20 dingen waar ik in april blij van werd!

Hoi allemaal! De maand april is echt voorbij gevlogen, vinden jullie ook niet?! Gelukkig was april wel een heel fijne maand. Ik vierde mijn verjaardag en ik ging verhuizen! Daarnaast heb ik ook nog een hoop andere leuke dingen gedaan, waar je al het een en ander over kon lezen in ‘My Life Besides Blogging.’ Ik vind het belangrijk om de focus te leggen op positiviteit, daarom deel ik vandaag weer een lijstje met 20 dingen waar ik de afgelopen maand blij van werd. Kijk mee!

april

♥ Lekker ontbijten bij Feel Good op mijn verjaardag. Uiteraard bestelde ik weer de bananen pannenkoekjes, mijn favoriet!
♥ Mijn nieuwe huisje!
♥ Mijn favoriete producten van The Body Shop cadeau krijgen van mijn zus, yay!
♥ Op stedentrip gaan naar Berlijn met Inge. Voelt echt als een halfjaar geleden, haha. Heb jij mijn artikel met tips voor Berlijn al gelezen?
♥ Een prachtige zilveren armband cadeau krijgen van mijn vriend voor mijn verjaardag… <3

♥ Mijn lieve baby cavia die ik half april mocht ophalen. Ik ben verliefd!
♥ Pizza eten na een lange werkdag.
♥ Een kledingstomer krijgen voor mijn verjaardag. Ik durf hem alleen nog niet te gebruiken, ik ben soms zo onhandig! :p
♥ Kanoën op mijn verjaardag. Het was prachtig weer! Ik vond het kanoën wel een beetje eng en ook wel zwaar, maar het was wel echt heel leuk om te doen.
♥ Eindelijk de SEO van mijn blog aanpakken samen met een deskundige. Achteraf had ik dat veel eerder moeten doen!

♥ Ontslag nemen bij mijn bijbaan. Ik kijk er enorm naar uit om straks weer fulltime aan mijn bedrijf te kunnen werken! Nog even doorzetten.
♥ Hele leuke items van NA-KD binnenkrijgen voor een Instagram samenwerking. Ik zal ze binnenkort ook even showen op mijn blog!
♥ Heel veel taart eten.
♥ Mijn nieuwe plekje leuk inrichten en het internet afstruinen naar mooie meubels.
♥ Lekker een gezichtsbehandeling boeken voor mijn verjaardag. Dat wil ik dit jaar echt vaker gaan doen!

♥ Kraambezoek krijgen voor mijn nieuwe baby cavia. Ja, echt! :p
♥ Mijn t-shirts die nu ook verkrijgbaar zijn op Fashionflavour.nl.
♥ Heel veel plannen maken voor mijn eigen bedrijf.
♥ Uitslapen met mijn vriend na een paar lange werkdagen.
♥ Een hele toffe ontwerp opdracht aannemen waar ik deze maand aan ga werken.

Kortom, april was een geweldige maand! Ik zal van deze maand niet mijn kleine successen delen, omdat ik simpelweg druk was met verhuizen en mijn verjaardag. Hierdoor heb ik iets minder tijd in mijn bedrijf kunnen stoppen dan ik wilde, maar dat hoop ik de komende tijd helemaal in te halen :D. Uiteraard zullen de artikelen met kleine successen dan weer terugkeren. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te krijgen in mijn geluksmomentjes van april!

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

april

9 Reacties

 1. 8 mei 2019 / 09:14

  Die bananenpannenkoekjes zien er zó lekker uit! Fijn te lezen dat het zo goed gaat met je blog en je T-shirts! Alsnog een erg gelukkige verjaardag gewenst, Anna. 😊 Wat kreeg je een prachtig cadeau van je vriend, zeg!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Lucky Cat Bath BombMy Profile

 2. 8 mei 2019 / 11:40

  Wat een leuke dingen heb je allemaal beleefd! Zo fijn dat je blij bent met je cavia en je nieuwe stulpje en met de keuze om ontslag te nemen 🙂 De activiteiten voor je verjaardag klinken ook hartstikke leuk. Ik wens je weer net zo’n goede maand toe!

 3. 8 mei 2019 / 13:11

  Wat een heerlijke maand heb je gehad! Heel leuk om te lezen. Nogmaals echt super goed dat je je hart achterna gaat met je werk en je meer gaat focussen op je blog.
  Simone onlangs geplaatst…On my mind #1My Profile

 4. 8 mei 2019 / 20:32

  Haha, ik ben gisteren op kraamvisite geweest bij een kat, dus dan mag dat voor een cavia ook best vind ik. Klinkt als een fijne maand! Die bananenpannenkoekjes lijken me ook heerlijk.

 5. 11 mei 2019 / 08:53

  Ontzettend leuk weer om te lezen. Ik werd blij van hardlopen in het ochtendzonnetje, de natuur die weer tot bloei komt en de keuze om volledig vegetarisch te gaan eten deed me ook erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge