MLBB #127 | Blogger closet sale, winactie en gezonde spanning!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Hebben jullie een fijn weekend gehad? Afgelopen zaterdag stond ik op de blogger closet sale in Groningen en gisteren heb ik lekker rustig aan gedaan – zo raar om zaterdagnacht niet meer te hoeven werken (en dus bijtijds wakker te worden)! Ik heb deze ‘MLBB’ in elkaar gezet, heb opgeruimd, schoongemaakt, de Sims gespeeld en ‘s avonds heb ik lekker bij mijn ouders gegeten. Een goed begin van de week dus! Kijk je weer gezellig mee?

closet sale
Vorige week ging ik gezellig uit eten met mijn ouders en mijn vriend. Ik had een vegetarische lasagne en die was zo lekker!


Zo ziet de gemiddelde Instagram shoot eruit :p.


Ik maakte samen met Inge wat foto’s voor onze winactie – samen met onze persoonlijke fotograaf, haha :p.


We gaven namelijk een van mijn zelf ontworpen t-shirts weg en een zelfgemaakt kettinkje van Initial Jewelry – het bedrijfje van Inge. In dit artikel vertel ik je meer over de kettingen!


Ook probeerde ik weer eens gezond te koken, alleen was het echt veel te veel, haha! Gele rijst met broccoli, falafel balletjes en zwarte bonen. Wel erg lekker!


Knoepert lag zo grappig met zijn pootje omhoog :’).

instagram foto's
Ik schreef een artikel over wat ik heb geleerd over het maken van Instagram foto’s! Heb jij mijn artikel al gelezen?


Vorige week ging ik gezellig samen met een vriendin koffie (en thee!) drinken bij Dot, een super leuke hotspot in Groningen. Er is ook een klein strand, waar we in de zomer vaak zijn geweest. Helaas was het deze dag heel winderig, maar we wilden toch buiten zitten omdat het zonnetje scheen.


We maakten ook nog wat foto’s voor Instagram!


Afgelopen vrijdag even de stad in voor wat boodschappen.


Daarna lekker gezond lunchen, de cavia kooi schoonmaken en de blogger closet sale voorbereiden.

blogger closet sale
Ik labelde een hele lading t-shirts en pakte ze in!


En ‘s avonds (lekker last minute weer) was het tijd om al mijn kleding uit te zoeken. Gelukkig had ik al een deel op de berging (a.k.a. mijn hoogslaper) liggen, maar ik ging er nog wel even kritisch doorheen. En natuurlijk wilde ik alles netjes in mijn koffer(s) meenemen.


Zaterdag was het zover! De blogger closet sale in Groningen. Ik stond gelukkig niet alleen, maar dat betekende wel dat we een overvolle kraam hadden ;-). Ik heb lekker veel verkocht! Wat ik niet heb verkocht gaat 7 oktober mee naar de Stadjersmarkt in Groningen, waar ik samen met Inge sta.

Er was die dag regen voorspeld, maar we zijn er goed vanaf gekomen met enkel een paar buitjes. Aan het einde van de middag werd het wel heel erg koud en winderig, dus zijn we iets eerder begonnen met inpakken. Al met al heb ik een super leuke middag gehad, er waren ook een heleboel andere (startende) ondernemers aanwezig met wie ik nog even heb gekletst. Dat zorgde bij mij meteen voor meer inspiratie en een motivatie-boost, haha! Gelijk ook een reminder voor mezelf dat ik vaker naar dit soort evenementen moet gaan. Ik ben van nature best wel een einzelgänger maar wat betreft creativiteit is het soms beter om erop uit te gaan en je krachten te bundelen met andere creatieve mensen.


‘s Avonds uitgeteld in bed knuffelen met Lexie. Hij is al een paar jaar blind, maar oh zo lief <3 Dit was de eerste zaterdagavond in jaren dat ik niet ‘s nachts hoefde te werken of andere verplichtingen had. Wanneer ik vrij had van mijn werk was dat namelijk bijna altijd omdat ik naar een feestje ging. Zo fijn om op zaterdagavond gewoon helemaal niks te hoeven, haha, hier kan ik wel aan wennen :p.


Over ongeveer een week komen de Cheatday truien binnen, ik ben zooo benieuwd! Ik merk wel dat ik het heel spannend vind, maar gelukkig wel op een goede manier. Ik kan echt niet wachten om de truien in mijn webshop te zetten en er lekker veel foto’s mee te gaan maken… Ik krijg bijna zin in de herfst, bijna ;-).

De komende week wordt druk, maar leuk! Ik werk deze week even niet voor Zalando, omdat ik veel andere opdrachten heb. Een aantal advertorials voor mijn blog, maar ook een super leuke ontwerp opdracht voor Studio Anna Jirina! Daarnaast wil ik de komende weken wat meer tijd besteden aan mijn bedrijf en creatief bezig zijn. De truien komen eraan en daarvoor moet ik nog heel wat voorbereidingen treffen. Ook zullen deze week de nieuwe ‘bedankt-kaartjes’ voor mijn webshop binnen komen, ik vind ze zo leuk! Ik kan niet wachten om ze met jullie te delen.

Ik wens jullie een hele fijne week en tot woensdag!

8 Reacties

 1. 24 september 2018 / 07:28

  Super om te horen dat de blogger closet sale zo geslaagd was! Altijd leuk ook om op zo’n manier andere ondernemers te leren kennen 🙂 En wat goed dat je voor deze week zo veel opdrachten gepland hebt staan. Ik ben heel benieuwd naar de Cheat Day-truien 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Geen rust in je kont? 7 tips om tóch uit te rusten!My Profile

 2. 24 september 2018 / 08:15

  Wat leuk zo’n bloggersale!<3 Heel fijn dat je zoveel hebt verkocht. 🙂
  Fijne week!
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge