MLBB #126 | Verjaardagsweekend, Noorderzon & Zalando!

Hoi allemaal! Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Ik hoop het wel! Mijn weekend was goed gevuld met maar liefst drie(!) verjaardagsfeestjes, het was zo gezellig! Ook was het de afgelopen weken weer tijd voor het festival Noorderzon in Groningen, aangezien het bij mij om de hoek is ben ik daar ook nog een aantal keer geweest ;-). Daarnaast ben ik veel bezig geweest met de webshop en heb ik het werken voor Zalando weer opgepakt, yay! Kijk je gezellig mee?

noorderzon
Lekker knuffelen met Lexie <3


Deze super schattige en lekkere dino koekjes hadden we nog van ons reisje naar Mallorca.


Ik had de nieuwe print voor Studio Anna Jirina even op een t-shirt gedrukt als test. Uiteindelijk zal de print gedrukt worden op truien, ik kan niet wachten tot ze binnen zijn!


Oooooh ik ben helemaal verliefd op deze koala pantoffels haha, zo schattig!


Wat was het de afgelopen tijd al koud in de nacht, brrrr! Ik had gewoon twee jassen aan :p.


Via de Instagram van Studio Anna Jirina vroeg ik jullie wat leuk zou zijn qua truien voor de winter. Deze cropped “Breakie” sweater gaat er misschien ook nog komen!


Lekker koffie drinken in de stad!


De afgelopen week maakte ik ook weer eens parelgort risotto met bieten en geitenkaas. Ik at er ook een stuk vis bij. Zo lekker!


Even een flatlay maken met het nieuwe “Cheatday” t-shirt voor de Instagram van Studio Anna Jirina.


Lekker poffertjes eten op Noorderzon met een vriendin! <3 En kijk hoe leuk, ze draagt mijn “Breakie” t-shirt! 🙂


Noorderzon is altijd zo gezellig. In de avond is er altijd muziek en is het nog een stuk drukker, helaas ben ik er dit jaar niet ‘s avonds geweest.


Hoe schattig is deze foodtruck met kaasfondue?!


Lekker uit eten bij Napoli samen met mijn ouders.


Een Instagram foto maken op dit drukke kruispunt is zeker niet makkelijk, hahaha. Ik maak vaak eerst even een foto van de achtergrond om te kijken of de belichting goed is.


Ook ben ik weer lekker aan het schetsen gegaan en werkte ik wat illustraties uit op de computer. Zo leuk om te doen! Voor de webshop ga ik namelijk nieuwe bedankt-kaartjes maken, geheel in herfst sfeer!


Afgelopen dinsdag was het ineens prachtig weer, dus ging ik ‘s middags lekker naar mijn ouders. Aan het einde van de middag gingen we nog even een rondje fietsen en kwamen we langs het Smurfendorp, haha, ik vind die huisjes altijd zo leuk! <3


Mijn vriend heeft een nieuwe auto en hij is zo mooi! En nog helemaal mooi en schoon van binnen natuurlijk, dus dat moest ik wel even fotograferen :-).


En toen was het vrijdagavond tijd voor verjaardagsfeestje nummer 1! <3


En de samples van de truien kwamen afgelopen vrijdag ook binnen, yay! De “Cheatday” print zal worden gedrukt op deze zwarte trui en een lichtgrijze. De pasvorm is zo mooi, ik ben er echt enthousiast over! De truien zijn ook lekker warm en zacht vanbinnen, heerlijk <3


Zaterdagmiddag ging ik samen met mijn ouders naar de verjaardag van mijn neefje. Ik vind een spijkerbroek altijd zo leuk bij open sandaaltjes, dat moet ik echt vaker aantrekken!


Mijn zus heeft een nestje met 5 Ragdoll kittens, echt te cuuuuuuteeee! <3 Ik had nog nooit zo’n kleine kitten vastgehouden haha, dat was zo bijzonder!


En die avond was het tijd voor het verjaardagsfeestje van Kristina, zo gezellig! Ze had echt werk gemaakt van de hapjes, haha, daar moest ik wel even een foto van maken ;-). Na het feestje zijn we ook nog even de stad in geweest om wat drankjes te doen. Echt een geslaagde avond!

Komende week ga ik lekker aan de slag voor Zalando, mijn blog en heb ik een sollicitatie, spannend! Zaterdag heb ik dan toch echt mijn allerlaatste werknacht, dus het belooft ook weer een gezellig weekend te worden! 😉

Hoe was jouw week?

6 Reacties

  1. 11 september 2018 / 23:05

    Wat super cute die kittens en wat een heerlijk overzicht.. en die foodtruck heerlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge