook heel erg gevarieerd, wat ik heel tof vind. Haar Instagram account is ook zeker een aanradertje om eens te bekijken.

favoriete bloggers en youtubers

Bron

Rebecca van ByRebeccaDenise.nl
De blog van Rebecca volg ik, als ik me niet vergis, pas sinds dit jaar. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik ook geen idee heb hoe lang zij al bezig is, haha! In ieder geval volgde ik haar al voordat ik haar ontmoette bij het Rimmel London Spring Event. Rebecca is in het echt ook een hele leuke, mooie en lieve meid – ook al dacht zij dat ik een bitch was, nou Rebecca, het is je vergeven haha ;-). Op haar blog kun je terecht voor hele diverse onderwerpen (en heel veel mooie foto’s!), mijn favorieten zijn denk ik toch wel fashion en beauty gerelateerde artikelen! Door haar Mallorca vlogs werd ik ook fan van haar Youtube kanaal, super leuk. En haar outfits (en outfit foto’s) zijn echt prachtig, door haar shoplogs krijg ik altijd zin om te winkelen, haha ;-).

favoriete bloggers en youtubers

Bron

Romy van VakerVrolijk
De blog van Romy heb ik ook al vaker voorbij zien komen, maar het is pas sinds kort dat ik haar daadwerkelijk volg! Ze laat altijd super lieve reacties achter (echt te leuk!!!) bij andere bloggers en daardoor viel ze mij heel erg op. Zo kwam ik dus opnieuw op haar blog. Haar blog brengt, zoals ook haar bedoeling is, een grote glimlach op mijn gezicht en ik kon niet anders dan haar alsnog te volgen. Er staat iedere dag een artikel klaar bomvol positiviteit en hele handige tips. Ik vind haar schrijfstijl heel erg fijn, zelf ben ik ook best wel een taalnerd (ook al heb ik soms moeite met kloppende en goed lopende zinnen maken – volgens mij gaat het in deze zin al mis, lol – ) en ben ik dol op woordgrapjes :-). In ieder geval ben ik dol op lezen en haar artikelen zijn meestal lekker lang, love it! Ook is ieder artikel voorzien van een kleurrijke en vrolijke foto, waar je meteen blij van wordt. Tof om te zien dat ze echt een eigen stijl heeft, want ik zie ook vaak dezelfde stijltjes in dit wereldje…

favoriete bloggers en youtubers

Bron

Lily van Lily-Like.com
Dan gaan we nu over naar mijn favoriete YouTubers, al heeft Lily ook een blog, haar YouTube kanaal volgde ik al eerder. Om eerlijk te zijn volgde ik haar nog niet, totdat ik haar leerde kennen bij het John Beerens event in Tilburg. Inmiddels ben ik groot fan van haar YouTube kanaal en ook haar blog lees ik regelmatig! Ik weet dat ze er echt keihard voor werkt, daar heb ik echt bewondering voor. Je kunt ook duidelijk zien dat het echt haar passie is. Van haar mooie foto’s krijg ik altijd weer inspiratie en krijg ik spontaan zin om te fotograferen! Ze noemt zichzelf ook liever een online inspirer dan een influencer en daar heeft ze helemaal gelijk in ;-). Haar prachtige Instagram is ook zeker het bezoeken waard.

Bonnie van Boncolor
Het YouTube kanaal van Bonnie kennen jullie vast allang, maar ik volg haar nog niet zolang. Ik ben haar gaan volgen vanwege haar toffe Kroatië vlogs, die waren echt zo ontzettend leuk om te kijken! Omdat ik ook in Kroatië ben geweest (lees hier mijn reisverslagje) vond ik dat extra leuk om te zien en het bracht mijn vakantiegevoel weer helemaal terug. De gewone vlogs vind ik wel iets minder boeiend, maar, niet elke dat is feest en juist dat is óók leuk. Zo is het leven eenmaal, ik heb echt een hekel aan neppe bloggers en vloggers die doen alsof hun leven elke dag super mega leuk en fantastisch is, zo is Bonnie in ieder geval niet ;-). Ook heeft ze echte film en edit skills en in sommige video’s maakt ze gebruik van een drone, zo ontzettend tof!

Diana van D is for Dazzle
Ik heb het idee dat Diana iedereens jeugdidool is of zo, haha, omdat ze al zo lang bezig is met YouTube. Heel grappig. Ik volg haar nu ruim een jaar en ik ben vooral dol op haar shoplogs, beautyroutine video’s en haar weekvlogs. Onlangs is ze van Manchester verhuisd naar Amsterdam en dat was heel interessant om te volgen. Iedereen was een beetje sad dat ze hun mooie appartement in Manchester moesten achterlaten, haha. Ik vind haar stem ook heel erg fijn om naar te luisteren en ze kan zo mooi filmen! Ook vind ik haar kledingstijl heel tof, daar haal ik regelmatig inspiratie uit :-).

Nou, dat waren mijn favorieten van dit moment! Natuurlijk volg ik ook nog veel meer bloggers en Youtubers, ik heb het er maar druk mee ;-)… Toen ik terugkwam van vakantie zag ik echt door de bomen het bos niet meer, er waren zoveel leuke artikelen die ik nog wilde lezen en video’s die ik nog moest bekijken, haha! Nu YouTube steeds meer ‘het’ platform is mis ik de diehard bloggers – die elke dag een tof artikel (mét prachtige foto’s) online knalden – soms wel hoor… Iets met nostalgie.

P.S. Mocht je het nou niet leuk vinden om met je hoofd op mijn blog te staan, stuur mij dan even een berichtje via Instagram of stuur even een mailtje naar annajirina@hotmail.nl

Wat zijn op dit moment jouw favoriete bloggers en/of Youtubers?

16 Reacties

 1. 26 augustus 2017 / 07:16

  Wauw, wat superleuk dat ik in je lijstje sta en dan ook nog eens met zoveel lieve woorden! Dankjewel! <3 Echt een leuk begin van mijn zaterdag 🙂 Nathalie en Rebecca volg ik ook met veel plezier, maar de drie YouTubers volgde ik nog niet. Ik ga meteen even een kijkje nemen. Altijd leuk om nieuwe vloggers te ontdekken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Mijn niet zo fabulous leven met 2 kattenMy Profile

 2. 26 augustus 2017 / 09:36

  Leuk artikel! Ik vind Rebecca en Romy ook super leuk qua bloggers. Nathalie kende ik nog niet, dus bij haar ga ik eens een kijkje nemen.
  Loes onlangs geplaatst…Tag – Guilty PleasuresMy Profile

 3. 26 augustus 2017 / 17:37

  Super lief dat je mijn blog op deze manier in het zonnetje zet! Heel leuk om te lezen, word er zo vrolijk van 😄 Romy en rebecca zijn ook mijn twee favorieten en jou blogs lees ik ook erg graag!
  Leuk om ook nog andere op deze manier te leren kennen:-)

  Liefs nathalie
  Oui Nathalie onlangs geplaatst…Vijf dingen die ik dit (school)jaar anders ga aanpakkenMy Profile

 4. 26 augustus 2017 / 19:21

  Jaaa helemaal mee eens! Diana vind ik echt leuke video’s hebben, en Lily maakt suuupermooie foto’s. En natuurlijk Rebecca en Nathalie volg ik ook met heel veel plezier!
  Daphne onlangs geplaatst…Outfit: When in Amsterdam…My Profile

 5. 26 augustus 2017 / 23:30

  Jaa ik ken de meeste al, ze zijn echt goed! Vind het moeilijk maar een paar favorieten te noemen omdat er zo veel leuke zijn.. moeilijke keuzes 😀

 6. 28 augustus 2017 / 15:30

  Er zitten zeker ook een paar van mijn favorieten tussen! Vooral OuiNathalie en VakerVrolijk volg ik met heel veel plezier! Ik heb je trouwens ook wel eens gezien, op een John Beerens evenement, maar toen herkende je me niet haha! Ik volg het YouTube kanaal van Kristina K op dit moment ook héél graag. Ze maakt zulke leuke video’s!
  Simone onlangs geplaatst…Weekend Getaway Plog: ZoutelandeMy Profile

 7. 28 augustus 2017 / 17:37

  sommige heb ik nog niet van gehoord, ik ga eens kijken!

 8. 28 augustus 2017 / 18:33

  Ahhh Anna wat lieeef! Vind het zo leuk om mezelf hier tussen te zien staan. Gelukkig heb je mijn gedachten over jou helemaal veranderd en vind ik je toch geen bitch hoor hihih. Lily, Romy en Nathalie volg ik zelf ook heel graag!
  Rebecca onlangs geplaatst…MastihaCare zonnebrandcrème | SPF 20 & 50My Profile

 9. 28 augustus 2017 / 19:11

  Yes, dit had ik even weer nodig! Een paar bloggers die ik al jaren volg zijn er of mee gestopt of zijn minder leuk geworden, dus een nieuwe portie bloggers is altijd goed. 🙂
  Jolet onlangs geplaatst…Ketting van Names4everMy Profile

 10. 28 augustus 2017 / 23:11

  Bonnie volg ik zelf ook daarnaast vind ik Daphne by d, de huismuts, alboe, annic van wonderen en Kelly caresse tof 🙂

 11. 2 september 2017 / 18:07

  Leuk artikel :). Ik kende alle YouTubers al en volg ze ook. Vooral Bonnie vind ik leuk om haar realistische vlogs en edit skills. De bloggers ken ik wel, maar volg ik nog niet allemaal. Altijd leuk om op deze manier nieuwe bloggers te leren kennen!

 12. 2 september 2017 / 19:58

  Oh, super lief dat je bloggers en youtubers in de kijker zet! Ik ken Lily en Bonnie nog niet dus daar ga ik meteen een kijkje nemen. De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen, dit! 🙂
  Sarah onlangs geplaatst…(Happy) BIRTHDAY TO MEMy Profile

 13. 2 september 2017 / 21:16

  Yep. Rebecca en Romy volg ik ook graag! Leuk en lief dat je de dames hier in de spotlights zet. Zelf kijk ik zelden filmpjes van youtubers, ik vind blogs lezen en foto’s kijken gewoon echt leuker, wel kijk ik heel graag hometours. Dat kan ik echt uuuuuuren doen haha;-) Ach, iedere trol haar eigen lol!
  bychristiana onlangs geplaatst…Hé! Mijn outfit in de H&M Gallery!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge