20 RANDOM FEITJES DIE JE NOG NIET OVER MIJ WIST!

Hoi allemaal! Alweer ruim een half jaar geleden schreef ik over 5 feitjes die je nog niet over mij wist. Dit soort artikelen vind ik altijd heel erg leuk om te lezen bij andere bloggers, omdat je dan de persoon achter de blog leert kennen. Omdat ik al vaker een soortgelijk artikel heb geschreven, leek het mij nu een goed idee om eens 20 random feitjes over mezelf op een rij te zetten – toch weer een andere variant ;-). Lees je mee?

feitjes

1. Oké, deze weten jullie misschien wel: Ik ben best wel een perfectionist! Of ik dat ervaar als een goede of slechte eigenschap laat ik liever in het midden… 😉
2. Ik drink mijn laatste slok thee of koffie nooit op, want dat vind ik vies!
3. Koken vind ik heel erg leuk, dus later wil ik behalve een enorme walk-in-closet ook een hele grote keuken 🙂
4. Ik heb nog nooit gerookt #healthy
5. Ik zou in de toekomst graag een paar dieren uit het asiel willen halen (honden, katten en knaagdieren zijn bij mij allemaal welkom <3!)

IMG_3791

6.
Ik heb helemaal niks met geurkaarsen en badproducten van Lush (een van de weinige bloggerscliché’s waar ik dan weer niet aan meedoe, haha ;-))
7. Mijn roots liggen (deels) in Midden/Oost-Europa
8. Praag behoort dan ook tot een van mijn favoriete steden – hoewel Wenen en Budapest ook prachtig zijn! Vroeger ging ik er vaak heen met mijn ouders en het voelt echt als thuiskomen, ondanks dat ik de taal niet spreek
9. Ik ben liever lui dan moe
10. Ik lust champignons alleen als ze in heel kleine stukjes gesneden zijn, of door de soep

11. Ik heb alleen last van astma als het vochtig en koud weer is
12. Ik kan enorm genieten van – mijn eigen – volle neuspleisters (dirty details hier haha :p)
13. Ik ben een echte koukleum en ik zie altijd op tegen de winter
14. Mijn favoriete maand is april, dan gaan we eindelijk weer richting zomer en ben ik jarig!
15. Ik heb geen Netflix (echt, shocking hè jongens). Ik gun mezelf hier geen tijd voor – wil er ook domweg niet aan toegeven – en als ik zin heb in een luie avond worden het vlogs of Uitzending Gemist en chill ;-). Of de Sims want hallo, Sims spelen is life!

16

16. Ik heb altijd honger. Zelfs tijdens het schrijven van dit artikel denk ik aan eten. Klik hier voor mijn meest recente artikel over m’n favoriete receptjes! Er komt weer een nieuwe editie aan
17. Ik kan opeens helemaal verslaafd worden aan iets. Afgelopen winter waren dat legpuzzels – als afleiding/pauze van mijn scriptie… 😉
18. Momenteel is Instagram een zeer verslavende hobby van mij, maar ik heb ook periodes dat ik totaal geen zin heb in Instagram.
19. Ik vind het echt heel erg moeilijk om mijn kamer netjes te houden. Ik denk vaak dat ik enorm georganiseerd bezig ben, maar dan is het alsnog een dikke troep. Ik snap er gewoon niks van!
20. Ik ga het liefst met de auto op vakantie omdat ik vliegangst heb (wat niemand verwacht omdat ik redelijk vaak vlieg). Ik probeer me er elke keer overheen te zetten maar ik vind het vreselijk!

Vertel, wat is een random feitje over jou?! En hebben wij een aantal overeenkomsten? Ik ben heel benieuwd! 🙂

14 Reacties

 1. 2 oktober 2017 / 07:26

  Hahahahaha, ik drink mijn laatste slok drinken ook echt nooit op om precies dezelfde reden! Iedereen verklaart me altijd voor gek, maar zie je wel dat meer mensen het doen!!!
  Donna onlangs geplaatst…September HighlightsMy Profile

 2. 2 oktober 2017 / 09:10

  Leuk om al die feitjes over je te weten te komen! Ik dacht dat ik de enige was zonder Netflix, haha. Ik vind het voor mezelf ook niet nodig, omdat ik bijna geen tijd heb om series te kijken 😉 En ik heb ook nog nooit iets van Lush gebruikt. Ik ben weleens in de winkel geweest van Lush, maar kan gewoon niets vinden waarvan ik denk “Yes, dit moet ik hebben!”.
  Romy onlangs geplaatst…Succes | Waarom ook jij succesvol bent!My Profile

 3. 2 oktober 2017 / 09:26

  Super leuk artikel! Ik zou later ook echt graag dieren willen adopteren uit het asiel. <3 Zoveel cuties zitten daar die een plekje thuis bij iemand verdienen!
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Fashionable with my new phonecasesMy Profile

 4. 2 oktober 2017 / 10:07

  Wat een leuke feitjes allemaal! *Box* ik heb ook nog nooit gerookt! En ik drink ook nooit mijn laatste slok koffie of thee op. Dan hoor ik mijn vriend alweer zeggen ”Waarom drink je dat nou nooit op?” nou, daarom dus haha!
  Chelsey onlangs geplaatst…Vegan Junk Food Bar in Amsterdam | HotspotMy Profile

 5. 3 oktober 2017 / 07:50

  Whaaa, ik drink ook nooit mijn laatste slok thee of koffie op! Toevallig zeg, haha. Iedereen vind mij altijd raar daarin. En Instagram is zoo leuk ja! Grappig om te lezen, ik herken me in heel veel dingen die jij schrijft.
  kimmetjekims onlangs geplaatst…Herfstoutfitje in de regen shootenMy Profile

 6. 8 oktober 2017 / 13:22

  Super leuk om van je te lezen! Ik drink ook nooit mijn laatste slok thee (ik drink geen koffie), haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge