20 dingen waar ik in februari blij van werd!

Vorige maand deelde ik 20 dingen waar ik in januari blij van werd en daar werd zo leuk op gereageerd! Bedankt daarvoor. Ik vind het heel erg belangrijk om af en toe stil te staan bij de leuke dingen in het leven en vooral positief te blijven, daarom wil ik dit jaar iedere maand zo’n lijstje maken! Deze maand werd ik onder andere heel erg blij van mijn tripje naar Lissabon (absolute hoogtepunt!), maar ook van simpele, kleine dingen, zoals het bakken van een red velvet cake voor Valentijnsdag. Lees je weer gezellig mee met 20 dingen waar ik in februari blij van werd?

februari

♥ Met stipt op één: Mijn stedentripje naar Lissabon, waar ik de afgelopen dagen samen met een vriendin verbleef. Er komen zeker een paar artikelen over online!
♥ Grenzeloos verliefd kijken met mijn ouders op de bank. Blijft een leuk programma! Dit soort momenten ben ik steeds meer gaan waarderen sinds ik niet meer thuis woon.
♥ Zonnige winterdagen. Laat de lente maar komen!
♥ Natuurlijk mijn nieuwe baan als online stylist voor Zalon by Zalando.
♥ Niet alleen leuke outfits samenstellen voor anderen, maar ook mijn eigen favorieten verzamelen.

♥ Terwijl het in Nederland super koud is alvast leuke plannen maken voor mijn tripje naar Lissabon.
♥ Een warme cappuccino halen bij de Kiosk op het station <3
♥ Het vieren van mijn 5e blog verjaardag met een lekker gebakje en het maken van een super feestelijke foto!
♥ De super toffe winactie die ik in samenwerking met Hunkemöller mocht organiseren voor mijn 5e blog verjaardag <3
♥ Bijkletsen met een vriendin onder het genot van een heerlijke pizza (en cheesecake) bij Vapiano

♥ Voor het eerst een red velvet cake bakken en daarna nog eentje bakken voor Valentijnsdag!
♥ Een heel tof rood taille-riempje kopen, wat een eyecatcher!
♥ Lekker lunchen, bijkletsen en héél veel foto’s maken met Kim
♥ Tijdens mijn ‘tijd van de maand’ een heerlijke zak Maltesers wegwerken. Treat yourself!
♥ Mijn cavia’s die vrolijk beginnen te piepen/fluiten als ze horen dat ik wakker ben. Kan me geen leven meer voorstellen zonder deze lieverds <3

♥ Leuke hotspots bezoeken, zoals Bakkerij Blanche, en daar vervolgens over schrijven.
♥ De Luizenmoeder. Wat een fantastische Nederlandse serie!
♥ Thuis work-outs doen die me steeds beter en gemakkelijker afgaan.
♥ Op een vrije avond de Sims spelen en me helemaal verliezen in het spel.
♥ Warme chocolademelk drinken, het ‘mag’ nog even!

Half februari maakte ik een eerste opzetje voor dit artikel en vulde ik alvast wat hartjes in, toen bleven er nog maar drie lege plekken over! Wat was februari een fantastische maand 🙂 We gaan eindelijk weer richting lente en de dagen worden langer, dat maakt me zo blij! Op naar weer een nieuwe maand vol met fijne, kleine en blije momentjes! <3

Wat maakt(e) jou in februari blij?

15 Reacties

 1. 27 februari 2018 / 07:33

  Wat een leuk en blij artikel! Ik vond de afgelopen maand ook zo fijn ♥ Grenzeloos verliefd en De Luizenmoeder zijn ook helemaal mijn ding. En wat fijn dat je zo hebt genoten van Lissabon! Ik ben heel benieuwd naar al je reisverhalen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…25 kleine blijmakers op een doodgewone dagMy Profile

 2. 27 februari 2018 / 09:45

  Wat een heerlijke momenten. Ik word ook zo blij van het zonnetje! Zelfs nu er weer een dik pak sneeuw ligt hier, schijnt te zon. Zo voelt het toch een beetje alsof de lente eraan komt. En Lissabon lijkt me een hele leuke stad, wil ik ook zeker eens heen!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #52 – Heel veel ETEN!My Profile

 3. 27 februari 2018 / 09:50

  Heel fijn lijstje en het zijn vooral de kleine dingen die het doen. Leuk om te lezen dat je ook sims speelt

 4. 27 februari 2018 / 09:57

  Hmm Maltesers. Als ik ongesteld ben, kan ik me ook zo te buiten gaan aan lekkers 😀 Maar dat mag dan! Fijn om al die leuke momentjes op een rijtje te zien. Ik heb ook wel zin in een tripje naar Lissabon. Lijkt me heerlijk om naast het zonnetje ook wat warmte te hebben.
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #2My Profile

 5. 27 februari 2018 / 22:09

  Inderdaad een hele leuke blog om te lezen. Hier wordt ik instant happy van om dit te lezen 🙂

 6. 28 februari 2018 / 12:12

  Wat leuk dat je zo terugkijkt op de afgelopen maand! Een red velvet cake is zo lekker, maar ik heb ‘m nog nooit zelf gebakken. En ik ben ook echt dol op de Sims!
  TypischKim onlangs geplaatst…Waarom ik dol ben op de lenteMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge