MLBB #136 | Nieuwe logo’s ontwerpen, sneeuw en cheatday!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik ben heel erg blij dat de sneeuw eindelijk weg is, haha, van mij mag het wel weer lente zijn ;-). De afgelopen weken heb ik veel gewerkt, ik begin er eindelijk weer in te komen na de decembermaand. Zo schreef ik fanatiek vooruit voor mijn blog, maakte ik heel veel blogfoto’s (in de sneeuw!) en mocht ik maar liefst twee logo’s ontwerpen. Super leuk! 🙂 Ik neem je graag mee in mijn afgelopen twee weken, kijk je mee?

sneeuw
Begin januari maakte ik dit moodboard, voor de nieuwe collectie van Studio Anna Jirina.

geld besparen
Ook maakte ik een heleboel blogfoto’s! Deze foto maakte ik voor de blogpost van aanstaande woensdag :-). Ook schreef ik weer een blogpost op de blog van Studio Anna Jirina.


En ik mocht me weer uitleven voor een logo ontwerp opdrachtje! Hier zie je een aantal opties. Het uiteindelijke logo zal ik uiteraard weer delen via Instagram. Volg me daar ook even als je benieuwd bent!


Ook ging ik weer gezellig shooten met Inge. Ik mocht haar jas lenen en ik vind hem heel tof passen bij mijn zwarte Cheatday trui!


Ik maakte eens ravioli, het was zo lekker! Normaal gesproken maak ik altijd spaghetti of penne, maar dit is ook weleens lekker.


De schetsen voor een ander logo waar ik momenteel aan werk! Ik vind dit soort illustratieve logo’s heel erg tof om te maken <3. Mocht je toevallig nog op zoek zijn naar een logo, visitekaartje, illustratie of iets anders op het gebied van grafisch ontwerp: Neem dan even contact op via info@studioannajirina.nl! Volgende maand heb ik weer een aantal plekjes vrij!


Onderkin selfie van Knoepert ;-).


Op zaterdag is het bij mij vaak Cheatday :-)! Zo genoot ik afgelopen zaterdag, en twee weken daarvoor, van een raspatat mayo. Yum! Helaas was het wel een beetje een kleine portie, haha, dus de laatste keer heb ik een grote patat besteld. Oeps… :p


Gezellig avondje met de meiden <3


Een stevig ontbijtje voor een lange werkdag (je ziet het niet, maar dit is echt een mega grote kom, haha!)


Hoewel ik liever mijn handschoenen aanhield, vond ik dat ik toch even een foto van de sneeuw moest maken. Ik hoop oprecht dat we dit hele jaar geen sneeuw meer gaan zien :p.


Dit zag ik in de vlog van Bonnie. Ik ben er zo benieuwd naar! Heeft iemand hier toevallig ervaring mee?


Gezellig koffiedrinken met mama bij Zondag in het Noorderplantsoen.


Foto’s maken met Inge en Kristina! Hierna gingen we met zijn drieën op onze laptop werken bij Bakkerij Blanche. Moeten we vaker doen zo’n werk date 😀


En dit was mijn sneeuw-foto! Ik hield lekker mijn jassen aan (ja ik draag er twee #koukleumforlife). Afgelopen vrijdag schreef ik trouwens over 8 items die je heerlijk warm houden deze winter, heb jij ‘t al gelezen?


Lekker eten na het werk.


Na het avondeten probeer ik niet meer te snoepen, haha, dat is echt mijn zwakte. In plaats daarvan probeer ik nu een bak fruit te eten! Blijft lastig….


Lexie ligt lekker te dutten in zijn schone kooi <3 Vandaag is hij trouwens jarig, hij is 6 jaar geworden! Mijn ouwe rakker. Ik ben zo blij dat hij er nog steeds is (en Knoepert natuurlijk ook!).


Tot slot wil ik nog iets leuks met jullie delen. Alle Cheatday truien van mijn webshop zijn nu namelijk in de sale! Ze kosten 22,50 in plaats van 27,95, yay! Bovendien krijg je gratis verzending bij een besteding vanaf 50 euro en staan de t-shirts van de zomercollectie weer online :-).

Deze week staat vooral in het teken van werk! Ik werk vier dagen bij mijn bijbaan en daarnaast ga ik aan de slag voor Studio Anna Jirina en mijn blog. Ik ga onder andere verder met de logo’s, allerlei leuke blog opdrachten en daarnaast ben ik sinds kort ook actief op Pinterest. Hier wil ik deze week ook lekker mee verder. Volg jij mij al? Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag!

Hoe was jouw week?

11 Reacties

 1. 28 januari 2019 / 06:55

  Wat leuk om het proces van logos maken te Zien op deze manier! Ze zien er mooi uit hoor!
  Kim onlangs geplaatst…Travel musthavesMy Profile

 2. 28 januari 2019 / 07:27

  Leuk verslagje! Ik ben ook blij dat de sneeuw weer weg is, want ik ging er dit weekend weer bijna onderuit tijdens het uitlaten van de hond. Raspatat heb ik nog nooit op trouwens, moet ik toch eens een keertje proberen.
  Sanne onlangs geplaatst…Reis door Cuba: welke route & wat móet je weten?My Profile

 3. 28 januari 2019 / 08:58

  Wat zien de logo’s er al gaaf uit! Ik ben héél benieuwd naar het resultaat. Heel tof dat je dit soort logo-opdrachten doet 🙂 Klinkt verder als twee leuke weken! En wat zijn jouw cavia’s toch leuk! Zes jaar is echt al een hele leeftijd voor zo’n beestje 🙂 Zo fijn dat je hem al zo lang bij je hebt.

 4. 28 januari 2019 / 20:22

  Leuk om een kijkje in je ontwerpproces te krijgen! Vind dat altijd tof om te zien, hoe een idee/schets zich ontwikkelt tot een logo 🙂

 5. 31 januari 2019 / 17:47

  Wat een leuk moodboard! Ik word er vrolijk van 🙂 Haha, en ik ben het helemaal met je eens, van mij hoeft er geen sneeuw meer te vallen en mag het morgen al lente worden! Al vind ik het wel knap dat je nog buiten in de sneeuw bent gaan poseren. Als het niet hoeft, kom ik de deur echt niet uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge