Mijn initialen kettinkje van Initial Jewelry + winactie!

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik heb gewerkt, ben lekker bezig geweest met mijn blog én ik ben bezig geweest met de voorbereidingen voor de blogger closet sale komende zaterdag (daarover later meer!). Zo maakte ik onder andere wat foto’s van mijn favoriete kettinkje van dit moment, namelijk mijn initialen kettinkje van Initial Jewelry! Ik heb ook nog een super leuke winactie voor jullie, dus kijk gauw even verder.

initial jewelry
Initial Jewelry is het bedrijfje van mijn vriendinnetje Inge, wellicht hebben jullie het al eens voorbij zien komen op Instagram? Ze maakt zelf kettinkjes met initialen, zo super leuk! Ze zijn verkrijgbaar in het zilver of in het goud en ze zijn gemaakt van stainless steel, dus ze verkleuren niet. Je kunt er dus ook gewoon mee douchen of zwemmen, echt ideaal!

initial jewelry
Ik ben zelf echt een groot liefhebber van zilver, dus ik wist zeker dat ik een zilveren kettinkje wilde hebben. Over de letter twijfelde ik nog, het leek me ook wel leuk om de letters A & J (Anna Jirina) te hebben, maar wellicht komt er in de toekomst nog eentje bij!

initial jewelry
Ik heb de korte versie (35 cm), maar Inge maakt ook langere kettingen (40 cm), zodat je ze leuk boven elkaar kunt dragen. Heel erg tof! Inge had speciaal voor mij een kettinkje gemaakt en die heb ik meteen om gedaan, maar haar klanten krijgen het kettinkje altijd mooi verpakt opgestuurd. Heel netjes in een doosje met haar eigen logo, het ziet er super professioneel uit! Op de Instagram van Initial Jewelry kun je zien hoe mooi ze het allemaal verpakt, mocht je benieuwd zijn!

initial jewelry
Tot slot heb ik nog een super leuke winactie voor jullie! In de loop van vandaag (waarschijnlijk ‘s ochtends) zal er op Instagram een winactie online komen waarbij jullie een “Breakie” of “Sweet” t-shirt van Studio Anna Jirina (mijn eigen webshop) kunnen winnen en een kettinkje met één initiaal van Initial Jewelry in het goud of zilver (40 cm). Staat super leuk bij elkaar, toch?! Ik zou het ontzettend tof vinden als je ook meedoet! Houd Instagram vandaag dus even in de gaten!

Heb jij al een initialen kettinkje? En ga jij meedoen met onze winactie? 

7 Reacties

  1. 17 september 2018 / 09:57

    Mooie ketting. Ik heb (of beter gezegd had) ook een initial necklace alleen dan met alleen het lettertje i.p.v. het lettertje op een muntje, maar die ben ik dus kwijt haha. Ik ga jouw winactie eens even in de gaten houden. Je hebt de ketting leuk gecombineerd met je T-Shirt :-)!
    Femke onlangs geplaatst…Mijn ervaring met floaten (tijdens zwangerschap)My Profile

  2. Marian B
    20 september 2018 / 12:40

    Leuk kettinkje! Lijkt mij ook wel wat in het zilver. Helaas geen IG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge