PORTFOLIO

Hoi! Allereerst, welkom op mijn website en wat leuk dat je benieuwd bent naar mijn portfolio! Onder het kopje ‘About’ kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik doe, maar ik zal het hier ook even kort toelichten. Ik ben Anna, 22 jaar en woonachtig in het mooie Groningen. Sinds 2013 schrijf ik met heel veel passie over voornamelijk make-up en mode op deze blog. Stylen, vormgeven, fotograferen en schrijven, dat is wat ik (al van jongs af aan) het liefste doe! In 2017 ben ik dan ook afgestudeerd aan de HBO-opleiding Allround Styling en Vormgeving (Academie Artemis, Amsterdam), wat betekent dat ik mijzelf nu Allround Styliste mag noemen!

Wat is een Allround Styliste?
Grote kans dat je je nu misschien afvraagt wat allround styling precies inhoudt ;-). Geen probleem, dat ga ik je uitleggen! Een Allround Styliste heeft ervaring met styling in verschillende deelgebieden, hierbij kun je vooral denken aan mode, interieur en media (bijv. reclame-uitingen en evenementen), maar ook food (styling van gerechten en alles wat daarbij komt kijken, zoals servies).

Wat kan een Allround Styliste?
Een Allround Styliste zorgt er niet alleen voor dat een beeld er mooi of smaakvol uitziet, maar denkt verder dan dat. Er gaat heel wat (denk)werk aan vooraf! Een Allround Styliste is gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie.

Wat zijn mijn persoonlijke skills?
– Volledige kennis van Illustrator, Photoshop en Indesign
– Fotostyling (deelgebieden mode, food en media)
– Onderzoeken, creatieve conceptontwikkeling en visualisatie
– Vormgeven (bijv. logo’s, volledige huisstijlen, menukaarten, magazines)
– Fotograferen (voor bijv. (fashion)webshops, Instagram, blogs)
– Schrijven (o.a. bloggen, creatief schrijven)
– Illustreren

Hieronder beschrijf ik bij ieder project uit mijn portfolio kort mijn rol als Allround Styliste, om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van mijn skills.

Samenwerken?
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij als Allround Styliste en wil je graag meer informatie over mij en wat ik voor jou (of jouw bedrijf) kan betekenen, stuur dan even een e-mail naar annajirina@hotmail.nl

portfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolio