Webshop update | De Breakie sweaters zijn nu verkrijgbaar!

Hoi allemaal! Normaal gesproken deel ik updates van mijn webshop via de blog van Studio Anna Jirina, omdat ik mijn persoonlijke blog en de blog van mijn webshop gescheiden wil houden. Maar, eens in de zoveel tijd lijkt het me leuk om ook hier een update te geven, bijvoorbeeld wanneer er nieuwe items binnen zijn of wanneer ik een speciale (korting)actie heb! Vandaag vertel ik je alles over de splinternieuwe, babyroze Breakie truien, lees je mee?

breakie
Afgelopen lente en zomer verkocht ik, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, drie t-shirts in mijn webshop: Lemonade, Breakie en Sweet. Breakie was absoluut het favoriete design en daarom leek het me leuk om de print ook op een sweater aan te bieden. Met de komst van de Cheatday truien tussendoor heeft het even geduurd voordat ik de Breakie truien kon laten maken, maar nu is het eindelijk zover! Vanaf gisteravond zijn de Breakie truien verkrijgbaar in de webshop voor 29,95 exclusief verzendkosten (4,50). Boven de 50 euro heb je gratis verzendkosten, ook voor België!

breakie
De roze tekst en het hartje zijn nu donkerroze in plaats van lichtroze, omdat de ondergrond van de trui natuurlijk al lichtroze is en de tekst anders zou wegvallen. Ik ben echt ontzettend blij met het eindresultaat! De kleuren komen echt super mooi uit en ze zijn heel erg fel, precies wat ik wilde! De print is trouwens gezeefdrukt, de print slijt daardoor niet en gaat net zolang mee als de truien zelf :-).

Mocht je een trui willen bestellen dan kan ik je wel adviseren om een maatje kleiner te nemen, de truien vallen namelijk vrij ruim uit en het is ook nog een oversized model. Daarnaast is het aan te raden om de trui binnenstebuiten te wassen op 30 of 40 graden en de trui NIET in de droger te stoppen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in mijn webshop? Volg Studio Anna Jirina dan even via Instagram of Facebook!

Wat vind jij van de nieuwe Breakie truien?

2 Reacties

  1. 4 december 2018 / 07:19

    Ze zijn echt geweldig! Ik was alleen al weg van de kleur en van het feit dat de trui lekker dik is, maar de opdruk ziet er ook zo onwijs leuk uit <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge