20 dingen waar ik in september blij van werd!

Hoi allemaal! Time flies. Inmiddels is het alweer oktober, nu wordt het echt herfst! Hoewel de herfst niet mijn favoriete seizoen is, heeft het ook wel weer wat. Overal mooie, gekleurde blaadjes en we kunnen weer lekkere warme sweaters aan en warme chocolademelk drinken. In september heb ik al een aantal keren het ‘echte’ herfst-gevoel mogen ervaren, yay! Het is weer tijd voor een lijstje met 20 dingen waar ik de afgelopen maand blij van werd. Lees je gezellig mee?

september

♥ Voor het eerst na mijn vakantie op Mallorca weer onder de zonnebank gaan. Ik had het nodig!
♥ De prachtige plooirok (zie foto) die ik van mijn moeder heb gekregen. Blij mee!
♥ Warme sweaters én panty’s kunnen dragen nu het herfst wordt.
♥ De nieuwe Studio Anna Jirina ‘Cheatday’ truien die eergisteren binnen zijn gekomen. Ze zijn al te bestellen in de webshop! Vandaag ga ik shooten, dus morgen komt er een uitgebreid artikel online over de truien met meer foto’s!
♥ Chille herfst muziek luisteren tijdens een dagje thuiswerken.

♥ Een setje waterverf kopen en daarmee experimenteren. Houd mijn Instagram @studioannajirina even in de gaten als je benieuwd bent naar mijn werk!
♥ Lekker uit eten gaan met mijn vriend bij een (voor ons) nieuw Mediterraans restaurant.
♥ Eindelijk een heuptasje kopen, zo handig!
♥ Een super leuk pakketje van My Jewellery binnenkrijgen voor een Instagram en blog-samenwerking. Ik kan niet wachten om de items aan jullie te laten zien!
♥ Nieuwe bedankt kaartjes ontwerpen voor bij de bestellingen van de webshop. Vorige week werden ze bezorgd, je kunt ze bekijken via de Instagram van Studio Anna Jirina!

♥ Op een regenachtige avond allerlei herfstige illustraties maken.
♥ Warme chocolademelk met slagroom.
♥ De Blogger closet sale waar ik mijn eigen kleding en de t-shirts van Studio Anna Jirina verkocht! Komende zondag sta ik op de Stadjersmarkt in Groningen (met de nieuwe truien!).
♥ Mijn portfolio helemaal omgooien en allerlei nieuwe dingen toevoegen.
♥ Versgebakken croissants in het weekend.

♥ De middag vrij nemen om de Sims te spelen. Vind dit altijd zo moeilijk als er nog 1000 dingen moeten gebeuren, maar soms moet ik mezelf een beetje afremmen :p.
♥ Oude vlogs van Bonnie terugkijken in bed. Haar vlogs zijn altijd zo gezellig en knus! Vooral de herfst- en wintervlogs zijn favoriet. Kom ik alvast een beetje in de stemming ;-).
♥ De allereerste bestelling van een Cheatday trui! Blijft toch iedere keer heel erg speciaal om een item met je eigen ontwerp op de post te doen :p. Ik heb dit keer trouwens een beperkte oplage, dus wees er snel bij!
♥ Een heerlijk pakketje ontvangen van Kiehl’s met allerlei lavendel-producten (daar ben ik zo dol op!), wat is dit toch een fijn merk!
♥ Een nieuwe desk planner kopen bij de Action

Wat maakte jouw de afgelopen maand blij?

11 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 07:17

  Wat een leuk lijstje weer! Zo gaaf dat je Cheatday-truien zijn binnengekomen. Ik ben heel benieuwd naar je outfitfoto’s daarmee 🙂 De timing is in ieder geval perfect, want het begint steeds meer truienweer te worden 😉 En ik ben ook heel nieuwsgierig naar je aquarelcreaties trouwens. Dat lijkt me ook een leuke hobby om eens te proberen. Maar ja, ik heb al iets te veel hobby’s voor de tijd die ik heb, haha 😉
  Romy onlangs geplaatst…Waarom verkeerde keuzes zo “verkeerd” nog niet zijn?My Profile

 2. 3 oktober 2018 / 09:21

  De cheat day trui is zo leuk geworden! <3
  En wat leuk dat je met olieverf gaat experimenteren!
  Liefs,
  Evelien

 3. 3 oktober 2018 / 09:46

  Wat ontzettend leuk dat je je eigen ontwerpstudio hebt opgericht Anna! Superspannend lijkt me, en heel tof om daar al je creatieve ideeën in kwijt te kunnen. Ik ben heeel benieuwd naar je Instagrampagina, maar helaas geeft Instagram een error op dit moment (voor alle Instagrampagina’s, niet de jouwe specifiek). Maar ik houd het in de gaten, ben heel nieuwsgierig! Veel succes en plezier de komende tijd met het opstarten van alles! Liefs Anniek

 4. 3 oktober 2018 / 10:47

  Aah, wat een mooie dingen weer! Vind het echt super wat je allemaal doet, hoor. En dan verdien je heus wel een middagje simsen (is een werkwoord toch? :D). Ik heb net eergisteren De Sims 4 gekocht en vind het echt heeeerlijk om even te spelen en helemaal nergens aan te denken. Ik heb ook een hele fijne maand gehad, maar vooral omdat die in het teken stond van onze vakantie.
  Johanne onlangs geplaatst…DIGITAL DETOX | En waarom zo’n detox ook goed voor jou isMy Profile

 5. 3 oktober 2018 / 13:15

  Heerlijke momentjes. Je mag super trots op je zijn met de nieuwe truien, vind ze er heel tof én comfortabel uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge