5 DINGEN WAAR IK DE AFGELOPEN TIJD BLIJ VAN WERD

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Met mij gaat het goed, maar het bloggen schiet er wel een beetje bij in de laatste tijd! Hopelijk vinden jullie dat niet erg. Het wordt steeds drukker met afstuderen en school gaat nou eenmaal voor… Afgelopen week was ik jarig, doen jullie al mee met mijn birthday winactie? Vandaag is het eindelijk weer tijd voor een nieuw artikel. Lees je mee met 5 dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd?

blij

Milaan
Mijn reisje naar Milaan verliep niet helemaal vlekkeloos – aangezien mijn koffer op Schiphol was achtergebleven, maar dat deed natuurlijk niks af aan Milaan zelf. Echt, wat een prachtige stad! Het was toen Design Week, en wat hebben we veel moois gezien. Gelukkig hadden we er ook mooi weer bij, dat maakte het helemaal compleet! Enne, Italiaanse koffie is echt heerlijk, natuurlijk ook niet onbelangrijk 😉

Mijn verjaardag vieren
Ik moet zeggen dat ik mijn verjaardag ieder jaar een beetje minder uitgebreid vier, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg! Dit jaar heb ik het wel verspreid over meerdere dagen gevierd en dat was juist heel erg leuk. Ik ben twee keer op stap geweest met vriendinnen en de avond zelf ben ik uit eten geweest met familie. Dat is ook wel een van de redenen dat het bloggen er deze week een beetje bij in schoot!

Inspiratie voor afstuderen
Het afstuderen komt nu wel heel dichtbij, spannend! Ik heb nu ook wel iets te pakken waar ik mee verder wil voor mijn eindexamenproject. De afgelopen dagen ben ik daar ook druk mee bezig geweest. Het zit vooral nog in mijn hoofd, het uitvoeren gaat echt stapje voor stapje. Ik vind het heel erg leuk, maar ook lastig! Het is altijd moeilijk om te beginnen, als ik eenmaal bezig ben dan gaat het gelukkig wel steeds beter en krijg ik meer inspiratie.

Zonnige lente dagen
Jongens, wat is er met het weer aan de hand? Een tijdje geleden scheen de zon iedere dag, maar nu heb ik gewoon weer mijn winterjas aan! De afgelopen dagen was het ontzettend koud, het leek wel november. Nu geniet ik des te meer van de zon als ‘ie zich even laat zien. Gisteren zat ik ‘s middags heerlijk op een terras met mijn moeder, het was bijna vechten om een plekje, haha!

Mijn nieuwe plekje
Ook het verhuizen heeft ervoor gezorgd dat ik minder tijd kon besteden aan mijn blog. Ik woon nu ongeveer een maand op mijn nieuwe plekje en het bevalt echt ontzettend goed! Ik vind het alleen jammer dat ik mijn eigen meubels niet heb (het is namelijk tijdelijk), maar ik heb het er alsnog erg naar mijn zin. Ook ben ik heel blij dat ik mijn cavia’s hier heb, zo voelt het nog meer als een thuis. Ook heb ik een groot deel van mijn make-up stash meegenomen, haha, daar kan ik echt niet zonder! Ik heb natuurlijk ook weer wat nieuwe make-upjes gekocht sinds ik hier woon, er komen snel weer een paar reviews online!

Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

6 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 18:54

  Ik weet van mezelf wel 5 hele kleine dingen te noemen, maar man, wat zijn die van jou aardige mijlpalen zeg! Een eigen plekje, een reisje, het einde van het afstuderen in zicht èn je verjaardag. Ik snap heeel goed dat je daar blij en vrolijk van werd <3 (en ja, ook zonnige lentedagen zijn natuurlijk mijlpalen voor Nederland haha!)
  Daphne onlangs geplaatst…La vie de Daphne – Sushi, Koningsnacht & TerrasjesweerMy Profile

 2. 1 mei 2017 / 19:42

  Zonnige lente dagen, heerlijk! Helaas nog te weinig van gezien 🙁 Verjaardag vieren vind ik altijd gezellig, gewoon lekker kletsen en drankjes en hapjes doen met vrienden en familie, ik hou er van 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Herrlicher jeans & Gabor schoudertasMy Profile

 3. 2 mei 2017 / 19:16

  Het is op dit moment helemaal niet gek dat het bloggen er even bij inschiet.. Het kan nou eenmaal niet anders met alles waar je op dit moment mee bezig bent. Leuk dat je dan juist wel terug kijkt op de leuke dingen. Milaan zag er onwijs leuk uit!
  Rebecca onlangs geplaatst…Thermen Bussloo | Eindelijk een dagje naar de wellnessMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge