20 dingen waar ik in oktober blij van werd!

Hoi allemaal! Ik blijf het zeggen, maar de tijd vliegt! Nog even en we zitten alweer aan het Kerstdiner, haha! 😉 De afgelopen maand heb ik veel leuke dingen gedaan en zijn er ook wat toffe ontwikkelingen gaande op werkgebied, wat jullie misschien al wel hebben gelezen in deze persoonlijke update. Oktober is, mede daardoor, echt voorbij gevlogen! Zo ging ik onder andere naar een leuk persevent, uit eten, naar de dierentuin én kreeg ik een nieuwe baan. Yay! Lees je gezellig mee met 20 dingen waar ik in oktober blij van werd?

oktober

♥ Een nieuw bed kopen bij Ikea. Nu moet hij nog in elkaar worden gezet… 😉
♥ En daarna de vegetarische balletjes voor het eerst uitproberen, yum!
♥ Gezellig naar een persevent in Amsterdam samen met Kristina en Rebecca
♥ Uit eten gaan met vriendinnen bij de Mexicaan
♥ De nieuwste Katy Perry parfum ontvangen, echt een aanrader!

♥ Eindelijk mijn vriendinnetje uit Utrecht weer zien
♥ Een super leuke winactie organiseren op mijn Instagram. Doe jij al mee?
♥ Bezig zijn met nieuwe items voor mijn webshop. Zo spannend!!!
♥ Aangenomen worden in een super leuke kledingwinkel in Groningen. Yay! Volgende week begin ik al.
♥ Een dagje naar de dierentuin met mijn vriend. Het was zo leuk! Komende maandag laat ik jullie hier meer van zien in weer een nieuwe ‘My Life Besides Blogging!’

♥ Een aantal artikelen schrijven over ondernemen. Vind ik zo leuk om te doen!
♥ Een middagje met mijn laptop zitten werken bij Holtbar. Dat was alweer een tijdje geleden!
♥ Uitgenodigd worden voor een super spannende sollicitatie. Ik had het totaal niet verwacht, maar ik hoop zo dat het uiteindelijk doorgaat!
♥ Tijdschriften lezen in bed met een mok warme chocolademelk
♥ Een gezellig dagje Amsterdam met mijn moeder – onder andere omdat ik daar mijn nieuwe contract moet tekenen

♥ Leuke bedankt-kaartjes ontwerpen voor Fashion Flavour 
♥ Genieten van het warme weer van midden oktober. Wat was dat heerlijk!
♥ Illustraties maken met waterverf, zo leuk om te doen! Binnenkort ga ik ook aan de slag met leuke kerstkaartjes
♥ Knuffelen met mijn cavia’s. Ze zijn al oud, dus ik ben zo dankbaar dat ik nog steeds van ze kan genieten! <3
♥ Lekker onder de zonnebank gaan met de koude dagen

Wat maakte jou de afgelopen maand blij?

6 Reacties

 1. 2 november 2018 / 07:28

  Wat gaaf dat je volgende week al begint bij je nieuwe baan! En de sollicitatie klinkt ook nu al goed. Ik ben benieuwd waar het misschien wel toe zal leiden 🙂 Zo te horen heb je een fijne maand achter de rug. Ik ben benieuwd naar je waterverfcreaties trouwens. Ik vind dat bij anderen altijd zo mooi om te zien (heb het zelf nog nooit geprobeerd!).
  Romy onlangs geplaatst…Een vaste baan en freelancen? Ideale combinatie voor mij!My Profile

 2. 2 november 2018 / 08:49

  Wat een fijne maand! Goede combi van druk en lekker ontspannen. Zo spannend dat al die nieuwe dingen op je pad komen. Vind het echt super knap dat je er gewoon voor gaat. En je artikelen over ondernemen zijn heel leerzaam! Heb er echt heeeel toevallig net zelf vandaag eentje over online staan.
  Johanne onlangs geplaatst…Mijn grootste obstakel als ondernemer: ben ik wel goed genoeg?My Profile

 3. 8 november 2018 / 22:12

  Wat een heerlijke maand, en wat spannend van je sollicitatie! Ik ga voor je duimen <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge