20 dingen waar ik in januari blij van werd!

Hoi allemaal! Hoe was jullie januari? Hoewel deze foto misschien anders doet vermoeden, vond ik de sneeuw echt vreselijk. Van mij mag het heel gauw lente worden! Gelukkig waren er wel een hoop leuke momenten in januari waar ik blij van werd, ondanks de kou. Zo kroop ik eindelijk een beetje uit mijn winterdip, ging ik weer vol goede moed aan de slag voor mijn blog en Studio Anna Jirina en heb ik een aantal leuke dingen gedaan. Lees je gezellig mee?

januari

♥ Inspiratie voor nieuwe artikelen! Al wil ik hier niet teveel werk- en blog gerelateerde succesjes delen, die ga ik namelijk volgende week delen in een apart artikel (dat was dus één van de nieuwe artikel-ideeën :p).
♥ Mijn nieuwe, roze-lila broek die je op de foto kunt zien.
♥ Gezellig gourmetten met vriendinnen.
♥ Mijn bruine haar. De week voor Kerst heb ik het geverfd en ik vind de kleur nu op zijn mooist. Een soort kastanjebruin met een warmrode gloed, love it!
♥ Naar de bioscoop gaan met mijn vriend. We gingen naar de film ‘Serenity.’ Ik wil dit jaar echt vaker naar de film. Hebben jullie nog aanraders die nu in de bioscoop te zien zijn?

♥ Koffie drinken bij Zondag met mijn moeder, terwijl het buiten sneeuwt.
♥ Twee hele leuke boeken scoren bij de Kringloop.
♥ Mijn nieuwe, warme laarsjes (zie foto) die ik in Duitsland scoorde met 50% korting. Het is mijn enige paar schoenen dat mijn voeten warm houdt nu het zo koud is. Wat een goede aankoop!
♥ Samen met Kristina en Inge een middagje op onze laptops werken bij Bakkerij Blanche.
♥ Mijn vriend die lekker voor me kookt na een lang werkweekend.

♥ Geld sparen voor mijn tripje naar Berlijn (ik heb er zoveel zin in!).
♥ Mijn relatief nieuwe gezichtsproducten van The Body Shop. Mijn huid is erg opgeknapt! Hier vind je een uitgebreide review. Ik kan echt niet meer zonder!
♥ Eindelijk het boek “F*ck The Quarterlife Crisis” van Femke Kamps bestellen. Ik ga er binnenkort zeker een review over schrijven!
♥ Weer pindakaas kunnen eten, na jarenlang allergisch te zijn geweest voor pinda’s. Ik begin mij zelfs af te vragen of ik ooit wel allergisch ben geweest… Al kan ik me niet voorstellen dat ze dat in het ziekenhuis hebben gemist, nadat ik als vijfjarig meisje een aantal dagen allerlei tests moest ondergaan. In ieder geval kan ik nu de schade inhalen ;-).
♥ Mijn sale favorieten verzamelen. Ik vind het altijd zo leuk om het internet af te speuren op zoek naar mooie kleding, de nieuwste trends en de beste deals!

Minder actief zijn op mijn persoonlijke Instagram. Ik merk dat ik nu ineens veel meer tijd heb en dat komt goed uit, want als ondernemer kom je altijd tijd tekort :p.
♥ Jullie lieve en bemoedigende reacties op mijn artikel over bloggen. Het is zo fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die het jammer vindt dat de blogwereld is veranderd. Blijkbaar is het artikel erg herkenbaar!
♥ Raspatat en een milkshake halen bij de snackbar na een hele lange werkdag.
♥ De leesflow weer helemaal te pakken hebben en boeken vinden in de bibliotheek die ik écht leuk vind. Dan heb ik ze ook in razend tempo uit :p.
♥ Lekker met de bus naar mijn werk gaan als het keihard regent.

Waar werd jij blij van in januari?

10 Reacties

 1. 1 februari 2019 / 07:30

  Wat fijn dat je eindelijk weer pindakaas kunt eten. Groot gelijk heb je dat je de schade flink inhaalt 😉 En wat leuk dat je volop aan het lezen bent nu! Ik vond ‘Fuck the quarterlife crisis’ echt een fijn boek. Ben heel benieuwd naar je review en ook naar je artikel met blog- en werksuccessen 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Januari 2019 | Goed nieuws, oude dagboeken & frisse startMy Profile

 2. 1 februari 2019 / 08:22

  Hahaha, toen je zowel “koffie bij Zondag” als “bakkerij Blanche” zei, dacht ik “HUH was ze dan in Maastricht?!” Wij hebben hier cafeetjes met dezelfde namen namelijk (of nou ja, Blanche Dael, same same), grappig! Hoe dan ook: fijn lijstje met leuke dingen 🙂

 3. 1 februari 2019 / 09:34

  Je haar kleur is inderdaad prachtig. Die warme gloed maakt het helemaal af! Alvast heel erg veel plezier in Berlijn gewenst! Wij gaan in maart naar Londen en in oktober hoogstwaarschijnlijk naar Boedapest. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Scrubee Body ButterMy Profile

 4. 1 februari 2019 / 10:28

  Ik vind je haar ook heel mooi zo! Zou het mijne ook graag nog eens kleuren maar durf niet zo goed. Haha :p Nochtans vroeger altijd gedaan. Ik vind dit echt een heel fijn lijstje! ^^ Het boek van Femke vond ik zelf niet wauw maar anderen zijn er wel heel enthousiast over dus ben wel benieuwd naar je recensie 🙂
  Irene onlangs geplaatst…Au revoir, januari!My Profile

 5. 1 februari 2019 / 13:43

  Een lijstje om vrolijk van te worden. 🙂 Ik ben “ook” allergisch voor pinda’s en de enige ervaring met pindakaas die ik ooit heb gehad, bracht me in het ziekenhuis. Ben er helaas nog steeds allergisch voor, want het lijkt me toch wel lekker. Vaker naar de bios gaan staat bij mij ook op m’n lijstje, maar elke keer als ik dan wil gaan draait er net niks haha.
  Sanne onlangs geplaatst…Minder shoppen makkelijk gemaaktMy Profile

 6. 1 februari 2019 / 23:20

  oh dat boek is zo leuk van haar, ze schrijft ook onwijs fijn! Hierdoor wil je zelf ook een boek gaan schrijven. Heerlijk toch allemaal.. puur geniet momentjes

 7. 1 februari 2019 / 23:37

  Wat een leuk lijstje! Ik word er ook meteen vrolijk van 🙂 Het boek ‘Fuck the quarterlife crisis’ is echt een aanrader en ik heb het met veel plezier gelezen! En ik moet zeggen dat ik je er erg tof vind uitzien met die mooie broek en je haar zo! 🙂

 8. 2 februari 2019 / 09:39

  Een heel fijn lijstje met mooie dingen. En een hele mooie foto, de broek vind ik ook geweldig. Wat een geweldig vooruitzicht dat je naar Berlijn gaat! Ik ben heel benieuwd!
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #6My Profile

 9. 5 februari 2019 / 14:45

  Wat een fijn lijstje om te lezen hoe jij januari in een leuk jasje hebt gegoten. Ik vind sneeuw ook geen reet aan, maar voor foto’s is het schitterend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge