20 dingen waar ik in 2018 dankbaar voor was

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijne Kerst gehad? Ik heb de Kerst gezellig doorgebracht bij mijn ouders en ik heb eigenlijk geen moment aan sociale media en bloggen gedacht. We hebben lekker gewandeld, spelletjes gedaan, gegeten en mijn vriend kwam Tweede Kerstdag langs. Ook heb ik deze cavia-kerstfoto gemaakt – inmiddels een jaarlijkse traditie ;-). Ik hoop dat jullie ook fijne feestdagen hebben! Normaal gesproken deel ik iedere maand een lijstje met dingen waar ik blij van werd, maar dit keer leek het me leuk om het over een andere boeg te gooien. Het jaar is natuurlijk bijna voorbij en daarom deel ik vandaag een lijstje met 20 dingen waar ik in 2018 dankbaar voor was!

dankbaar

20 dingen waar ik in 2018 dankbaar voor was…

♥ Dat ik deze Kerst weer met mijn ouders en mijn vriend kon doorbrengen
♥ Mijn nieuwe baan
♥ Alle bestellingen die ik heb gehad in mijn webshop
♥ Dat mijn lieve cavia’s er nog zijn en dat Knoepert weer volledig hersteld is na zijn ziekte, waarbij hij echt op het randje van de dood was – iedere dag ben ik zo blij als ik zie dat het goed met ze gaat!
♥ Alles wat ik het afgelopen jaar heb mogen leren over mezelf

♥ Alle mooie reisjes die ik heb mogen maken <3
♥ Dat mijn ouderlijk huis nog steeds aanvoelt als een thuis
♥ En dat ik altijd mag blijven eten en slapen bij mijn ouders 😉
♥ Mijn eigen plekje in Groningen, waar ik alweer 1,5 jaar woon
♥ Dat ik nog steeds met veel plezier blog

♥ Jullie lieve reacties op mijn blog! Ik krijg er zoveel positieve energie van!
♥ Alle mooie samenwerkingen die ik heb mogen opzetten met merken
♥ En alle samenwerkingen die ik namens Studio Anna Jirina mocht opzetten!
♥ De mooie, lieve, inspirerende en positieve mensen die ik om me heen heb <3
♥ Mijn lieve vriendinnen. Als je ouder wordt merk je toch echt wie je echte vriendinnen zijn.

♥ Dat mijn dierbaren gezond zijn (en ikzelf ook)
♥ Alle hulp die ik heb gekregen bij het opstarten van mijn eigen bedrijf
♥ Dat er mensen zijn die vertrouwen hebben in mijn kunnen en die mijn talenten zien
♥ Dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb die altijd voor me klaarstaan
♥ Dat mijn vriend en ik alweer 1,5 jaar samen zijn! <3

Waar was jij dankbaar voor in 2018?

7 Reacties

 1. 29 december 2018 / 09:28

  Wat een mooi lijstje en ook een té schattige foto van je cavia’s! Zo fijn dat het met Knoepert nu veel beter gaat. En wat mooi ook om te horen dat je zo veel mensen om je heen hebt die je stimuleren en voor je klaarstaan. Dat is echt heel wat waard <3
  Ik was zelf onder andere dankbaar voor het feit dat ik dé woning heb "gekregen" (nou ja, gekocht natuurlijk, haha) waar ik zo enthousiast over was.
  Romy onlangs geplaatst…Favorieten der favorieten | Beste ontdekkingen van 2018My Profile

 2. 29 december 2018 / 11:16

  Wat een mooie dingen allemaal zeg! Heel fijn dat je zulke mooie hoogtepunten hebt mee mogen maken dit jaar. Ik wens je een heel fijn en gelukkig 2019 toe!
  Nicole onlangs geplaatst…How Much Is My Face Worth?My Profile

 3. 29 december 2018 / 12:04

  Wat een mooi lijstje! Heel veel fijne dingen om dankbaar voor te zijn zo te lezen. Mijn blog is voor mij ook een belangrijke! Net zoals het feit dat ik veel beter in mijn vel zit dan vorig jaar. Dat vind ik zonder twijfel hét hoogtepunt (als was het niet een bepaald punt maar eerder een proces :p ).
  Irene onlangs geplaatst…Winterse achtergrondjes voor je telefoon.My Profile

 4. 30 december 2018 / 20:06

  Wat tof dat je ook zulke toffe reisjes hebt gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge