Review | Rimmel London Stay Matte Summer Nudes

Hoi allemaal! De komende tijd zullen er weer wat meer beauty-artikelen verschijnen op mijn blog, hopelijk vinden jullie dat leuk! Een tijdje geleden heb ik de Rimmel London Stay Matte lipsticks ontdekt en ik ben groot fan. Een fijne matte lipstick vinden is zo makkelijk nog niet, dat weten jullie ook! 😉 Rimmel London heeft nu een aantal nieuwe Stay Matte kleuren uitgebracht onder de naam ‘Summer Nudes.’ Die wilde ik natuurlijk maar al te graag proberen! Kijk je mee?

rimmel london stay matte
De verpakkingen zien er precies hetzelfde uit als de originele Stay Matte lipsticks, je kunt ze niet missen! Rimmel London heeft vier nieuwe kleuren toegevoegd aan de Stay Matte lijn, deze ‘Summer Nudes’ zijn vanaf begin juli te koop. Ik mocht een aantal kleuren testen en ik ben voor de donkere nudes gegaan, omdat ik lichte kleuren niet mooi bij mezelf vind staan.

rimmel london stay matte
Je brengt de Stay Matte lipsticks aan met een sponsapplicator, wat ik zelf altijd erg fijn en snel vind werken! Het nadeel hiervan is wel dat de huls gelijk zo ‘viezig’ wordt, haha, zeker met zulke bruintinten! 😉

rimmel london stay matte
Ik koos voor de kleuren 725 Love Bite, 860 Urban Affair en 723 Troublemaker.

rimmel london stay matte
De swatches zien er super goed uit! Wat ik ook heel fijn vind is dat de Stay Matte lipsticks niet meteen mat opdrogen, zo heb je nog de tijd om kleine foutjes te corrigeren. Wanneer de lipstick echt helemaal mat is opgedroogd zit hij erg goed op zijn plek en krijg je hem er nauwelijks af! De dekking van alle kleuren ziet er zo op het eerste oog ook super goed uit!

rimmel london stay matte
725 Love Bite is de kleur waar ik het meest over twijfelde toen ik de lipsticks ging testen. Ik had hem namelijk niet zo bruin verwacht, maar ik vind het niet lelijk! Hij maakt me allen wat flets? Of is dat meer mijn eigen idee? :p De dekking is in ieder geval wel onwijs mooi en hij droogt mooi egaal mat op.

rimmel london stay matte
860 Urban Affair was iets moeilijker om aan te brengen. Dat is helaas vaak het geval met donkere matte lipsticks. Ik had het misschien nog wat egaler kunnen maken door nog een laagje aan te brengen, maar ik houd niet echt van zo’n dikke laag. Maar, het is wel een prachtige kleur! Of het echt een ‘Summer Nude’ is weet ik niet, maar in de herfst ga ik deze er zeker vaker bij pakken. Het is ook een perfecte kleur voor een avondje uit!

rimmel london stay matte
Tot slot de laatste kleur, 723 Troublemaker. Jullie hebben hem misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram, want dit is mijn favoriete kleur! Hij is niet te paars, maar ook niet te bruin, hij zit eigenlijk precies tussen de andere twee kleuren in. Ook vind ik dat deze kleur mijn gezicht wat levendiger maakt dan de bruine tint. Ja, deze kleur ga ik deze zomer nog heel vaak dragen! Ik vind matte lipsticks nog steeds lastig om aan te brengen, ook al heb ik er heel wat in mijn stash. Ik ben gewoon te lui om er een lipliner onder te dragen! 😉 Dat zou de dekking misschien nog wat mooier maken.

rimmel london stay matte
De nieuwe Stay Matte lipsticks van Rimmel London hebben mij zeker niet teleurgesteld. Altijd zo leuk om nieuwe lipproducten te testen, zeker met zo’n mooi eindresultaat! 😉 Binnenkort kunnen jullie deze lipsticks terugzien in een paar nieuwe beauty-artikelen op mijn blog. Ik heb zin om weer lekker te experimenteren met make-up en een aantal make-up looks met jullie te delen! Fijn weekend en tot maandag <3

Dit artikel bevat producten dat ik ter review ontvangen heb

Rimmel London Stay Matte Summer Nudes zijn vanaf begin juli verkrijgbaar bij alle Rimmel London verkooppunten 

Heb jij ervaring met de Rimmel London Stay Matte lipsticks?

8 Reacties

  1. 30 juni 2018 / 13:53

    Ik vind de kleuren van deze lipsticks zo mooi! Ietwat herfstig af en toe, maar bij alle kleuren zitten een aantal favorieten! Voelen deze droog aan op de lippen?
    Kim onlangs geplaatst…My week in pictures #2My Profile

  2. 1 juli 2018 / 00:40

    Ik dacht dat ze lichter zouden uitpakken. Ze zijn nog best donker. Wel mooi. De dekking kan volgens mij beter of lijkt dat maar zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge