5 leuke dingen die ik ga doen in de decembermaand!

Hoi allemaal! Hebben jullie ook zo’n zin in deze maand?! December is nog maar net begonnen en ik heb nu al een heleboel leuke dingen op de planning staan… Hoewel ik absoluut geen fan ben van de winter vind ik de periode rondom Kerst altijd heel erg gezellig. Ik ben niet een type dat de dagen aftelt, maar ik moet zeggen dat ik nu wel écht zin heb in de kerstdagen! Het leek me daarom erg leuk om jullie meer te vertellen over mijn plannen voor de decembermaand. Lees je mee?

decembermaand

1. Naar de Kerstmarkt in Duitsland
Een jaarlijks uitje dat niet kan ontbreken in december: Een Kerstmarkt bezoeken! Het liefst ga ik naar een Kerstmarkt in Duitsland, want de Duitsers weten echt hoe ze Kerst moeten vieren ;-). Duitse Kerstmarkten vind ik in ieder geval altijd heel erg “gemütlich” en gelukkig is het ook lekker dichtbij als je in Groningen woont :-). Deze maand ga ik gezellig een dagje naar Duitsland met mijn ouders en behalve naar de Kerstmarkt te gaan hoop ik ook een bezoekje te kunnen brengen aan de Duitse DM en supermarkt.

2. De verjaardag vieren van mijn vriend
Morgen is mijn vriend jarig en hoewel hij het niet zo leuk vindt om een jaar ouder te worden, heb ik wel heel erg veel zin in zijn verjaardag ;-). Ik kan echt niet wachten om mijn cadeautjes te geven en zijn reactie te zien, haha! Vorig jaar had ik een hele adventskalender gemaakt, dus eigenlijk kan ik het dit jaar al niet meer overtreffen :p. Daarnaast wil ik hem met Kerst natuurlijk ook verrassen, dus ik moet zuinig zijn op mijn cadeau-ideeën, haha! We gaan waarschijnlijk ook gezellig uit eten en ik hoop dat we binnenkort ook een weekendje weg kunnen gaan <3

3. “Kerstvakantie” vieren
Dit jaar heb ik, voor het eerst, geen Sinterklaas gevierd met mijn ouders, familie of vriendinnen. Of nou ja, mijn vriend en ik hebben gisteren wel onze schoen gezet en elkaar een kleinigheidje gegeven, haha, maar dat is toch wel anders dan een echte Pakjesavond inclusief loodjes trekken en uitgebreide gedichten. Daarom kijk ik nu extra uit naar Kerst! Dit wordt ook de eerste Kerst in jaren dat ik niet hoef te werken, heerlijk! Ik verheug me nu al op lekker eten, cadeautjes, ouderwets bordspelletjes spelen en puzzelen met de kerstboom (en kerstmuziek!) op de achtergrond. Daarnaast ga ik ook gezellig een weekje bij mijn ouders logeren rondom de Kerstdagen en hoop ik op die manier ook een soort vakantiegevoel te krijgen!

4. Leuke acties organiseren in mijn webshop!
December is natuurlijk de perfecte maand voor leuke winacties en toffe kortingsacties, cadeautjes horen wat mij betreft toch een beetje bij de decembermaand ;-). Deze maand begon natuurlijk al goed met de lancering van mijn Breakie truien en de kerstkaarten-actie. Tot en met Kerst krijg je namelijk dit super schattige kerstkaarten setje (zie foto) cadeau bij je bestelling! Leuk om te versturen, maar ook om zelf te houden <3 Deze maand zullen er nog meer leuke acties komen, volg Studio Anna Jirina even op Instagram om op de hoogte te blijven!

5. Een Instagram-strategie doorvoeren
Jullie hebben vast wel gemerkt dat het beleid van Instagram de laatste tijd dramatisch is. Ik ken maar weinig mensen die geen last hebben van het algoritme… Ook zijn er tegenwoordig vele “Instagram-consult” bedrijven die hier handig op in spelen, zodat jouw foto (tegen betaling) weer vaak wordt getoond in het nieuwsoverzicht en je volgersaantallen stijgen. Instagram voelt voor mij op dit moment als een oneerlijke “strijd” en ik wil dat het weer leuk wordt! Samen met Inge werk ik deze maand aan een zelfbedachte Instagram strategie, zodat onze foto’s weer gewoon bij onze volgers terechtkomen. Tenminste, dat hopen we ;-). We vinden het namelijk beide erg interessant om ons te verdiepen in het algoritme en Instagram en hiermee te experimenteren.

Wat staat er deze maand bij jou op de planning?

8 Reacties

 1. 7 december 2018 / 07:21

  Oeh leuk, zo’n kerstmarkt! Ik ben benieuwd naar welke kerstmarkt je zult gaan. Wij denken eraan om binnenkort naar de kerstmarkt in Antwerpen te gaan. Die lijkt me ook erg leuk. Veel plezier met de verjaardag van je vriend alvast morgen! En zo te horen heb je ook voor rond de feestdagen fijne vooruitzichten.
  Ik ben benieuwd wat voor Instagram-strategie jullie gaan toepassen. Ik merk inderdaad ook dat het hele Instagram-beleid niet bepaald helpend is op dit moment. Ondertussen word ik wel regelmatig door dat soort consultbedrijven gevolgd, die blijkbaar hopen dat ik bij hen aanklop voor hulp, haha. Gelukkig maak ik me verder niet zo druk over mijn volgers en likes, dus die consultbedrijven verwijder ik maar gewoon iedere keer uit mijn volgerslijst 😉
  Romy onlangs geplaatst…Waarom een stedentrip naar New York onvergetelijk is?My Profile

 2. 7 december 2018 / 07:33

  Leuk allemaal! Heel veel plezier alvast morgen en gefeliciteerd. Een kerstmarkt ben ik dus nog nooit geweest – althans niet in Duitsland.

 3. 9 december 2018 / 13:43

  Wat een fijne dingen allemaal! Gefeliciteerd ook met je vriend!
  Dit is echt een topmaand, ben echt dol op al die fijne en cosy lichtjes, de gezelligheid en al het lekkere eten!
  Vind de kerstkaarten die jij hebt gemaakt ook echt suuuper leuk!
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – december 2018 #1My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge