25 dingen die ik wil doen voor mijn 25e!

We blijven nog even in de verjaardagssferen, want vandaag heb ik een lijstje opgesteld met 25 dingen die ik voor mijn 25e wil doen! En dat is dus al over één jaar en 364 dagen, haha! 😉 Toevallig is het vandaag ook nog eens de 25e van april, helemaal toepasselijk dus! Ik heb zo’n lijstje weleens voorbij zien komen bij andere bloggers en het leek me erg leuk om er zelf ook eentje te maken. Niet dat ik nu als een bezetene al deze dingen ga uitvoeren, maar meer ter inspiratie. En natuurlijk ben ik heel benieuwd hoe ik hier op mijn 25e op terugkijk! Lees je mee?

25 dingen

1. Mijn eigen bedrijfje opzetten (op het gebied van grafisch ontwerp en/of fotostyling)
2. Een half jaar (of langer) in het buitenland wonen
3. Voor het eerst echt op wintersport gaan
4. Mijn eerste autootje kopen
5. Heel lang op vakantie/reis gaan (4 weken of langer)

6. Een roadtrip maken naar het Gardameer, een van mijn favoriete vakantiebestemmingen!
7. Een boek schrijven (of in ieder geval daar een goed begin mee maken ;-))
8. Een hond of kat adopteren uit het asiel
9. Verhuizen naar een eigen appartementje/huisje
10. Een leuke en leerzame cursus doen in mijn vakgebied

11. Een fotoboek maken met mijn mooiste herinneringen
12. Een aantal bestemmingen van mijn travel lijstje bezoeken (of misschien wel gewoon allemaal!)
13. Deze sla ik over, brengt ongeluk…
14. Hele toffe meubels shoppen voor mijn eigen huisje, het lijkt me zo leuk om mijn eigen stijl terug te laten komen in mijn interieur 😉
15. Twee baby cavia’s in huis nemen en ‘grootbrengen’ (of een baby en een wat oudere) <3

16. Met mijn ouders op vakantie gaan (een verre reis misschien?)
17. Een nieuwe laptop én een nieuwe camera aanschaffen
18. Concrete plannen maken voor een eigen webshop/winkeltje/horeca-onderneming. Lijkt me allemaal zo leuk!
19. Een designer tas(je) aanschaffen
20. Een héle lange Sims-marathon houden

21. Mijn vliegangst overwinnen
22. Een vegetarisch of notenvrij kookboekje uitbrengen
23. De 10.000 volgers op Instagram halen (haha, dream on :p)
24. High-end make-up kopen
25. Een keer een spraytan nemen, ben zo benieuwd!

Wat zou jij willen doen voor je 25e? Of voor je 30e/40e ;-)?

16 Reacties

 1. 25 april 2018 / 07:14

  Wat een mooi lijstje! Er staan gave mijlpalen tussen en ook fijne iets kleinere dingen 🙂 Ik hoop dat je veel van je lijstje kunt afvinken.
  Ik word over precies 1 maand 25, dus veel tijd heb ik niet om nog dingen van mijn lijstje af te vinken, haha. Er staat onder andere op mijn lijstje dat ik nog graag een weekendje weg zou willen en mijn blog een make-over wil geven. Dat laatste moet ik misschien deze week maar eens mee aan de slag gaan 🙂
  Romy onlangs geplaatst…“Zeg nooit nooit!” | 8x nooit verwacht, tóch gedaan!My Profile

 2. 25 april 2018 / 11:54

  Wat een toffe lijst! Ik ben al 25, dus voor mij iets te laat, haha! Toch heb ik dit jaar al twee mooie reizen gemaakt (naar Amerika en Bali) en ben ik mijn eigen onderneming begonnen als redacteur en schrijfcoach. Zelf een boek schrijven? Ja, dat staat ook nog op het lijstje! Gelukkig heb jij nog twee jaar de tijd om alles te kunnen afstrepen 🙂

 3. 25 april 2018 / 13:41

  Leuke lijst! Twee jaar is kort maar tegelijk ook heel lang dus ik ben zeker dat je veel dingen zal kunnen afstrepen!
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #10My Profile

 4. 25 april 2018 / 17:27

  Oh, wauw! Een indrukwekkend lijstje. Ik hoop dat je er heel veel (of gewoon alles!) van gaat kunnen afvinken in die twee jaar tijd 🙂 Heel veel succes alvast!
  Sarah onlangs geplaatst…De Sunshine Blogger AwardMy Profile

 5. 25 april 2018 / 21:20

  Ik vind dit soort doelenlijstjes altijd heel mooi. Wat een gave plannen heb jij! Erg leuk om te lezen. De foto bovenaan het artikel vind ik trouwens ook super leuk. Mooi haar heb je!
  Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge