MLBB #119 | Shooten op het strand, startersdag & mama jarig!

Hoi allemaal! Het is weer maandag en dat betekent dat er een nieuwe ‘My Life Besides Blogging’ voor jullie klaarstaat! 🙂 De afgelopen weken heb ik vooral achter mijn bureautje zitten zwoegen tijdens de warme dagen, haha. Ook heb ik weer een heleboel foto’s gemaakt voor mijn eigen t-shirts, we hebben zelfs een fotoshoot gehouden op het strand! Zo ontzettend tof om te doen. Ook bezocht ik de startersdag in Groningen en vierde ik de verjaardag van mijn moeder. Kijk je mee?

strand
21 mei was mijn moeder jarig! Ze had een super lekkere red velvet-achtige cake gekocht. Ik verpestte iedereens eetlust natuurlijk weer meteen toen ik zei dat de topping op afgeknipte nagels lijkt :p…


Daarna zette ik mijn vader achter de camera om een paar foto’s van mij te maken, met een van mijn zelf ontworpen t-shirts. Haha! Hij doet dat niet zo vaak, maar hij heeft wel meer geduld dan mijn moeder ;-).


In de middag kwamen er gezellig wat familieleden en vrienden langs om mijn moeders verjaardag te vieren. We hadden heerlijk weer en konden zelfs in de tuin eten! Mama had allemaal lekkere salades gemaakt. Op mijn verjaardag, 24 april, had ik regen. Niet eerlijk, haha!


Ik moest nog een foto maken met mijn hoesje van Ideal Of Sweden. De vorige keren lukte dat niet helemaal, maar dit keer was ik tevreden :-).


Ik vind het altijd zo schattig als Knoepert met z’n achterpootje uitgestrekt ligt. Je ziet het hier alleen niet zo goed omdat zijn pootje nogal vies en harig is :p.

studio anna jirina
Ook kwamen mijn visitekaartjes binnen, yay! Ik ben er echt onwijs blij mee. Ik ontwerp ook visitekaartjes voor bedrijven en particulieren, mocht je hierin geïnteresseerd zijn dan kun je me bereiken via annajirina@hotmail.nl!


Mijn nieuwste plantje kan ook niet goed tegen de warmte. In de ochtend (wanneer de zon op mijn kamer staat) hangt hij er zo bij.


En in de avond leeft hij helemaal op. Net als ik trouwens, haha ;-). Ik dacht eerst dat hij gewoon water nodig had, maar volgens mij had ‘ie gewoon last van de warmte.


De afgelopen weken heb ik onwijs vaak foto’s gemaakt voor Instagram en mijn t-shirts. Super leuk om te doen, maar ook heel veel geregel en het kost veel tijd :p.


Ook ging ik vorige week naar de Startersdag in Groningen, waar je als (beginnende) ondernemer allerlei handige tips kunt verzamelen en kunt netwerken. Altijd een beetje ongemakkelijk in het begin, haha, maar uiteindelijk was het een hele leerzame avond. Ik ging naar een lezing over de AVG-wet en naar een lezing over klanten naar je bedrijf toetrekken. Niet alles is natuurlijk even toepasbaar, maar het was zeker een inspirerende avond! En ik ben er achter gekomen dat ik nóg meer dingen moet regelen voor mijn bedrijfje ;-)…


Ook probeerde ik iedere dag even tijd vrij te maken om pauze te houden in het zonnetje (soms samen met mijn cavia’s). Zo gezellig en ik merk ook wel dat ze het fijn vinden om buiten rond te lopen en frisse lucht te krijgen – logisch ook.


Lunch! Ik vind humus en tomaat op brood zo lekker fris en het is ook nog eens gezond <3


De afgelopen drie weken was er kermis op de Grote Markt, vreselijk! Haha. Ik heb er niks mee :p. Het stond me alleen maar in de weg als ik moest werken.


Ook de verzendzakken voor de t-shirts zijn binnen, yay! De t-shirts passen er gelukkig perfect in ;-).


Ook ontving ik het ontwerpvoorstel voor mijn website en webshop, yay! De eerste opzet ziet er al onwijs mooi uit (ik had ook veel hints gegeven, hahaha, oeps). De komende week heb ik nog een gesprek met de vormgever en hopelijk kan de site dan gauw gebouwd worden.


En ik ontwierp bedankt-kaartjes voor bij de bestellingen. Moet ook gebeuren :p. De kaartjes zijn inmiddels besteld, ik zal jullie er binnenkort meer van laten zien in een nieuwe ‘Achter de schermen bij Studio Anna Jirina!’


Afgelopen vrijdag ging ik shooten op het strand met Inge, voor de shirtjes! ZO LEUK! Ze was zo lief om nog even langs de markt de fietsen voor een stuk watermeloen, dat geeft gelijk een zomers gevoel.


En dit was een van de vele foto’s die we hadden gemaakt. Ik had een kleed en een tijdschrift meegenomen en Inge de watermeloen, het beauty bloggers boek en de toffe zonnebrillen! Zo onwijs leuk. Zulke dagen – en het resultaat – geven me echt energie!


Daarna gingen we nog even gezellig de stad in voor een drankje, we hadden zo’n dorst gekregen van het shooten, haha! Het was in de ochtend meteen al super warm. Ik had een heerlijke ijskoffie. Eigenlijk zouden we een wafel gaan eten bij Jaxon’s – wat jullie misschien hebben gelezen in dit artikel – maar dat ging WEER NIET door, hahaha! Er was weer wat gebeurd waardoor de zaak nog niet open was. Echt bizar. Hopelijk gaat het bij de 4e poging goed, to be continued :p.

Na gezellig bijgekletst te hebben met Inge ging ik nog met mijn ouders lunchen en even wat winkels in. Ook heb ik het afgelopen weekend nog een nachtje gewerkt, het weekend vloog echt voorbij!

gele jumpsuit
Er kwam ook weer een artikel online over mijn maandelijkse favorieten, heb jij ‘m al gelezen?

De komende week wordt weer lekker druk, maar ik heb er zin in! Ik werk momenteel aan een nieuwe print voor de nieuwe t-shirts en ik heb ook een aantal ontwerp-opdrachtjes binnen. Yay! Daarnaast heb ik ook weer een paar leuke samenwerkingen voor mijn blog en Instagram, waar ik ook graag hard aan werk. Het is allemaal wat veel, maar je krijgt er zoveel voor terug! Ik hoop dat jullie ook een hele fijne week tegemoet gaan en tot morgen <3

Hoe was jouw week?

10 Reacties

  1. 4 juni 2018 / 07:39

    Superleuk dat je volop bezig bent met je webshop en blog! En wat handig, die startersdag! Ik ben daar twee jaar geleden eens naartoe geweest (ver voordat ik daadwerkelijk naar de KvK ging voor een inschrijving, oeps!), maar zou graag nog een keer gaan voor wat direct toepasbare tips. Wat een mooi foto-overzicht weer! Ik vind die foto’s in je zelf ontworpen T-shirt ook zo leuk geworden. Enne, die topping lijkt inderdaad wel een beetje op afgeknipte nagels 😉

  2. 4 juni 2018 / 10:20

    Leuk weer, deze behind-the-scenes! Fijn dat het zo goed gaat met je bedrijfje. Een goed begin is het halve werk zeggen ze altijd! Leuk me best interessant zo’n startersdag. Haha, gelukkig is de kermis voorbij! Ik heb daar ook helemaal niks mee. Deze week ga ik shoppen in Groningen dus ben ook blij dat die kermis weg is. 🙂
    Sija onlangs geplaatst…Mijn aroma diffuser + etherische oliën van Jacob HooyMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge