20 dingen waar ik in april blij van werd!

De maand april is écht voorbij gevlogen en dat betekent dat het weer tijd is voor een lijstje met 20 dingen waar ik blij van werd! Ik wist van tevoren al dat april een super leuke maand zou worden, aangezien ik jarig was en de lente nu echt is begonnen. Deze maand zat ik dan ook extra lekker in mijn vel en had ik meer energie dan normaal. Ik hou van april! Lees je mee met 20 dingen waar ik in april blij van werd?

april

♥ Mijn verjaardag vorige week dinsdag
♥ Een nacht op stap met vriendinnen voor mijn verjaardag, het was top! <3
♥ Lekker en gezond lunchen bij Feel Good in Groningen
♥ Bloesembomen
♥ Super mooie sieraden krijgen van mijn vriend voor mijn verjaardag, zo lief!!!

♥ Foto’s maken met ballonnen voor mijn verjaardag
♥ Wakker worden en kunnen ontbijten in het zonnetje
♥ Zelf een cheesecake bakken op mijn verjaardag, hij was goed gelukt! 😉
♥ Met de cavia’s in de tuin zitten, zodat ze lekker paardenbloemen kunnen eten
♥ Eindelijk knopen doorhakken (iets wat ik altijd onwijs spannend en moeilijk vind). Ik kan jullie nog niet precies vertellen hoe en wat, maar ik kan wel zeggen dat het me veel rust geeft. Hopelijk kan ik jullie gauw meer vertellen ;-).

♥ Mijn nieuwe gestreepte broek, die is zo fijn (ook met de warme dagen)!
♥ Vrolijk zijn dankzij het lekkere lente-weer
♥ Niet alleen mijn verjaardag vieren, maar ook die van mijn zus en cavia
♥ Heerlijk uit eten gaan bij mijn favoriete Italiaanse restaurant in Groningen
♥ Gezellig bijkletsen met vriendinnen

♥ Een super toffe winactie organiseren voor mijn verjaardag, je kunt nog meedoen tot donderdag!
♥ Lieve complimentjes krijgen over mijn Instagram en mijn blog
♥ Mijn wimpers voor het eerst laten liften!
♥ Super lieve en leuke cadeautjes krijgen voor mijn verjaardag
♥ Lekker pizza eten in bed samen met mijn vriend

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

15 Reacties

 1. 1 mei 2018 / 07:17

  Wat een leuke dingen en fijne momentjes om inderdaad blij van te worden 🙂 Zo te horen heb je ook een heerlijke verjaardag gehad. Ik ben heel benieuwd naar de knopen die je hebt doorgehakt 🙂 Altijd goed om te doen en al helemaal als het je ook nog veel rust geeft!
  Romy onlangs geplaatst…April 2018 | De maand van…My Profile

 2. 1 mei 2018 / 09:00

  Hele fijne dingen! Ik vind bloesembomen ook zo ontzettend mooi, maar was helaas te laat voor het maken van foto’s.. Druk druk. Ik werd in april blij van een hele leuke aankoop, namelijk de benefit blush bar! Ook werd ik blij van het winnen met dansen en het zonnetje dat zich vorige week lekker vaak liet zien.
  kim onlangs geplaatst…Tip! Kruidvat Catch & Shine marble soapsMy Profile

 3. 1 mei 2018 / 10:24

  Zo leeeuk allemaal! De wimperlift was dus wel een succes? Ik twijfel er nog over. En komen ook weer meer mooi-weer-dagen aan, super chill!

 4. Esmée
  1 mei 2018 / 10:54

  Wat een vrolijk lijstje! Ik ben benieuwd hoe je wimpers liften heeft uitgepakt! Zo te lezen heb je ook een gezellige verjaardag gehad! Hopelijk wordt mei ook een mooie maand! Liefs!

 5. 1 mei 2018 / 14:37

  Wauw, ik word altijd zo gelukkig van blije momenten! Ik ben trouwens echt benieuwd naar jouw wimper lifting!

 6. 1 mei 2018 / 15:03

  Aah dat weer hé! Ik word er ook zo blij van! <3 Je hebt een heel fijne maand gehad zo te lezen! Ben benieuwd naar je wimperlift. Ga je daar ook iets over schrijven? 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Deze week #11My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge