Winactie | Win een Studio Anna Jirina Cheatday trui!

Hoi allemaal! Even een korte mededeling tussendoor op deze dinsdag, want ik wil jullie op de hoogte brengen van een super leuke winactie. Vorige week kwam er namelijk een winactie online op mijn Instagram, je kunt een Studio Anna Jirina Cheatday trui naar keuze winnen! Je kunt nog meedoen tot en met morgen, dus wees er snel bij :-). 

cheatday trui

Meedoen kan dit keer dus alleen via Instagram! De foto in dit artikel staat ook op Instagram en daaronder vind je de stappen die je moet en mag volgen om kans te maken op een Cheatday sweater! Heel veel succes met meedoen :-). De winnaar krijgt donderdag een DM! <3

Mocht je meer informatie willen over de truien dan kun je een kijkje nemen in mijn webshop, hier vind je ook de productomschrijvingen. Alle items zijn voorzien van een door mij ontworpen print en er is slechts een beperkte oplage beschikbaar, dus de items zijn vrij exclusief!

Doe jij al mee met mijn winactie? Welke kleur trui is jouw favoriet?

4 Reacties

 1. Ling
  6 november 2018 / 09:18

  De grijze wil ik heel graag hebben!

 2. SONJA DE JAGER
  6 november 2018 / 09:22

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de ZWARTE sweater willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 3. Marina Korink
  6 november 2018 / 14:45

  WT leuk 👍. Een hele leuke trui!!! En lekker warm. Ik hou van lekkere warme truien 👍👍Ik doe graag mee!!

 4. Marian
  7 november 2018 / 22:19

  Mooie trui, helaas alleen via IG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge