Outfit | Nieuwe roze top en broekje met sterretjes!

Hoewel ik meestal mijn outfits deel via Instagram, vind ik het ook erg leuk om af en toe een uitgebreide blogpost te schrijven over mijn outfit! Vandaag laat ik jullie één van mijn favoriete zomer outfits van dit moment zien. Een tijdje geleden heb ik wat nieuwe items gekocht in de sale, nu is mijn garderobe helemaal klaar voor de zomer – op een bikini na dan ;-). Kijk je mee naar mijn outfit met mijn nieuwe roze top en broekje met sterretjes?

broekje met sterretjes
Roze top – NA-KD / Broekje met sterretjes – Zara / Tasje – H&M / Sandalen – H&M / Oorbellen – Bershka / Kettinkje – Initial Jewelry

broekje met sterretjes
Van veraf lijken het net stipjes op mijn broekje, maar echt, het zijn sterretjes! Wat ik zo leuk vind aan dit broekje is dat het lijkt op een rokje, maar er een broekje (met dezelfde stof en patroon) onder zit. Super handig op de fiets dus ;-). Ook vind ik zo’n wijd uitlopend model met een strik in de taille echt heel flatterend voor mijn figuur. In een strak broekje of rokje lijk ik gelijk 10 kilo zwaarder ;-). Haha, ik ben niet dik, maar dan alsnog is niet alle kleding even flatteus! Heb je net als ik vrij stevige bovenbenen? Dan kan ik je zo’n broekrokje echt aanraden!

broekje met sterretjes
Deze sandaaltjes kocht ik geloof ik vorig jaar tijdens de sale bij H&M (in Duitsland). Ik draag ze nog steeds erg graag, want ze lopen heerlijk, ondanks dat ze een maatje te klein zijn! Ik heb vrij smalle voeten, dus een maat 37 gaat bij sandaaltjes vaak ook nog wel. Als er een 38 was had ik die waarschijnlijk meegenomen, maar dit was het laatste paar en voor 10 euro kon ik ze echt niet laten staan – maatje kleiner of niet ;-).

broekje met sterretjes
Zijn jullie al zat van mijn snoeproze tasje? Dit is echt al maanden favoriet, haha! Hij past bijna bij iedere outfit. Hij is net niet hetzelfde roze als mijn top van NA-KD, maar ik vind het alsnog erg tof bij elkaar staan. Ook is dit tasje vrij ruim en soepel, er past echt veel in! Super blij met deze aankoop.

broekje met sterretjes
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik dol op roze tinten en toen ik deze top van NA-KD op de website zag staan was ik op slag verliefd. Hij is ook precies zoals op het plaatje! Ik heb een Instagram samenwerking met NA-KD en daarom mocht ik een aantal leuke zomerse items uitzoeken. Kwam precies op het goede moment, want ik heb echt weinig leuke zomerkleding! Het stofje is ook super mooi en zacht, waardoor hij ook makkelijk in een broek of rokje te dragen is.

Ik heb trouwens ook een mooie kortingscode voor jullie! Met de code “ANNAJIRINA20” krijg je 20% korting op je bestelling bij NA-KD! 🙂

En hoe leuk is de ketting met een ‘A’ die ik hier draag?! Vriendinnetje Inge maakt sinds kort zelf sieraden en verkoopt deze via haar Instagram @initialjewelry. Inge weet precies wat ik mooi vind, dus heeft ze een zilveren exemplaar voor mij gemaakt. Ik vind het zo leuk staan! 🙂 Je kunt de kettinkjes bestellen via haar Instagram!

De roze top heb ik ontvangen van NA-KD

Is jouw zomer garderobe al compleet? En heb jij misschien tips voor leuke bikini’s?

10 Reacties

  1. 4 juli 2018 / 10:44

    Hele leuke outfit! Dit zou ik zo zelf aantrekken 🙂

  2. 4 juli 2018 / 18:09

    Ooh dat broekje is heel leuk!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge