Birthday giveaway | Win €75 shoptegoed bij MyJewellery!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen was ik eergisteren jarig, en wie jarig is trakteert! Ik wil mijn verjaardag natuurlijk ook een beetje met jullie vieren, daarom organiseer ik een super toffe winactie! Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen op Instagram, daar kun je ook meedoen voor extra winkans. In samenwerking met My Jewellery mag ik namelijk €75 shoptegoed weggeven, die je kunt besteden in hun webshop! Er is vast nog wel iets wat je aan je zomergarderobe wil toevoegen ;-). Kijk gauw verder om te zien hoe je kans kunt maken!

myjewellery
Waarschijnlijk kennen jullie My Jewellery wel en zo niet, dan wordt het hoog tijd! 😉 My Jewellery verkoopt niet alleen super toffe en trendy kleding, maar ook hele leuke accessoires, zoals tassen en sieraden – zoals de naam van de webshop eigenlijk al zegt. De kleding is super vrouwelijk, trendgericht en vrolijk, de mooiste printjes en kleuren komen voorbij! Kortom, voor ieder wat wils! Ook ik heb twee hele mooie kledingstukken van My Jewellery in mijn bezit, namelijk de mesh top en het glanzende rokje die je op de foto ziet.

my jewellery
Hier kun je de top nog beter zien en ook heb ik hier het rokje van My Jewellery aan. Ik ben zo blij met dit nieuwe outfitje, echt perfect voor de zomer! Anyway, ik kan me goed voorstellen dat je nu extra enthousiast bent geworden over de winactie, dus laat ik maar gauw vertellen wat je moet doen om kans te maken op de fantastische €75 shoptegoed!

Wil jij het My Jewellery shoptegoed t.w.v. €75 winnen? Lees de voorwaarden goed door!

Je kunt kans maken op dit pakket via 3 verschillende kanalen, of een combinatie van deze drie. Als je via alle drie de kanalen mee doet maak je dus ook 3 keer zoveel kans! 

MEEDOEN VIA BLOGLOVIN’ 
– Volg mij via Bloglovin’ 
– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet en vul een geldig e-mailadres in!

MEEDOEN VIA FACEBOOK
– Like de Facebook-pagina van mijn blog (@annajirinaNL)
– Like het bericht over de winactie en tag twee vriendinnen onder het bericht!
– Extra kans maken? Deel het bericht op jouw Facebook-pagina

MEEDOEN VIA INSTAGRAM
– Volg mij via Instagram (@annajirina)
– Volg My Jewellery via Instagram (@myjewellery)
– Like de foto van de winactie en tag twee vriendinnen onder de foto!
– Extra kans maken? Laat me ook in de reactie weten wat je van het shoptegoed wil kopen!

Algemene informatie over de winactie
– De winnaar zal worden gekozen via een random name generator
– De winactie loopt een week, dus je kunt meedoen t/m donderdag 3 mei
– Vrijdag 4 mei zal ik direct een winnaar kiezen en mailen, mocht diegene niet binnen 3 dagen reageren wordt er een andere winnaar gekozen!

Note: Het shoptegoed is uitsluitend online te besteden (in de webshop van My Jewellery)

Note: De winactie is gisteravond al verschenen op Facebook en Instagram, omdat ik daar liever ‘s avonds update. Dit heeft geen invloed op de winkans en de duur van de winactie!

Deze winactie is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Ga jij meedoen met de winactie? Heel veel succes! <3

25 Reacties

 1. 26 april 2018 / 07:26

  Yay, wat een onwijs leuke samenwerking! Ik ben gek op My Jewellery en heb mijn oog laatst al laten vallen op een aantal onwijs leuke jurkjes. Ik zou dus heel graag kans maken 🙂 Ik deed al mee via Instagram, maar waag ook via Bloglovin graag een poging. Natuurlijk volg ik je blog al een tijdje via Bloglovin 😉
  Romy onlangs geplaatst…Ik ging naar Elfia en ik nam mee…een knalroze tas!My Profile

 2. Fay
  26 april 2018 / 08:20

  Gefeliciteerd!! Wat een leuke outfit ook 😀 ik doe dus ook graag mee, lijkt me een hele leuke webshop! Ik volgde je al via Bloglovin 🙂

 3. 26 april 2018 / 09:25

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een onwijs leuke winactie! Ik doe graag mee, want ze hebben zoveel te leuke blousejes, rokjes en sieraden! 🙂
  Jorinde onlangs geplaatst…Mijn citytrip musthavesMy Profile

 4. Jamie
  26 april 2018 / 10:45

  Nog gefeliciteerd! I love my jewellery dus ik maak graag kans ♥

 5. 26 april 2018 / 11:13

  Nogmaals gefeliciteerd Anna! Ik doe heeel graag mee, want ik ben gek op de sieraden én kleding van My Jewellery! Ik heb echt nog nooit iets hoeven te retourneren omdat het altijd super leuk is.
  Simone onlangs geplaatst…Ik ga naar Praag!My Profile

 6. Esmée
  26 april 2018 / 11:29

  Allereerst: Nog gefeliciteerd!! Ik doe graag mee! Ik heb al een Jas en horloge van Myjewellery (waar ik enorm blij mee ben) en ik vind de rest van hun kleding en sieraden ook geweldig!! Met dit shoptegoed zou ik de Leopard pantalon willen kopen! Ik heb hem al gepast in een van hun winkels, maar heb hem toen helaas niet gekocht (Spijt!!)! Ik wil graag een keer wat uit mijn comfortzone gaan, en daar lijkt deze broek mij geschikt voor! Fingers crossed voor dit shoptegoed! ❤️

 7. 26 april 2018 / 12:04

  Jaaa!!! Heel erg graag!! Ik heb namelijk een heleboel leuke oorbellen gezien die ik graag wil hebben!! Aangezien ik veel gaatjes in mijn oren heb, is dat geen goedkoop grapje! Het shoptegoed zou dus heel goed van pas komen! Ik like je Facebookpagina en doe ook mee via Instagram! Duimen maar!
  Laura | I scream beauty onlangs geplaatst…Personal Body Plan – The Fat Burning GuideMy Profile

 8. Anita te Gussinklo
  26 april 2018 / 23:05

  Super toffe actie, ik volg je op Bloglovin & nstagram en zal de actie delen op Facebook.

 9. 27 april 2018 / 09:40

  Ohhh ik heb dit dus gemist. Nog gefeliciteerd, hopelijk heb je een heerlijke dag gehad. Wat geef je ook een geweldig cadeau weg, ik doe natuurlijk graag mee. Ik volg je al lange tijd via Bloglovin’. Ik was laatste nog aan het rondsnuffelen bij MyJewellery en aangezien ik het liefst bijna alles kocht, komt dit shoptegoed wel uit ;-).
  Femke onlangs geplaatst…Chit Chat #23: Destiny’s Child, gekke vragen & internet in het buitenlandMy Profile

 10. Marian B
  27 april 2018 / 14:09

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne en gezellige dag gehad. Met deze prijs ga je zeker iemand blij maken, hopelijk mij 😉 Ik doe in ieder geval graag een poging. Volg je op Bloglovin.

 11. 27 april 2018 / 16:31

  Wat een leuke winactie! Ik vind MyJewellery echt een hele toffe webshop, ze hebben wat specialere stuks in hun assortiment wat perfect bij mijn stijl past 🙂

  Ik doe mee!

 12. 27 april 2018 / 19:07

  Wat een mega leuke samenwerking! Ik vind de kleding van My Jewellery altijd zo leuk, dus ik doe uiteraard graag mee. Ik volg je natuurlijk op Bloglovin’! Als ik zou winnen dan zou ik sowieso een aantal leuke jurkjes uitzoeken of een aantal leuke sieraden!
  Nicole onlangs geplaatst…Hourglass Graphik Eyeshadow Palette in RavineMy Profile

 13. Sabrina
  27 april 2018 / 19:48

  Gefeliciteerd en wat een kek topje! Ik doe graag mee via bloglovin!

 14. Bodil
  27 april 2018 / 21:28

  Gefeliciteerd!!!
  Leuke foto’s!
  En super leuke actie! Ik doe graag mee via Bloglovin’ 🙂

 15. Vera
  28 april 2018 / 17:49

  Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad 🙂
  Met de zomer voor de deur zouden wat nieuwe leuke jurkjes of rokjes geen overbodige luxe zijn. Ik volg je via Bloglovin. Duimen!!

  X Vera

 16. Jolijn
  29 april 2018 / 20:15

  Suuuuper leuke actie, ik maak graag kans ! (doe mee via instagram)
  Ik zou heel veel leuke armbandjes en kettinkjes shoppen 🙂

 17. 29 april 2018 / 20:28

  Ik doe graag mee met je winactie! Lijkt me super om dit te winnen🌿🌿 ik doe mee via bloglovin & Instagram❤️

 18. Rosemarijn
  1 mei 2018 / 13:44

  Mega leuke winactie! Ik vind het altijd zo lief als je dan soort van ‘trakteert’ op je verjaardag, want eigenlijk ben JIJ degene die cadeautjes moet ontvangen. Zal ik dat dan maar doen in de vorm van je blog blijven bezoeken 🙂 Volgen via Bloglovin deed ik al, dus hierbij mijn deelname! Liefs

 19. 1 mei 2018 / 20:25

  Ik deed al mee op Insta, maar ik zie dat je dus ook via Bloglovin’ mee kan doen! So i did! 🙂

 20. 1 mei 2018 / 23:01

  Oe, wat een geweldige winactie, ik zit altijd tijden te kijken naar de sailorspet van My Jewellery, maar ik heb het nog niet aangedurfd. ik doe zeker mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge