Persoonlijke update | Nieuw blogschema en vakantieplannen!

Hoi allemaal! Ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update op mijn blog, aangezien er de afgelopen tijd veel is gebeurd en er ook nog een hoop (leuks) op de planning staat. De zomer vliegt echt voorbij, maar ik probeer er zoveel mogelijk van te genieten! Tot nu toe lukt dat al aardig en ik heb ook al wat leuke vakantieplannen, yay! Ik vertel je wat mij momenteel allemaal bezighoudt in deze update, lees je gezellig mee?

vakantieplannen

Nieuw blogschema
Sinds ongeveer een halfjaar komen er wekelijks vijf artikelen online op mijn blog, maar jullie hebben vast wel gemerkt dat dat sinds een aantal weken helaas niet meer het geval is. Natuurlijk komt dat doordat ik sinds kort een eigen webshop heb en omdat ik al veel achter mijn laptop zit voor ontwerp-opdrachtjes, maar ook omdat het steeds zulk lekker weer is. We boffen dit jaar echt met een fantastische Nederlandse zomer! Dat is ook weleens anders geweest. Daarnaast hebben veel vriendinnen eindelijk vakantie en vind ik het ook erg leuk om weer vaker met hen af te kunnen spreken. Sowieso is het ‘s zomers wat rustiger in blogland, dus heb ik besloten om de komende periode terug te gaan naar drie artikelen per week (maandag, woensdag en vrijdag). Er zal heus weleens een extra artikel online komen, maar voor nu vind ik dit heel fijn! Hopelijk genieten jullie ook een beetje van de mooie zomer! <3

Mijn webshop
Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen waren twee van mijn drie zelf ontworpen t-shirts verkeerd gedrukt, maar deze week krijg ik eindelijk de nieuwe levering binnen! Ik krijg ze uiterlijk vandaag, dus dat is heel erg fijn. Nu kan ik eindelijk verder met foto’s maken voor de Instagram, webshop en de promotie ervan. De afgelopen weken had ik namelijk een beetje het gevoel dat mijn webshop (en alles daaromheen) stilstond, omdat ik niet alle t-shirts kon leveren.

Daarnaast was het ook nog eens heerlijk weer, niet echt goed voor mijn productiviteit, haha! Ik merk wel dat ik alweer toe ben aan wat nieuwe inspiratie, wat betreft nieuwe producten en nieuwe projectjes. Ik ben gewoon snel verveeld! :p De afgelopen tijd heb ik dan ook gewerkt aan wat nieuwe illustraties voor eventuele nieuwe prints. Ik ben van nature niet een heel geduldig persoon, wat in dit geval in mijn nadeel werkt. Ik kan geen overhaaste beslissingen meer nemen! Het is tijd om echt goed na te denken over eventuele volgende stappen, iets wat ik best lastig vind. Logisch, want het is allemaal nieuw voor mij. Ik ga er wel uit komen, maar het gaat allemaal niet zo snel als ik zou willen!

Vakantie
Hoewel ik eerst dacht dat ik dit jaar niet op vakantie kon vanwege mijn webshop, ga ik het waarschijnlijk toch doen! Ik moet nog even kijken hoe ik het dan ga doen met bestellingen, maar gelukkig ga ik niet super lang weg. Eind juli ga ik op vakantie met mijn vriend, maar we moeten nog even kijken hoe en wat. Het is natuurlijk midden in het seizoen, dus behoorlijk prijzig. We wachten daarom op een leuke last minute en anders gaan we met de auto naar Duitsland of zo :p. Ik vind het allemaal leuk, zolang ik maar kan ontspannen!

Nou, dat was hem wel weer voor nu! Voor meer updates over mijn bedrijf en webshop kun je de blog van Studio Anna Jirina in de gaten houden! Vanavond heb ik een fotoshoot met de t-shirts op het strand, zo leuk <3 Hopelijk schijnt de zon niet meer al te fel, want dat werkt echt niet met de witte t-shirts, haha! Morgen kan ik eindelijk de pre orders van “Lemonade” en “Breakie” verzenden, can’t wait! Mocht je trouwens al een tijdje twijfelen of je een shirtje van mij wilt bestellen, als je er nu eentje bestelt kan hij morgen meteen mee met de levering en heb je hem super snel in huis :-). Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend, geniet van het weer! En tot maandag <3

Hoe gaat het met jou?

4 Reacties

  1. 6 juli 2018 / 07:21

    Je bent lekker bezig zo te horen 🙂 Dat ongeduldige herken ik wel en is inderdaad soms knap lastig als je sneller wilt gaan dan mogelijk is. Hopelijk vind je daarin een beetje een weg voor jezelf. Wel superleuk dat je deze zomer toch op vakantie gaat! Ik ben benieuwd waar de reis uiteindelijk naartoe gaat.
    Romy onlangs geplaatst…7x Wat ik leerde van mijn eerste baan?My Profile

  2. 6 juli 2018 / 12:24

    Leuk zo’n persoonlijke update! Je bent goed bezig, maar het is ook belangrijk dat je even tijd voor jezelf neemt! Super leuk dat jullie wachten op een last minute, zoiets wil ik ook ooit gaan doen haha :). Ben benieuwd waar jullie heen gaan!
    Mei Qi onlangs geplaatst…bloeiMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge