20 dingen waar ik in maart blij van werd!

Hoi allemaal! De maand maart is echt voorbij gevlogen, maar dat vind ik niet zo erg. Hopelijk kunnen we in april écht lente weer verwachten, ik kan niet wachten tot we zonder jas naar buiten kunnen! 😉 Daarnaast ben ik ook nog eens jarig in april, dus ik kijk erg uit naar deze maand. Ondanks het overlijden van mijn lieve Knoepert, heb ik in maart wel wat leuke dingen gedaan. Lees je mee met 20 dingen waar ik de afgelopen maand blij van werd?

maart

♥ Gezellig een nachtje bij mijn ouders slapen
♥ Een wishlist samenstellen voor mijn verjaardag!
♥ Een super leuke, langdurige samenwerking hebben voor mijn blog, waarbij ik mooie make-up mag uitzoeken. Binnenkort komt er een uitgebreide review online!
♥ Koffie halen voordat ik moet werken. Begint echt een vast ritueel te worden!
♥ Weer eens scrabble spelen! Lekker ouderwets, ik houd ervan 😀

♥ Een aantal leuke boeken vinden bij de Kringloop
♥ De nieuwe print voor de t-shirts die eindelijk af is. Het was op het laatst even een gedoe, maar ik ben blij met het resultaat! Binnenkort komen de t-shirts online in mijn webshop.
♥ Samen met Inge onze stedentrip naar Berlijn boeken. Volgende week donderdag gaan we al!
♥ Pannenkoeken eten bij mijn ouders
♥ Mijn verhuizing die op de planning staat. Nogal onverwacht, maar ik kijk er enorm naar uit!

♥ Mijn nieuwe cavia die ik binnenkort mag ophalen! Leuk om straks weer een kleintje in huis te hebben 😀
♥ Na een lange werkdag lasagne afhalen en thuis gezellig opeten met een vriendin
♥ Ons huis dat werd verbouwd. Er zijn ook een hoop kleine dingen gefixt, heel fijn!
♥ Lekker een middagje aan mijn blog werken bij Food Matterz.
♥ Een dagje bij mijn ouders zijn. Beetje werken, beetje lezen, een cake bakken en lekker tot rust komen.

♥ Op een warme middag gezellig in het plantsoen zitten met Kristina, met hapjes en drankjes uiteraard 😉
♥ Fantaseren over de zomervakantie. Het lijkt me erg leuk om dit jaar een stedentrip naar Boedapest te maken!
♥ Interieur inspiratie opdoen voor mijn nieuwe woonruimte
♥ Heel veel lieve berichtjes en steun krijgen na het overlijden van Knoepert
♥ Uit kunnen huilen bij mijn vriend en samen knuffelen

Wat maakte jou de afgelopen maand blij?

9 Reacties

 1. 27 maart 2019 / 08:51

  Wat een fijn lijstje. <3 Het is zo leuk om plannen te maken voor de zomer!
  En wat leuk dat je een baby cavia krijgt!
  Liefs,
  Evelien

 2. 27 maart 2019 / 08:57

  Wat een fijn lijstje! Hoe tof dat je naar Berlijn gaat en ook zo snel al! Echt een fijne stad is dat 🙂 En ook een heel fijn vooruitzicht natuurlijk dat je straks een kleine cavia in huis hebt. Zó schattig als ze nog zo mini zijn <3 Wat leuk dat je over een tijdje gaat verhuizen! Er gaat niets boven fantaseren over hoe je een nieuwe woonplek wilt gaan inrichten 🙂 Geniet van de voorpret!
  Romy onlangs geplaatst…Onzekerheid | 3 inzichten die mij goed hebben geholpenMy Profile

 3. 27 maart 2019 / 09:55

  Wat een mooi lijstje! Langdure samenwekingen zijn altijd leuk! Ik ben gek op de kringloop, ga er het liefst elke week heen, lekker struinen opzoek naar pareltjes. Berlijn is zo’n leuke stad. Ben daar 2 jaar geleden geweest echt genoten toen!
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD – CAMOUFLAGE DRESS AND SILVER JEWELLERYMy Profile

 4. 28 maart 2019 / 07:13

  Heerlijk lijstje. Wel echt balen van Knoepert! 🙁 Maar fijn dat je binnenkort weer een kleintje in huis hebt. Budapest is echt geweldig! Ik was er in maart 2018 en heb echt een aantal fijne dagen gehad daar. Prachtige stad!<3

 5. 31 maart 2019 / 16:58

  Mooi lijstje! Fijn dat je ondanks het overlijden van Knoepert toch wel een fijne maand hebt gehad met veel steun. Wat toevallig, mijn vriend en ik hebben tickets geboekt voor een concert in Berlijn voor volgend jaar! Duurt nog even, maar ik ben nu al benieuwd naar jouw ervaringen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge