Outfit | Eindelijk een perfect broekje voor de zomer!

Hoi allemaal! Is jullie zomergarderobe al compleet? Die van mij nog lang niet… Onlangs stelde ik een wishlist op en ik ben nog steeds op zoek naar een mooie midi rok en een leuk jurkje. Afgelopen week ging ik even wat winkels in (hebben jullie mijn pashokjes shoplog op Instagram stories gezien?!) en scoorde ik een super leuk broekje bij Pull & Bear. Ik ben niet zo dol op korte broekjes en rokjes, maar ik denk nu wel echt een perfect broekje te hebben gevonden! Kijk je mee?

perfect broekje
Top – H&M / Shorts – Pull & Bear / Schoenen – H&M / Tasje – H&M

Ha, super veel H&M items dit keer! Dat is wel bijzonder, want ik koop daar eigenlijk nooit wat. Alleen het tasje heb ik dit jaar nog gekocht, de rest is eigenlijk al oud. Toch wel leuk om een outfit nieuw leven in te blazen door alleen een nieuw broekje te dragen :-)! Ik ben echt dol op de kleur van dit broekje, een soort roze-paars, maar heel subtiel! Daarnaast maakt de strik hem nog fleuriger. En, jongens, ik heb voor het eerst een broekje gevonden die in de taille goed zit, niet omhoog kruipt én niet te strak zit bij mijn bovenbenen. Ik vind hem erg flatterend! Blij mee <3

Gisteren ging ik aan het einde van de middag foto’s maken bij Food Matterz, samen met Inge. Dit tentje is nog vrij nieuw, maar wat een leuk plekje is dit zeg! Ik ga er gauw een artikel over schrijven. Volgens mij is het ook weer hoog tijd voor een nieuwe food hotspot! 😉 Grappig detail: Deze donut kun je daar helemaal niet krijgen. Ik had ‘m van huis meegenomen om een leuke foto mee te maken.

Zo zie je maar weer, niet alles wat je ziet op Instagram is echt. Ik lijk vrolijk op de foto, maar helaas is dat momenteel niet zo. Afgelopen weekend is mijn cavia (Knoepert) ziek geworden, hij heeft iets met zijn kiezen, waardoor hij niet meer kan eten. Gisteren ben ik met het OV naar Meppel gegaan, omdat daar een caviakundige dierenarts zit. Wat bleek: De vorige dierenarts had (maandag) zijn kiezen niet goed genoeg bijgeslepen, hij heeft allemaal ontstekingen in zijn bek en kaak én de wortels van zijn kiezen groeien door zijn kaakbot heen. Hierdoor heeft hij dus vreselijke pijn bij het kauwen.

Knoepert is onder narcose gebracht om de kiezen opnieuw bij te slijpen en om een röntgenfoto te kunnen maken van zijn bekje. De dierenarts kon me niet garanderen dat hij zou bijkomen van de narcose, dus dit alleen al was enorm zenuwslopend. Twee uur heen en terug reizen en tussendoor heb ik uren in spanning gezeten. Ik vertrok om 09.00 en pas om 16.30 was ik weer thuis. Het was een hele emotionele dag en daarbij heb ik ook geen garantie dat het helemaal goedkomt met ‘m. Voor nu ben ik in ieder geval opgelucht dat hij in ieder geval goed uit de narcose is gekomen!!!

Ik voel me momenteel dus niet zo vrolijk, maar de voorbereidingen voor mijn webshop gaan natuurlijk wel gewoon door (binnenkort volgt er weer een uitgebreide update!). Daarom ben ik gisteren ook maar gewoon gaan shooten met Inge. De komende dagen/weken zal ik Knoepert pijnstilling, antibiotica en dwangvoer moeten geven, zodat hij enige kans heeft om te herstellen. Als het op mijn blog de komende tijd ietsje rustiger is, dan weten jullie in ieder geval hoe dat komt. Een niet zo’n leuke afsluiting van deze vrolijke outfit post dus, maar helaas hoort ook dat er soms bij…

5 Reacties

  1. 7 juni 2018 / 07:09

    Wat een onwijs leuk broekje en wat heb je het mooi gecombineerd ook! Leuke foto en outfit zo!
    Maar wat verdrietig om te horen van Knoepert en extra moeilijk dat je nu nog niet weet of het goed gaat komen met hem. In ieder geval wel fijn dat hij is bijgekomen uit de narcose. Ik ga voor je duimen dat het snel een stuk beter zal gaan ♥
    Romy onlangs geplaatst…Wat doe ik anders sinds ik blog?My Profile

  2. 10 juni 2018 / 21:34

    Ahh wat een leuk en fijn broekje zeg! Hopelijk is Knoepert er weer snel bovenop 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge