12 kleine successen van mij als ondernemer in februari

Hoi allemaal! Begin februari introduceerde ik een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk: kleine successen van mij als ondernemer. Dit artikel viel goed in de smaak, aan de hoeveelheid enthousiaste reacties te zien :-). Ik vond jullie bemoedigende reacties heel lief en daarnaast vond ik het echt leuk om jullie succesverhalen te lezen. Ook hadden jullie wat bruikbare tips voor mij, bedankt! Hopelijk kunnen we deze trend voortzetten en blijven we elkaar motiveren en inspireren! <3 Vandaag deel ik weer een lijstje met successen, dit keer van de maand februari. Lees je mee?

successen
Net zoals vorige maand begin ik ook nu met een korte samenvatting van de afgelopen maand. Ook dit keer is niet alles volgens plan verlopen. Bepaalde dingen blijf ik voor me uit schuiven, omdat er soms, op het laatste moment, een aantal belangrijke opdrachten tussendoor komen. Die opdrachten hebben op dat moment prioriteit. De klant is koning, dat geldt niet alleen voor de retail en de horeca ;-). De maand februari kwam wat traag op gang wat betreft inspiratie en motivatie, ik was zelfs bang dat ik helemaal niks had om te delen in dit artikel! Gelukkig is het allemaal goed gekomen en kijk ik met een heel goed gevoel terug op februari.

♥ Benaderd worden voor een grote ontwerp opdracht. Ik zou deze toffe opdracht graag aan mijn portfolio willen toevoegen! Hoewel de kans groot is dat het uiteindelijk toch niet doorgaat, zie ik het wel als iets positiefs!
♥ Hoewel ik soms niet zoveel motivatie heb om mijn beide Instagram accounts (@annajirina en @studioannajirina) bij te houden, merk ik toch dat het af en toe zijn vruchten afwerpt. Dat werkt dan weer heel motiverend!
♥ Een aantal logo ontwerp opdrachten afronden, na een heleboel over en weer mailen en het doorvoeren van allerlei aanpassingen. Ik sta altijd te trappelen om het eindresultaat te delen ;-). Op de foto in dit artikel zie je het logo dat ik mocht ontwerpen voor Life of Tamara.
♥ Hoewel ik me vorige maand vooral focuste op Pinterest, heb ik in februari vooral tijd besteed aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten voor mijn blog. Met succes! 🙂

♥ In februari stond ik regelmatig wat vroeger op, om voor mijn “gewone” werk aan nog wat opdrachten af te ronden en mails te sturen. Zo hoefde ik in de avond lekker niks meer te doen!
♥ Op een dag ineens twee hele toffe aanvragen voor blog-samenwerkingen binnenkrijgen. Eerlijk? Ik heb wel even een vreugdedansje gedaan ;-). Het blijft gewoon bijzonder. Beide opdrachten passen ook nog eens super goed bij mijn blog!
♥ Eindelijk weer eens wat outfitfoto’s maken met de kleding van mijn webshop, heerlijk nu het zonnetje af en toe weer schijnt!
♥ Ik ging aan de slag met potlood en papier en maakte een aantal vrije illustraties. Het lukt niet altijd om hier tijd voor te maken, maar ik word er wel heel vrolijk van!

♥ Ik maakte een begin aan de print voor de nieuwe t-shirts van Studio Anna Jirina. Over twee weken wil ik de t-shirts laten bedrukken!
♥ Op Valentijnsdag organiseerde ik heel last minute een leuke kortingsactie op Studioannajirina.nl: De Breakie sweaters waren alleen die dag in de sale!
♥ Ik mailde zelf naar een bedrijf waar ik al eerder mee had samengewerkt. Ze waren super enthousiast! Een reminder voor mezelf dat ik het gewoon moet doen.
♥ Ik haalde in februari een hoop blog opdrachten binnen via LinkPizza. Bijna iedere dag zijn er nieuwe campagnes waar je op kunt pitchen, ik vind het echt een heel fijn platform!

successen

Wat waren jouw kleine successen van februari?

14 Reacties

 1. 4 maart 2019 / 07:12

  Wauw, goed bezig zeg! Ik had mezelf voorgenomen in 2019 weer te focussen op mijn blog. In februari kwam er om de dag een artikel online. Mijn bezoekersaantallen schoten omhoog, maar ook de aanvragen voor samenwerking stroomde weer binnen. Super fijn gevoel.
  Edith onlangs geplaatst…Gliss Kur supreme length lijnMy Profile

 2. 4 maart 2019 / 07:45

  Wat heb je een mooie en succesvolle maand achter de rug met veel hoogtepunten! Zo leuk dat je heel wat blogsamenwerkingen had deze maand! Linkpizza is inderdaad echt een fijn platform daarvoor 🙂 En ik ga voor je duimen voor de grote ontwerpopdracht! Zou onwijs leuk zijn als je die krijgt!
  Mijn kleine succes was dat ik qua bezoekersaantallen op mijn blog een mooie mijlpaal bereikte en dat ik spontaan door iemand werd benaderd om haar webteksten te schrijven en dat ze ook nog aangaf dat ik misschien meer voor haar mag gaan schrijven. Toen maakte ik ook even een vreugdedansje 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Opstartproblemen op maandag? Dit zijn 10 tips!My Profile

 3. 4 maart 2019 / 08:08

  Mooie successen en goed om daar iedere maand bij stil te staan. Ik had een fijne maand, maar kan me niet echt specifieke successen herinneren. Ik ben vooral aan het aftellen naar mijn laatste werkdag, voor ik ga verhuizen naar Antwerpen.
  Shirley onlangs geplaatst…Februari | Stilte voor de storm?My Profile

 4. 4 maart 2019 / 08:24

  Mooi dat je je had voorgenomen om meer opdrachten binnen te halen en dat dat vervolgens ook lukt. Duimen dat het ook nog lukt met die grote opdracht!
  Yvonne onlangs geplaatst…Uplifting #2: Een nieuwe fase inMy Profile

 5. 4 maart 2019 / 08:56

  Wat een mooie hoogtepunten!
  Ik vind het artikel heel inspirerend werken, ben mij ook meer gaan verdiepen in Pinterest. 🙂 Daar valt denk ik nog een hoop te halen!
  Liefs,
  Evelien

 6. 4 maart 2019 / 10:18

  Wat leuk om te lezen. Linkpizza is inderdaad erg fijn!

 7. 4 maart 2019 / 18:54

  Wat super leuk om dit soort successen te lezen. Dan sta je veel meer stil bij de kleine successen wat zeker ook goed is.

 8. 4 maart 2019 / 19:13

  Weer een maand waar je trots op mag zijn! Hoop voor je dat je die opdracht binnen gaat halen.

 9. 4 maart 2019 / 23:17

  Link pizza is inderdaad een heel fijn platvorm, verder heb ik bijna de 200k gehaald op Pinterest en heb ik een hele grote to do lijst gemaakt op Wunderlist, love it! Je mag trots zijn op je werk moves! Goed bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge