Persoonlijke update | Truien in de webshop, werk en herfstkriebels!

Hoi allemaal! Hoe is het met jullie? Ik moest er weer even inkomen na mijn vakantie op Mallorca, haha! Ik heb meteen weer gewerkt en ook kwam het sample van mijn nieuwe ontwerp “Cheatday” binnen, dus kon ik lekker aan de slag met de webshop! 🙂 Hoewel je op de blog van mijn ontwerpbureau en webshop Studio Anna Jirina ook regelmatig een kijkje achter de schermen kunt nemen vond ik het weer eens tijd voor een persoonlijke update. Lees je gezellig mee?

cheatday

Truien in mijn webshop!
Ja, je leest het goed: Er komen truien in de webshop van Studio Anna Jirina. Op de foto hierboven zie je het ontwerp gedrukt op een t-shirt, even als test. Dit ontwerp zal worden gedrukt op lichtgrijze en zwarte truien, zo leuk! Het leek me erg leuk om eens een minder kleurrijk design te ontwerpen die ook meer geschikt is voor de herfst, so I did! Ik heb er wel enorm lang over gedaan hoor, omdat ik steeds twijfelde over welke illustratie ik nou het leukst vond. Ijs, pizza, cake, warme chocolademelk, taart, het is allemaal zo lekker ;-). Ik deel regelmatig foto’s van mijn ontwerpen en ideeën via Instagram stories, dus volg Studio Anna Jirina zeker even als je daar benieuwd naar bent! Ik vraag mijn volgers ook regelmatig om hun eerlijke mening!

Ik kan echt niet wachten tot ik de truien binnenkrijg. Dat kan nog maximaal een maand duren, maar ik hoop dat ze vanaf oktober verkrijgbaar zijn in de webshop! Tot die tijd zijn alle t-shirts nog steeds in de sale voor slechts 16,95, heb jij er al eentje besteld? <3

Herfstkriebels en truien?!
Hoewel het leek alsof er geen einde aan de zomer zou komen, ben ik bang dat het nu toch echt zover is… Zeker met de bewolkte dagen heb ik al helemaal een herfst-gevoel! Zolang het niet super koud is vind ik dat niet erg ;-). Ik heb mijn eerste mok chocolademelk al gedronken – sorry not sorry :p – en ik denk dat de verwarming binnenkort weer aangaat! En straks kan ik natuurlijk mijn zelf ontworpen truien dragen, zo leuk :-). Ik heb trouwens ook een heleboel inspiratie voor nieuwe illustraties, dus ik ga ook nieuwe ‘bedankt-kaartjes’ maken in herfstsfeer. Kleine details die het runnen van een eigen webshop nog leuker maken!

Mijn werk voor Zalando
Ook heb ik het werken als online stylist voor Zalon by Zalando weer opgepakt! In de zomer heb ik het even wat rustiger aan gedaan, omdat ik druk was met het opstarten van mijn webshop en daarnaast ook nog werkte bij mijn baan in de nachthoreca. Ik heb mijn baan nu definitief opgezegd en dat voelt als een goede stap. Feit is natuurlijk wel dat ik op een andere manier aan mijn geld moet komen, aangezien al het geld van mijn webshop gelijk wordt geïnvesteerd in nieuwe producten. Dat is niet erg, ik vind het leuk om te doen en ik zie wel hoe het allemaal gaat lopen. Voor nu ga ik me weer lekker storten op mijn styling werk voor Zalando! Is ook helemaal niet erg nu het wat kouder wordt, want ik kan het gewoon vanuit huis doen :-).

After holiday-dip
Ik weet niet wat het is, maar na mijn vakantie op Mallorca was ik niet zo gemotiveerd als anders. Misschien komt het door het weer?! Is natuurlijk ook niet erg leuk thuiskomen in de regen :p. Ik ga dit jaar waarschijnlijk niet meer op vakantie, maar ik weet nu al dat ik rond november/december heel erg zin krijg om er weer tussenuit te gaan. Haha! Eerst maar even hard aan het werk en dan maar zien of het financieel lukt. Gelukkig heb ik een aantal artikelen geschreven over Mallorca, waardoor ik nog even fijn kan terugblikken op deze heerlijke vakantie. Klik hier voor mijn reisverslag, hier voor mijn last minute vakantietips met een klein budget en hier voor de mooiste plekken op Mallorca die je zeker moet bezoeken!

En, hoe gaat het met jou?

3 Reacties

 1. 7 september 2018 / 07:05

  Zo leuk dat je nu ook truien hebt laten maken! Ze zagen er in je Stories al onwijs gaaf uit. Fijn dat je nu ook weer bij Zalando aan de slag bent gegaan en wat stoer dat je je baan in de horeca hebt opgezegd! Ik wens je een fijne en succesvolle maand toe 🙂

 2. 7 september 2018 / 20:19

  ah wat leuk dat je weer voor Zalando bent gaan werken! goodluck girl!

 3. 8 september 2018 / 07:42

  Zo leuk dat je truien toevoegd en dat je je stylingwerk bij Zalando hebt opgepakt. Succes met alles en ik kijk erg uit naar de truien 🙂
  Darina onlangs geplaatst…Een ode aan zomer 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge