Pamela Reif x Hunkemöller Serendipity Lingerieset

Het is jullie vast niet ontgaan dat Hunkemöller, in samenwerking met de Duitse blogger Pamela Reif, met een nieuwe lingeriecollectie is gekomen! Ik ben groot fan van Hunkemöller lingerie en ik vind het heel tof dat ze regelmatig zulke leuke samenwerkingen hebben. Ook dit keer zat er weer genoeg moois tussen én had ik het geluk om een mooi setje te mogen uitzoeken (wauw!). Ik koos voor het Serendipity setje, kijk gauw verder als je benieuwd bent!

Pamela Reif
Life is about pretty moments, enjoy this one! ♥

Eerlijk is eerlijk, ik kende Pamela Reif niet, hoewel ze een super bekende blogger is! Maar dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, haar lingeriecollectie is prachtig en dat is waar het om gaat! Ik had dan ook grote moeite met kiezen… Alle items uit de collectie zijn namelijk zo divers, er is voor ieder wat wils! Er zitten ook een aantal wat gewaagdere items bij, zoals een super sexy body, een slipdress en fishnets. Het kleurenthema van de collectie is legergroen, zwart en een klein beetje nude. Kleuren die ook super mooi te combineren zijn, daar is echt goed over na gedacht!

Het Serendipity setje
Ik houd zelf van zo min mogelijk poespas, zoals bandjes aan de voorkant of kanten stukjes die boven een bh uitkomen. Daarnaast draag ik graag bh’s met een beugel en vind ik dit soort “Brazilian” broekjes heel fijn zitten! Het was de eerste keer wel even een gedoe om de bh aan te krijgen, aangezien hij wel bandjes (kruislings) heeft aan de achterkant, haha! Je opent en sluit de bh dan ook aan de voorkant, waar een heel subtiel gouden detail te vinden is.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik verliefd ben op deze kleur groen, dit is echt een perfect setje voor de herfst! 🙂 Daarnaast vind ik de nude details in de bh ook prachtig, zo valt het kanten patroon nóg meer op! Ik vind het ook erg leuk dat er een stukje kant onder de bh uitkomt, subtiel, maar toch net even wat specialer. Ik heb dit setje nu al meerdere malen met heel veel plezier gedragen en ik ben er echt onwijs blij mee! Hunkemöller, heel erg bedankt! <3

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hunkemöller

Heb jij al iets van de Pamela Reif x Hunkemöller collectie gescoord? Welk item is jouw favoriet?

7 Reacties

 1. 12 september 2018 / 07:11

  Wat een schitterend setje is dit! Ik ben gek op kant en vind dit setje echt heel mooi. Zelf heb ik ook een beha met kruisbandjes. Niet heel eenvoudig aan te trekken inderdaad, maar ik vind hem wel zó mooi staan 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Hoera, 2 jaar Vaker Vrolijk! | Mijn bloghoogtepuntenMy Profile

 2. 12 september 2018 / 07:25

  Wat een prachtig setje heb je uit de collectie zeg! Ik het toevallig het pyama setje maar deze is ook geweldig!

 3. 12 september 2018 / 08:31

  Ik moet zeggen dat ik tot een aantal jaren geleden ook altijd bh’s van de Hunkemöller kocht, maar dat ik er niet meer zo’n fan van ben. De kwaliteit vond ik echt twee keer niets. Maar ze hebben wel altijd super mooie spullen! Voor van die body’s en jurkjes en broekjes vind ik hen wel heel fijn, maar bh’s koop ik toch liever ergens anders. Dit is wel een mooi setje! Ik hou wel van dat groen en het kant in combinatie met dat rozige.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Get to know your readers.My Profile

 4. 12 september 2018 / 08:59

  Ik heb al erg lang geen lingerie meer bij Hunkemöller gekocht, moet ik bekennen. Ik vind dat zulke kanten frutseltjes altijd erg snel rafelen – of misschien heb ik gewoon nog geen écht goede lingerie gekocht, dat kan ook. :’) Ik vind zulk legergroen ook ontzettend mooi, trouwens.
  Jessica J. onlangs geplaatst…SLEEP by Max Richter • Slapen in de Kathedraal van AntwerpenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge