20 kleine, irritante dingen die ik stom vind!

Hoi allemaal! Regelmatig deel ik op mijn blog artikelen als ‘dingen waar ik de afgelopen tijd blij van werd.’ Soms zijn die blijmakers heel groot, maar meestal juist heel erg klein. Ik durf wel te zeggen dat ik heel erg kan genieten van de kleine dingen! Ik probeer mijn aandacht altijd te vestigen op positiviteit, maar het leven is niet alleen maar leuk. Daarom deel ik vandaag 20 kleine, irritante dingen die ik stom vind! Gewoon, omdat het zo herkenbaar is en omdat ik het even lekker van me af wil schrijven. Lees je met me mee?

stom

1. Mijn MacBook die vastloopt terwijl ik met iets belangrijks bezig ben. Argh!
2. Avocado’s die óf te hard óf bruin zijn – en soms ook nog eens draderig, iewllll.
3. Geen foto voorraadje meer hebben voor mijn Instagram-account.
4. Super veel tijd steken in een sollicitatiebrief en gewoon 0.0 respons krijgen.
5. Ziek zijn op de verkeerde momenten en leuke dingen af moeten zeggen.

6. Door een regenbui fietsen en als een verwaaide poedel op de plek van bestemming aankomen. Wie heeft ooit gezegd dat krullen leuk zijn???
7. Naar twee verschillende supermarkten gaan en vervolgens weer terug moeten naar de eerste supermarkt waar ik ben geweest, omdat er bij de andere iets is uitverkocht. The struggle is real :p
8. Uren aan een artikel werken die vervolgens niet echt goed wordt ontvangen.
9. Make-up producten en doosjes die kapot vallen. Geloof me, het is al-tijd mijn mooiste en nieuwste make-up die ik laat vallen 🙁
10. Donkere, regenachtige dagen waarop al mijn blog-foto’s mislukken

stom

11. Uren wakker liggen en maar niet in slaap kunnen komen.
12. Onder de douche staan en dan pas beseffen dat ik mijn nieuwe shampoo/scheermesje/douchegel ben vergeten mee te nemen.
13. Een nieuwe fiets moeten kopen (want gestolen) of een boete moeten betalen. Zo zonde van het geld…
14. Geen ondergoed of sokken meer hebben omdat alles in de was zit.
15. Spelfouten.

16. Mezelf vergelijken met anderen. Een makkelijke valkuil, waar je helemaal niks aan hebt. Niemand is perfect!
17. Afwassen en de was doen. Er lijkt nooit een eind aan te komen!
18. Geen blog-inspiratie hebben.
19. Nog honger hebben nadat ik super duur uit eten ben geweest.
20. Me futloos voelen en daardoor veel minder productief zijn dan ik had gehoopt.

Nou, je leest het al, ik heb een super zwaar leven #firstworldproblems ;-). Haha! Gelukkig zijn al deze irritante dingen vaak van korte duur en eenvoudig op te lossen, dus zo erg is het allemaal niet. Ik ben benieuwd of jullie je herkennen in dit lijstje over dingen die ik stom vind! Fijn weekend! 🙂

Wat vind jij nou echt heel erg irritant en/of stom?

11 Reacties

 1. 5 januari 2018 / 07:06

  Stiekem vind ik dit soort artikelen heerlijk om te lezen, alleen al omdat ik er regelmatig dingen van herken. Ook op jouw lijstje staan heel wat herkenbare dingen. Nummer 4 van de 0,0 respons op een sollicitatiebrief vond ik altijd zo frustrerend. Of bedrijven die je dan een standaard reactie sturen, die alle andere kandidaten ook ontvangen. Zo jammer!
  Romy onlangs geplaatst…Geen wintermens? 7 tips om de winter leuk(er) te maken!My Profile

 2. 5 januari 2018 / 08:13

  Oh ik herken de struggles zo! Vooral de donkere dagen met foto’s maken en make-up laten vallen (huilen).
  Liefs,
  Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Dancing in the rainMy Profile

 3. 5 januari 2018 / 11:45

  Dit zijn inderdaad hele vervelende momentjes! Ik baal ook altijd enorm als ik veel tijd steek in een artikel en er amper reactie/feedback op komt.. zo jammer! Zeker als je tijdens de winterdagen extra veel moeite hebt gestoken in goede foto’s.
  Loes onlangs geplaatst…Tag – Instagram 2017 editieMy Profile

 4. 5 januari 2018 / 15:00

  Geweldig, dit soort artikels! Herkenbaar lijstje, haha. Dat van die supermarkten, grrr. En mijn MacBook besloot laatst om een drie kwartier durende update uit te voeren toen ik écht moest werken. Hatelijk – maar natuurlijk alles behalve het einde van de wereld. 😀
  Jessica J. onlangs geplaatst…The Perfect Christmas: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

 5. 5 januari 2018 / 19:53

  Ohh jee nummer 2 en 3 zijn zo mij ook 🙂 Iedereen heeft toch eens een irritatie. Leuk dat je het deelt. Groetjes

 6. 6 januari 2018 / 10:38

  Sommige puntjes zijn zo herkenbaar, vooral nummer 4 & 8. Leuk dat je dit deelt haha, dan weet ik tenminste dat ik in sommige dingen niet de enige ben 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Stash serie | Mijn MAC stashMy Profile

 7. 6 januari 2018 / 13:31

  Haha, veel herkenbare dingen! Vooral een slechte avocado vind ik zo stom!! Daar gaat m’n lekker eten :p

 8. 6 januari 2018 / 14:20

  Herkenbaar hoor! Sommige kleine dingetjes kunnen mijn humeur wel behoorlijk verpesten, vooral als ik een paar van die baakmomenten op één dag heb! Slecht slapen vind ik denk ik de ergste, dan kan ik de hele dag alleen maar denken aan het moment dat ik weer naar bed toe mag haha!
  Simone onlangs geplaatst…Happiness plannerMy Profile

 9. 7 januari 2018 / 15:19

  Donkere grauwe dagen vind ik zo irritant. Vandaag was de eerste dag dat we hier een beetje zon hadden in het weekend. Ik word er gewoon chagrijnig van, dit weer. Doe mij de lente en zomer maar!
  sammie onlangs geplaatst…2017, de highs and lows van vorig jaar.My Profile

 10. 8 januari 2018 / 13:41

  ahhhh herkenbaar! Op dit moment zijn mijn irritaties vooral hostel/backpackers gerelateerd. Zoals de zoveelste tourverkoper die je aanspreekt en je tours wil aansmeren, hostels met slechte gordijnen, kamergenootjes die mega vroeg opstaan en hun tas 100x open en dicht ritsen.. dat soort dingen haha!
  Justine onlangs geplaatst…Australia stories #19 – NYE, vuurwerk & nieuwjaarsduik in SydneyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge