MLBB #137 | Blogjubileum, naar de kapper en heerlijk uit eten!

Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie een super fijn weekend hebben gehad en weer klaar zijn voor een nieuwe week <3 Het is vandaag maandag en dat betekent tijd voor een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ op mijn blog! Afgelopen weekend ben ik gezellig een dagje naar Duitsland geweest en doordeweeks heb ik voor mezelf gewerkt. Ik was een weekje vrij van mijn baan in loondienst, dus ik heb ook lekker gerelaxt en leuke dingen gedaan! Zo ging ik onder andere naar de kapper, maakte ik weer waterverf schetsen en ging ik maar liefst twee keer uit eten! Kijk je weer gezellig mee?

kapper
We gaan even terug in de tijd, want na een lange werkdag trakteerde ik mezelf op een grote raspatat en een aardbeien milkshake. Yum! Zaterdag = cheatday :p


Weer een dagje werken op zondag. In mijn pauze lunch ik met een avocado op brood en een broodje pindakaas. Ik heb vaak te weinig tijd om ‘s ochtends mijn brood te smeren, dus gooi ik altijd gauw wat beleg in mijn tas (vandaar de pot pindakaas) :p.


Op donderdag verschoon ik altijd de kooi van de cavia’s. Hoewel ik juist degene ben die moe is van zo’n klusje heeft Lexie het ook heel zwaar met het inwijden van de schone kooi… 😉


Deze foto stuurde een vriendin naar mij, ze heeft mijn zelf ontworpen cavia kaartje (van de kerstkaartenactie van Studio Anna Jirina) ingelijst! Zo lief <3


Inge mocht wat leuke dingen uitzoeken bij Chiquelle voor een samenwerking en ze vroeg of ik misschien ook wat wilde uitzoeken. ZO lief! Ik ben gek op coltruitjes en dit soort roze tinten en die hebben ze bij Chiquelle genoeg. Ik hoefde er dus niet lang over na te denken ;-).


Ik leende Maja magazine van een vriendin (hij is alleen nog verkrijgbaar als e-book en ik houd juist van papieren tijdschriften – ik zit al genoeg op mijn laptop) en ik bestelde eindelijk het boek van Femke. Ik ga binnenkort een review schrijven over beide!


Ik had behoefte aan gezond eten, dus maakte ik weer eens een lekkere bowl voor mezelf: Zilvervliesrijst, zoete aardappel, paprika, avocado, rode ui, zwarte bonen, tomaat, humus en een beetje feta. Ik probeer het ook weleens met alleen groente, maar zonder iets als rijst of zwarte bonen vult het echt niet genoeg, haha.


Op 28 januari werd Lexie alweer 6 jaar. Mijn oude besje <3 Ik hoop dat hij nog een aantal jaren mee mag <3 Hij kreeg op zijn verjaardag in ieder geval een lekker groentetaartje. Helaas begon ‘ie na een paar blaadjes aan de onderliggende kranten te knagen :’). Zouden bejaarde dieren ook dement kunnen zijn?


Na het avondeten probeer ik niet meer ongezond te snacken. Een hele uitdaging, want ik kijk nu echt uren uit naar mijn fruitsnack, haha. Met een lege maag kan ik niet slapen, dus ik probeer mijn fruitsnack altijd zo laat mogelijk te eten.


Hoewel ik eigenlijk nooit series kijk ben ik bijvoorbeeld wel dol op Teen Mom 2. Ik heb het een hele periode niet gekeken, maar als je er eenmaal aan begint… Ik keek het vroeger altijd en daarom vind ik het denk ik nu nog steeds zo leuk! De eerste afleveringen van seizoen 9 staan inmiddels online. Een lekkere mok warme chocolademelk erbij en kijken maar :D.


Voordat ik op koopavond moet werken ga ik lekker uit eten met mijn vriend. We zijn allebei dol op het restaurant Wereldburgers in Groningen. De (vega!) burgers zijn hier enorm lekker en ze serveren ook heerlijke patatjes. Ik ging weer voor mijn oude vertrouwde Mexicaanse bonenburger.


Haha, wat klopt er niet aan deze foto? 😉


Ik ging eindelijk weer eens aan de slag met waterverf nu ik een weekje “vrij” was. Dit zijn afbeeldingen van mijn Pinterest die ik heb nagemaakt (van het bord Spring Fashion Inspiration). Ook werk ik momenteel weer aan een hele toffe logo opdracht, yay 😀 Ik hoop dat ik jullie binnenkort meer kan laten zien.


Uitslapen en lekker ontbijten met mijn vriend op onze vrije maandag <3


Afgelopen donderdag ging ik gezellig met een vriendin bijkletsen bij Feel Good.


Daarna aten we een heerlijke lasagne.


En sloten we af met een toetje ;-).


Afgelopen vrijdag ging ik een middagje werken met Kristina bij Coffee Break. Ik was nog nooit in het nieuwe pand geweest, maar het is echt een super fijne werkplek! Ik deed wat mails en ik werkte aan mijn blog. En ik maakte eindelijk weer eens een foto voor Instagram ;-). Donderdag was ik namelijk naar de kapper geweest en ik wilde even een foto van mijn ‘nieuwe’ haar. Er is echt een flink stuk af!


Een gezellige en productieve middag onder het genot van een verse muntthee. Hierna maakten we buiten nog wat foto’s, haalde ik groente en fruit op de markt en bakte ik pannenkoeken. WEEKEND!

annajirina.nl
Mijn blog bestond afgelopen zaterdag alweer 6(!) jaar, daarom kwam er een extra artikel online.

Deze week ga ik aan de slag met de nieuwe collectie van Studio Anna Jirina en een paar logo ontwerp opdrachten. Ook moet ik deze week gewoon weer werken, dus het wordt vast een druk weekje. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week en tot woensdag!

Hoe was jouw week?

7 Reacties

  1. 11 februari 2019 / 08:57

    Zo te horen heb je leuke dagen achter de rug! Wat fijn dat je ook weer eens iets voor jezelf kon maken dankzij je weekje vrij. Ziet er echt mooi uit! En wat een toffe foto van jou bij Coffee Break! Je haar zit top 🙂 Ik ben heel benieuwd wat je van het boek van Femke vindt. Ik heb het zelf vorig jaar met veel plezier gelezen en heb er ook zeker wat van opgestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge