20 dingen waar ik in november blij van werd!

Hoi allemaal! De maand november is alweer bijna voorbij, kunnen jullie het geloven? Ik heb het gevoel dat mijn blije lijstje van oktober nog maar een week geleden is… Haha! Inmiddels begint het steeds meer op winter te lijken, de bomen zijn kaal, de temperatuur daalt en de wind is hard en koud. Brrr! Ondanks dat ik een beetje een winterdipje begin te krijgen was november wel een fijne maand. Lees je mee met 20 dingen waar ik in november blij van werd?

november

♥ Gezellig een dagje naar Amsterdam met Inge! We gaan aanstaande vrijdag pas, maar ik weet nu al dat het een super leuke dag wordt, haha!
♥ Mijn eerste loon van mijn nieuwe baan, notabene op Black Friday – kon niet beter!
♥ Dus gelijk allemaal dingen inslaan (met korting!) die ik echt nodig had
♥ En boodschappen doen zonder op geld te letten – heerlijk
♥ Een warme douche na een lange werkdag

♥ Alvast cadeaus kopen voor mijn vriend zijn verjaardag in december. Ik kan nu al niet wachten om zijn reactie te zien!
♥ Een middagdutje doen na een vroege dienst van 07.00 tot 13.00 (echt niet mijn ding dat vroege opstaan, oeps)
♥ Een ouderwets gezellig huisfeestje bij een vriendin – leuk om te zien dat er ieder jaar weer veel dezelfde mensen zijn van vroeger (die je anders niet zo vaak ziet). Voelt echt als een reünie en het is gelijk de perfecte gelegenheid om bij te kletsen met wat mensen!
♥ Leuke plannen voor de decembermaand en de Kerstdagen. Can’t wait!
♥ Drie leuke kerstkaarten ontwerpen voor de kerstkaarten-actie van Studio Anna Jirina. Nog even de puntjes op de i zetten en dan kan ik ze vanavond of morgenvroeg bestellen!

♥ Lekker knuffelen met mijn vriend terwijl het buiten vriest <3
♥ Mijn lieve ouders die mijn nieuwe bed in elkaar hebben gezet. Ik heb nu een heel fijn bed met lades waar ik al mijn schoenen en tassen in kwijt kan – ideaal! (Van de Ikea, echt een aanrader).
♥ Super mooie en fijne kwasten ontvangen van Real Techniques
♥ De pizza beanies die nu verkrijgbaar zijn in mijn webshop. Ik vind ze zooo leuk! Er komen binnenkort meer winterse items online!
♥ Een shoptegoed krijgen voor een samenwerking waar ik een mooie tas van ga uitzoeken – alvast een kerstcadeau voor mezelf!!!

♥ Na een lange werkochtend en middag gezellig met mama koffie drinken in de stad
♥ Mijn nieuwe werk wat me super goed bevalt!
♥ Slapen onder mijn winter dekbed
♥ Warme chocolademelk met slagroom
♥ Mijn dikke teddycoat weer kunnen dragen, hij is zo leuk!

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

10 Reacties

 1. 28 november 2018 / 07:31

  Superfijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt! En je eerste salaris ontvangen is ook zeker niet verkeerd 🙂 Zelf vind ik dat soort feestjes ook altijd leuk trouwens. Sommige mensen zie je alleen op verjaardagen en andere feestjes en dan is het meteen de ideale gelegenheid om weer bij te kletsen.
  Ik ben heel benieuwd naar de kerstkaartjes voor je webshop!

 2. 28 november 2018 / 09:30

  Wat fijn dat je nieuwe werk zo goed bevalt zeg! en haha je loon gelijk uitgegeven op black friday? en dan netjes erachter zetten alleen wat ik nodig heb haha heerlijk!

 3. 29 november 2018 / 23:39

  Ahhh wat een fijn lijstje, ik word er zelfs blij van! Wat chill ook dat je betaald kreeg op Black Friday. (of juist niet haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge