20 dingen waar ik in februari blij van werd!

Hoi allemaal! Februari is natuurlijk een iets kortere maand dan gewoonlijk, daarom is het vandaag al tijd voor mijn maandelijkse lijstje met leuke momenten :-). Hopelijk vinden jullie dat niet erg! Deze maand genoot ik van de eerste zonnestralen, ging ik heerlijk uit eten en naar de sauna, werkte ik aan super toffe opdrachten en maakte ik weer eens wat illustraties met de hand. Benieuwd naar alle dingen die mij in februari blij maakten? Lees dan gauw verder!

dingen

♥ Een heleboel flatlays maken voor mijn blog. Ik vind dat zo leuk om te doen! Het inspireerde me ook om een artikel te schrijven over betaalbare flatlay decoratie voor bloggers :-).
♥ Een mega motivatie boost krijgen dankzij het zonnige weer.
♥ Dutjes doen na mijn vroege ochtenddiensten – I need it!
♥ Een productief thuiswerk-dagje hebben op mijn fijne werkplek.
♥ Hele toffe mails ontvangen met leuke samenwerkingen voor mijn blog! Er komt weer een heleboel leuks aan <3

♥ Mijn nieuwe favoriete ontbijtje: Havervlokken in havermelk (warm gemaakt) met stukjes banaan, aardbei, framboos en bosbessen. Er komt binnenkort een artikel online over mijn favoriete vegan ontbijtjes!
♥ De grappigste zoekwoorden op mijn blog bekijken. Hilarisch!
♥ Een productieve werkmiddag samen met Kristina bij Coffee Break.
♥ Heerlijk een middag naar de sauna met mijn vriend.
♥ De reünie met mijn oude klasgenoten van VWO6, het was zo leuk om iedereen weer eens te zien en gezellig bij te kletsen.

♥ Lekker genieten van de eerste zonnestralen sinds een hele lange tijd.
♥ Nieuwe potloden kopen en meteen wat illustraties maken met de hand, zoals de kip op de foto in dit artikel! Summer vibes, haha!
♥ Gezellig uit eten met Inge bij een van mijn favoriete Italiaanse restaurants in Groningen. Lasagne it is!
♥ Een dagje naar Duitsland met mijn ouders. Altijd leuk en gezellig! 🙂
♥ Flink inslaan bij de DM (Duitse drogisterij, aanrader!!!), onder andere voor mijn winactie.

♥ Op mijn gemakje naar de Kringloop en vervolgens thuiskomen met een nieuwe plantenpot (die had ik echt nodig, want de plant op de foto hierboven groeit echt als kool!).
♥ Helemaal losgaan bij het toetjesbuffet tijdens all you can eat met de reünie ;-).
♥ Tijdens een thuiswerk-dagje even een wandeling maken in het zonnetje.
♥ Aardbeien kopen op de markt. Ik krijg er meteen een zomers gevoel van!
♥ Naar de zonnebank gaan om weer even lekker op te laden.

Wat maakt jou blij deze maand?

10 Reacties

 1. 22 februari 2019 / 07:07

  Wat een heerlijke momentjes. De tekening vind ik erg leuk!

 2. 22 februari 2019 / 07:09

  Wat een heerlijk lijstje! Het lekkere weer doet mij ook erg goed. Een dagje shoppen met mijn moeder, sushi eten met mijn vriend en een dagje Amsterdam met mijn zus waren mijn hoogtepuntjes van deze maand.
  Edith onlangs geplaatst…Review | 3 Dermasence Rosamin productenMy Profile

 3. 22 februari 2019 / 09:35

  Ik geniet ook zo van het weer! Raak er ook helemaal geïnspireerd door en kreeg echt een enorme energieboost. Altijd leuk 🙂 Ik had een weekje vakantie deze week waarin ik aan zee was. Zo gek dat het al bijna maart is!
  Irene onlangs geplaatst…10 Dingen die typisch mij zijn.My Profile

 4. 22 februari 2019 / 09:49

  Wat een fijn lijstje! Vooral die reünie klinkt echt heel leuk. Wat bijzonder om je klasgenoten van toen na zo’n lange tijd weer eens te zien! En wat fijn dat je zo te horen helemaal in de werkflow zit! Ik ben benieuwd naar je nieuwe blogsamenwerkingen 🙂 De illustratie van de zomerse kip ziet er ook echt geweldig uit trouwens. Ik werd onder andere blij van mijn tripje naar Valencia – echt genieten was dat!
  Romy onlangs geplaatst…De botanische tuin in Valencia | Groene parel in de stad!My Profile

 5. 23 februari 2019 / 10:33

  Wat een leuke dingen zeg! Dat vegan-ontbijtje klinkt echt hartstikke lekker 🙂 Wat leuk dat je naar de sauna bent geweest en een klasreünie had! Ik heb deze maand ook heerlijk genoten van de zonnestralen. Mijn lijstje komt nog online 🙂

 6. 24 februari 2019 / 11:37

  Ah, aardbeien op de markt.. Daar heb ik ook zin in! Meteen het gevoel van zomer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge